Net nu de CDC doet alsof ze zich hebben teruggetrokken, onthult de NHS wat er werkelijk op ons afkomt in de herfst: “De grootste vaccinatiecampagne in de geschiedenis”.

Zoals gisteren (misleidend) in de Independent werd gemeld (scroll naar beneden), gaat de NHS alles op alles zetten “om de capaciteit op te voeren voor wat naar verwachting een drukke winter zal worden,” wat met de dreigende “combinatie van Covid en griep” te maken heeft, schrijft Mark Crispin Miller.

Het plan is om “duizenden nieuwe bedden te creëren,” en duizenden nieuwe personeelsleden aan te nemen, (zogezegd) om de NHS een meer efficiënte bewaker van de gezondheid van het Britse volk te maken. Daartoe huren ze massa’s oproepkrachten in (inclusief “geestelijke gezondheidswerkers”), “extra sociaal voorschrijvende verbindingswerkers” (wat dat ook mogen zijn) en “gezondheids- en welzijnscoaches”, die allemaal zullen worden ingezet voor een enorme verbetering van de NHS-diensten, om het Britse volk “veilig” te houden.

Zo geeft de Independent zijn lezers de indruk dat de NHS meer dan wat dan ook haar prestaties wil verbeteren voor het grotere goed. De enige hint dat er iets anders op stapel staat komt helemaal onderaan in de 13e alinea, als een onschuldige terzijde: Er worden ook plannen gemaakt voor een herfst Covid-19 boosterprogramma, naast de jaarlijkse griepcampagne.

Dat is het verhaal dat het publiek verteld wordt. Ondertussen vertelt de NHS in haar wervingsadvertenties, die nu alleen circuleren onder een selecte groep call-center medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, een heel ander verhaal:

klik voor groter

 

En dus, in tegenstelling tot het verhaal in de (zogenaamde) Independent, is “planning” NIET “ook aan de gang voor een herfst Covid-19 booster programma”. “De grootste vaccinatiecampagne in de geschiedenis” kan nauwelijks een secundair doel zijn van een dergelijke “planning”. Zo’n grandioze inspanning moet wel het enige doel van de NHS zijn; hoewel (natuurlijk) de NHS alleen natuurlijk niet uitgerust is, en zeker niet van plan is, om de grootste vaccinatiecampagne in de geschiedenis uit te voeren – een campagne die wereldwijd moet en zal zijn, net als de orkestratie van de hele COVID-crisis, waarvan deze komende campagne het hoogtepunt zal zijn (of, om Bill Gates te citeren, de “definitieve oplossing”).

Tenslotte is het ook niet waarschijnlijk dat deze grootste vaccinatiecampagne uit de geschiedenis zal worden opgezet onder het nu al uitgeputte voorwendsel de hele mensheid te beschermen tegen COVID-19 (of de griep). Wat gaat het dan worden? Apenpokken? HIV? COVID-20? Kanker? Al het bovenstaande? Welke nieuwe bedreiging(en) er ook gebruikt mogen worden om deze laatste drang te rechtvaardigen, ze kunnen nooit zo dodelijk zijn als de psychopaten die het gepland hebben, en de entiteiten die niet zullen stoppen met het promoten ervan (zelfs nu de CDC doet alsof ze zich teruggetrokken hebben).

NHS creëert duizenden bedden en verhoogt het aantal 112 personeelsleden voor de winter

De NHS zal duizenden extra bedden creëren en meer noodoproepdienstmedewerkers aanwerven als onderdeel van plannen om de capaciteit op te voeren met het oog op wat naar verwachting een drukke winter zal worden.

De winter is gewoonlijk de drukste periode voor de NHS en gezondheidsleiders verwachten dat de combinatie van Covid en griep de reeds overbelaste diensten nog meer onder druk zal zetten.

NHS England heeft gezegd dat om de extra druk op te vangen het equivalent van 7000 extra algemene en acute bedden zal worden gecreëerd door een mix van nieuwe ziekenhuisbedden, virtuele afdelingen en initiatieven om de patiëntenstroom te verbeteren.

Ook zal de gezondheidszorg in het hele land meer oproepkrachten aanwerven, zodat er ten minste 4 800 personeelsleden in NHS 111 en 2 500 in 112-oproepruimten zullen werken.

