Zo’n vijftigduizend demonstranten gingen zondag de straat op in de Servische hoofdstad Belgrado en riepen op om het komende EuroPride-evenement, dat van 12 tot 18 september plaatsvindt, te annuleren.

Onder het zingen van slogans als “Handen af van onze kinderen!” en “Stop de parade van schande!” demonstreerden de inwoners van Belgrado voor traditionele familiewaarden en tegen LGBT-indoctrinatie, meldden media:

EuroPride, een meerdaags evenement dat gesponsord wordt door de LGBT-gemeenschap, wordt elk jaar in een andere Europese stad georganiseerd, meldt Breitbart. Vorig jaar vond het evenement plaats in Kopenhagen (Denemarken).

Volgens de organisatoren van EuroPride wordt Belgrado de eerste stad in Zuidoost-Europa en de eerste buiten de EER (Europese Economische Ruimte) die als gastheer optreedt voor een groot evenement voor de Europese LGBT-gemeenschap.

“Dit is een mijlpaal voor de LGBTI+-gemeenschap in de hele regio en het begin van een nieuw tijdperk,” verklaart de EuroPride2022-website.

“In de Westelijke Balkan heeft de LGBTI+-gemeenschap te maken met diepe ongelijkheid en discriminatie,” aldus de site. “EuroPride in Belgrado is een keerpunt in de regio, het valideert de inspanningen van LGBTI+ activisten om gelijkheid te bereiken en geeft hen de kracht om de strijd voort te zetten.”

Inwoners van Belgrado gingen de straten van de stad op met iconen ter ondersteuning van traditionele waarden onder het motto “Handen af van onze kinderen!”. Duizenden inwoners van de Servische hoofdstad verzamelden zich voor deze actie.

Deelnemers aan een vreedzame optocht verzetten zich tegen het houden van een homoparade in Belgrado dit najaar. Eerder werden al enkele duizenden handtekeningen verzameld op een petitie waarin werd geëist dat de autoriteiten van het land het evenement van de LGBT-gemeenschap zouden annuleren. De homoparade veroorzaakte een ernstige beroering in de samenleving, zodat burgers steeds vaker naar buiten komen om te demonstreren en zich uit te spreken voor traditionele waarden en tegen LGBT-parades.

Eerder zei de Servische president Aleksandar Vucic dat de definitieve beslissing of de EuroPride in Belgrado zal plaatsvinden van 5 tot 10 september zal worden genomen.

Het protest van zondag kreeg steun van de Servisch-orthodoxe kerk, die zich heeft uitgesproken tegen het gay pride-evenement dat in Belgrado plaatsvindt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Poetin waarschuwt dat Wokeness het Westen vernietigt: Het gebeurde in Rusland, het is slecht, het vernietigt waarden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Druif
Druif
5 maanden geleden

Heel goed! 💪

Ohje
Ohje
5 maanden geleden

Maak niet normaal wat ziek is.

hgrthr@gmail.com
hgrthr@gmail.com
5 maanden geleden

Goed zo!

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

En een paar weken na zo’n homo-orgie-festival, zullen ze roepen: het aantal homopokkenslachtoffers is met 1000% gestegen.

Ja hoe zou dat komen?

Doordenker-2
Doordenker-2
5 maanden geleden

LGBTI+ is seksueel grensoverschrijdend gedrag.
LGBTI+ pride parades zijn freak shows.