De Oekraïense regering dreigt opnieuw met oorlogsmisdaden, meldt Information Liberation.

Donderdag heeft het Oekraïense ministerie van Defensie op Twitter een video vrijgegeven waarin Russische burgers worden bedreigd dat ze kunnen worden gebombardeerd als ze op vakantie gaan naar de Krim.

De video toont vrouwen en kinderen die rennen voor hun leven na de vermeende Oekraïense aanval op de luchtmachtbasis Saki op de Krim eerder deze week.

Franse ex-marinier keert geschokt terug - Onthult oorlogsmisdaden door Oekraïne die de Westerse media verzwijgen

“Tenzij ze een onaangenaam hete zomervakantie willen, adviseren wij onze gewaardeerde Russische gasten de Oekraïense Krim niet te bezoeken,” aldus het MvD. “Omdat geen enkele hoeveelheid zonnebrandcrème hen zal beschermen tegen de gevaarlijke effecten van roken in ongeautoriseerde gebieden.”

De video vertelt burgers, die in 2014 met een overweldigende meerderheid stemden voor aansluiting bij Rusland, dat “de Krim Oekraïne is” en dat het “tijd is om naar huis te gaan”, anders zullen ze gebombardeerd worden.

Rusland kan op geen enkele westerse socialemediawebsite een eigen nieuwszender hebben, maar Oekraïne kan met de volledige steun van Big Tech dreigen met oorlogsmisdaden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oekraïense oorlogsmisdaden gedocumenteerd: Russische soldaten worden in knieschijven geschoten, dan achtergelaten om dood te bloeden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Dit is de volledig normale werkwijze van de NATO en de vroegere “Geallieerden” tijdens WO2.
Oorlogsmisdaden plegen zijn altijd hun standaard strategie geweest.

Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden

Ditmaal zulle ze niet zo makkelijk wegkomen als met wat ze in Hamburg en Dresden gedaan hebben tegen onschuldige bevolking. Ik hoop dat ze het niet doen want er zullen een hoop onschuldige mensen sterven maar geloof aar dat Rusland ze ter verantwoording roept. Krim is heilig voor Rusland. Oekraine heeft de mensen wonende op de krim altijd als tweederangs beschouwd en nu ineens zeiken dat ze hu geliefde Krim terug willen. Het was trouwens nooit rechtmatig van Oekraine.!

Balou
Balou
7 maanden geleden

Rusland, de ons door de politiek en mainstream altijd voorgespiegelde “vijand” zal uiteindelijk onze redding zijn. Dat weten de liege”beesten” van de vn, de navo en de eu (waarvan de meesten en tevens ook de zwakste idioten een hersenspoeling gehad hebben van het duivelse wef) en daar zijn ze doodsbang voor en weten dit al te goed. Zij staan vóór een afgrond ten gevolge van hun ongebreidelde hebzucht, machtsgeilheid en eigenwaan en proberen nu met alle middelen hun ondergang waaraan ze zelf schuld zijn te camoufleren door, voor de weldenkend mensen doorzichtige, misdadige manipulaties allerhande. Zij halen nu alles uit de kast, maar……….. Hoogmoed komt voor de val, zoals we weten uit de geschiedenis waar deze dombo´s totaal niks uit geleerd hebben, maar ja, het zijn “universitairen” he!
Het is niet mijn bedoeling om iedereen die een diploma heeft van een universiteit over dezelfde kam te scheren, maar er zit bij die kadékes zoveel kaf tussen het koren dat het de hoogste tijd is om het kaf van het koren te scheiden

pipo
pipo
7 maanden geleden

het word tijd dat Rusland korte metten maakt metOekraïne

Dita
Dita
7 maanden geleden
Antwoord aan  pipo

Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn!!!!
Korte metten maken met dat zooitje ongeregeld dat z’n eigen mensen neerschiet.