Volgens NHS England zal de extra 112-capaciteit het personeel helpen om aan de recordvraag te voldoen, met een “live dashboard voor het beantwoorden van 112-oproepen” en een doelstelling om oproepen in gemiddeld 10 seconden te beantwoorden.

Het pakket maatregelen omvat een extra bedrag van 10 miljoen pond voor de geestelijke gezondheidszorg gedurende de hele winter om de recordvraag aan te kunnen en geestelijke gezondheidswerkers die worden ingezet in 112-oproepcentra om mensen in crisissituaties naar de juiste diensten door te verwijzen.

De huisartsenzorg zal worden ondersteund door de aanwerving van extra sociaal voorschrijvers en gezondheids- en welzijnscoaches om patiënten met andere behoeften te ondersteunen, voegde NHS England eraan toe.

Professor Sir Stephen Powis, nationaal medisch directeur van de NHS, zei dat de NHS “alles in het werk stelt” om voorbereid te zijn op eventuele extra druk in de winter.

Hij voegde daaraan toe: “De winter is altijd een drukke periode voor de NHS, en dit is de eerste winter waarin we waarschijnlijk te maken krijgen met een gecombineerde druk van Covid en griep, dus het is goed dat we ons zo vroeg mogelijk voorbereiden op de extra vraag waarmee we te maken zullen krijgen.

“Vooruitlopend op de winter willen we al het mogelijke doen om capaciteit vrij te maken, zodat het personeel ervoor kan zorgen dat patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben – dit omvat tijdig ontslag, samenwerking met de sociale zorg en betere ondersteuning in de gemeenschap met de uitbreiding van virtuele afdelingen.

“Zoals altijd is het van vitaal belang dat het publiek op de gebruikelijke manier gebruik blijft maken van NHS-diensten, inclusief het gebruik van 112 in een noodgeval en het gebruik van NHS 111 online voor andere gezondheidskwesties.”

NHS England zei ook dat de gezondheidszorg nauwer zal samenwerken met de sociale zorg om ervoor te zorgen dat patiënten het ziekenhuis zo snel mogelijk kunnen verlaten met de juiste zorg en ondersteuning om goed thuis te blijven wonen.

Er wordt ook gewerkt aan de planning van een in het najaar uit te voeren Covid-19-boosterprogramma en aan de jaarlijkse griepcampagne.

Het pakket komt een dag nadat uit de laatste prestatiecijfers van de NHS is gebleken dat de diensten voor spoedgevallen in Engeland een van hun slechtste maanden in juli hadden, met een recordaantal patiënten die meer dan 12 uur moesten wachten op opname en het laagste percentage mensen dat binnen vier uur werd gezien….


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU wil vaccinatiedruk op ongevaccineerden opvoeren – Iedereen moet elke 3 maanden een injectie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Het Depopulatie programma mag wat kosten.

Daar het grote sterven als gevolg van de gifprikken nog niet is begonnen, is dit hun laatste kans om nog een laatste grote slag te slaan.

Dat is de reden van deze grootschalige actie.

Nederland en België zullen met zekerheid ook een grootschalige gifprikactie in het najaar houden.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Het lijkt alsof ze de volledige bevolking de hele winter in bed en aan een infuus willen houden.

Want anders krijgen ze misschien een snotneus.

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Hagar
Ad Bos
Ad Bos
5 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Mmm . Ik denk dat ik toch maar weer bedankt. Zoals de vorige keer . Rare wereld 🤤

Ad Bos
Ad Bos
5 maanden geleden
Antwoord aan  Ad Bos

Leve de parallelle samenleving.

Anna
Anna
5 maanden geleden

Dat wordt “ HET GENADE SHOT” voor duizenden Britten.
En waarschijnlijk ook voor talloze Nederlanders, die zich “ gezagsgetrouw” op het offerblok van de door onze regering “gepropageerde farmaceuten “ zullen laten leggen.

Waarom lezen deze mensen niets hierover?
waar blijft onze tweede kamer die toch de controle heeft over dit soort lieden, die klakkeloos het grote geld van de farmacie volgen.

Waarom begrijpen mensen niet dat dit een dodelijke prik is. In het gunstigste geval leef je nog een paar jaar.