Volgens een antwoord op een officieel verzoek om informatie van de Duitse verzekeraar Techniker Krankenkasse is het aantal gefactureerde gevallen van vaccin-gerelateerde bijwerkingen waarvoor medische behandeling nodig was, in 2021 omhooggeschoten in vergelijking met 2019 en 2020, schrijft Thorsteinn Siglaugsson. Het verzoek heeft betrekking op vier diagnostische codes:

  • T.88.0: Infectie na immunisatie
  • T.88.1: Andere complicaties na immunisatie
  • U.12.9: Bijwerkingen na Covid-19 immunisatie
  • Y.59.9: Complicaties als gevolg van vaccins of biologische stoffen

In 2019 was het totale aantal bevestigde diagnoses 13.777. In 2020 waren dat er 15.044. In 2021 was het totale aantal 437.593. Dat is meer dan het dertigvoudige van het gemiddelde voor die vier codes in 2019-2020, een stijging van 2.937%.

Aantal uitbetalingen door de Techniker Krankenkasse in verband met de codes T.88.0, T.88.1, U.12.9 en Y.59.9 per kwartaal

Meer in het bijzonder zijn het T.88.1 – Andere complicaties na vaccinatie, en U.12.9 – Bijwerkingen na Covid-19 vaccinatie – die de pan uit rijzen. Deze laatste code heeft uiteraard geen gegevens over de voorgaande jaren, maar wel bijna 150 duizend incidenten in 2021.

Ongeveer 11 miljoen mensen zijn verzekerd bij de Techniker Krankenkasse. 473.593 gevallen van medische behandeling als gevolg van vaccinatie komt dus neer op ongeveer één op de 23 gevaccineerden, ervan uitgaande dat alle 11 miljoen worden gevaccineerd. Voor 2019 en 2020 is dat één op de 760 mensen.

{…}

In februari jongstleden heeft een lid van de raad van bestuur van een andere Duitse verzekeringsmaatschappij, BKK Provita, Andreas Schöfbeck, het Paul Ehrlich Instituut in kennis gesteld van een vertienvoudiging van het aantal gevallen van bijwerkingen bij de klanten van de maatschappij, als gevolg van de COVID-19 vaccins. Schöfbeck werd na zijn onthulling onmiddellijk ontslagen bij het bedrijf.

Directeur Duitse ziektekostenverzekeraar ontslagen omdat hij bijwerkingen van de vaccins onthulde

De Amerikaanse VAERS-databank laat een 35-voudige stijging zien van het aantal gerapporteerde vaccingerelateerde sterfgevallen in 2021 vergeleken met 2019. In 2021 was er in IJsland een 160-voudige toename van meldingen van alle bijwerkingen van vaccinatie in vergelijking met 2019. In juli van dit jaar had de IJslandse nationale gezondheidsverzekering 40 aanvragen ontvangen voor een schadevergoeding als gevolg van COVID-19-vaccinatie, ongeveer één voor elke 8 000 gevaccineerden.

Recente studies van oversterfte en bijwerkingen wijzen erop dat vooral de mRNA-vaccins weinig of geen voordelen bieden. Dr. Martin Kulldorff, voormalig hoogleraar aan de Harvard Medical School, lid van het adviescomité voor geneesmiddelenveiligheid en risicobeheer van de Food and Drug Administration en voormalig lid van de subgroep Vaccinveiligheid van het adviescomité voor immunisatiepraktijken van de Centers for Disease Control, concludeerde in juli jl. in een artikel dat de voordelen voor mensen in de werkende leeftijd onduidelijk waren en dat ouderen slechts “mogelijk baat” hebben bij vaccinatie.

De nieuwe Duitse cijfers maken de reeds toenemende bezorgdheid over de COVID-19-vaccins alleen maar groter. Vooral wat de nu veel voorkomende en veel mildere Omicron-variant betreft, wijzen de gegevens erop dat vaccinatie het aantal infecties en ziekenhuisopnames eerder kan doen toenemen dan afnemen en een stijging van het sterftecijfer door alle oorzaken veroorzaakt. In het licht hiervan is het zeer onverantwoordelijk, zo niet misdadig, om jonge mensen te blijven injecteren. En nu, een paar weken nadat de Deense gezondheidsautoriteiten de vaccinatie van kinderen onder de 18 jaar hebben verboden, blijkt uit nieuw Thais onderzoek dat maar liefst één op de drie tieners hartgerelateerde problemen krijgt na mRNA-vaccinatie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


PfizerGate: Officiële regeringsrapporten bewijzen dat honderdduizenden mensen elke week sterven door Covid-19 vaccinatie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
1 maand geleden

Covidvaccinatie=GENOCIDE waarvan de daders uit onze samenleving geband en zwaar gestraft dienen te worden.

Johan P
Johan P
1 maand geleden

Nou ja, ik denk maar zo; als er straks een enorm tekort is aan gezonde arbeidskrachten zal het loon voor de overblijvende gezonde arbeidskrachten flink omhoog moeten, domweg omdat er maar weinig zullen zijn.
Datzelfde zou ook wel eens op kunnen gaan voor bloed, waar je nu hier en daar al de eerste tekenen van ziet.
Wat betreft diegenen die nog steeds in het sprookje blijven geloven en de volgende prik(ken) halen; ik heb medelijden met ze, maar kan me er eerlijk gezegd niet meer druk om maken. Men maakt de keuze zelf en kan geen onwetendheid claimen als men gewoon niet de moeite neemt om zelfs maar 10 minuten onderzoek te doen.

Anna
Anna
1 maand geleden

Dat is een prima groep ( verzekeraars) om dit grote schandaal de kaak te stellen.
Deze gegevens liegen niet, en “ verzieken” allevoorgaande statistieken.