Zonder toestemming: mobiele teams vaccineren bewoners in zorginstellingen in heel Duitsland

De vierde ronde van Covid-vaccinaties in Duitse verpleeghuizen is begonnen, of de betrokkenen dat nu leuk vinden of niet. Mobiele vaccinatieteams zwerven rond, zeker dat ze niemand kwaad doen. Helaas is de realiteit vaak anders, schrijft Thomas Ziegert.

Terwijl ik dit schrijf, zit ik aan het bed van mijn vader in een Duits verpleeghuis. Het is de derde dag nadat hij werd behandeld met het geneesmiddel “Spikevax” van het farmaceutische bedrijf Moderna, dat in Duitsland en in andere landen de plaats heeft ingenomen van het geneesmiddel van AstraZeneca, omdat het sterke bijwerkingen bleek te hebben, waaronder trombose.

Nu heeft mijn vader het gelijksoortig geconstrueerde vectorpreparaat “Spikevax” helemaal niet goed verdragen. Sinds een goede week komt de koorts steeds terug, soms steeg hij tot 39 graden. Bovendien is hij erg zwak en kan hij niet meer opstaan of lopen zonder hulp. Niemand weet of dit zal verdwijnen op zijn leeftijd. Dezelfde man die me een week eerder ontmoette, alleen lopend, zonder enige hulp van anderen.

Hoe is het zover kunnen komen? Ik had eigenlijk bezwaar gemaakt tegen de zogenaamde tweede “herhalingsvaccinatie”, maar ik heb niet de zorg van mijn vader, die bij andere familieleden is. Toch ben ik degene die voor mijn vader zorgt, en ik doe het alleen. Ik besloot er bij te zijn voor de vaccinatie en het zo mogelijk te voorkomen. Dit werkte niet, vooral omdat de eigen wil van mijn vader geen rol leek te spelen in de hele procedure. Ze wilden hem vaccineren, en ze deden het, ongeacht wat hij zei.

Het “vaccinatiegesprek”: Tot nu toe goed verdragen? Dan gaat het nu verder

De vaccinatiearts begon een kort formeel gesprek met ons, vroeg mijn vader, die dementie heeft, en mij of de vorige drie behandelingen met het Biontech-weefsel enig ongemak hadden veroorzaakt. Er was nog niets definitiefs bekend, ook al was de kortademigheid afgelopen najaar al toegenomen en moest mijn vader er in november een keer voor naar het ziekenhuis. Zijn “booster vaccinatie” was in oktober.

Dus nu de “booster” van de “booster”. De vaccinatiearts geeft opdracht tot een “kruisvaccinatie” met Moderna in een mum van tijd, zonder iemand te raadplegen. Nu is het een kwestie van wie mijn vader vasthoudt en wie de vloeistof in zijn arm spuit. De dokter heeft zijn hand al stevig in de holte van mijn vaders arm gedrukt. Daarna neemt een van de vaccinatieverpleegsters het over, want ze werken als een team. Uiteindelijk fixeert de dokter zelf mijn vader, half weggedraaid, met zijn dij en prikt. Het is maar een klein prikje, maar met grote betekenis voor de dagen die volgen en kunnen volgen. Maar de vaccinatiearts is er zeker van dat hij niemand kwaad doet.

Op de dag van de behandeling, is mijn vader nog steeds in een goede bui. We handelen verschillende dingen af, hij reageert normaal op alles, alles zoals gewoonlijk. Uiteindelijk heeft hij er geen zin meer in, staat op en gaat naar de deur van zijn kamer om zijn avondwandeling te maken, waarmee hij mij zegt dat hij moe is geworden en dat het voor deze keer genoeg is.

Ik hoop van harte dat hij dit in de toekomst allemaal kan doen. Want de dag erna, was dat niet meer mogelijk. De benen werkten niet meer mee. Het hoofd was weldra roodgloeiend, de verwarring van dingen die hij gewoonlijk kent en aankan, nam toe. Er werd een zwakke koortsverlagende pijnstiller gebruikt, een sterkere was aanvankelijk niet binnen bereik.

De koorts daalde maar tijdelijk. Op de derde dag werd het 39 graden. Mijn vader bleef in bed, in een toestand van toenemende slapheid. Zo kwelt een 80-plusser zich met een “vierde vaccinatie”, die door geen enkele wetgever is voorgeschreven en waarvan het nut, naar wij weten, niet zo zeker is als ons is voorgespiegeld.

In het algemeen hebben veel mensen, ook het verplegend personeel, angst voor “vaccinaties”. En bovenal moeten de verpleegkundigen het weten – als opgeleide professionals en als degenen die veel zien en meemaken in hun dagelijks leven. In bijna alle gesprekken met het personeel stuit ik op een gematigde tot diepgevoelde scepsis ten aanzien van vaccinatie. Hoe dan ook, de mensen hier weten dat het op een gegeven moment tijd is om te stoppen met vaccineren. Het is niet nodig om een 80-jarige moedwillig op te jagen door wat misschien wel de laatste griep van zijn leven is, zeker niet een kunstmatig veroorzaakte griep. Iedereen die iets weet over de zorg voor ouderen is het daarmee eens.

Andere bewoners melden soortgelijke dingen, hoofdpijn na eerdere vaccinaties, zelfs rillingen en diarree staan nu op het programma na de zo gunstige “kruisvaccinatie”. En dit ondanks het feit dat het hele huis toch al drie keer met Biontech was gevaccineerd, waarmee aan de wettelijke eisen was voldaan.

Wanneer wordt een vaccinatiereactie “ziekenhuiswaardig”?

Zelfs de hulpdienst kon pas op de derde dag met succes naar het huis worden geleid. Voordien wilde er geen dienstdoende arts naar mijn vader of naar andere patiënten komen, noch was er een ambulancedienst die de ernstig zieken naar een ziekenhuis zou brengen. Symptomen zoals deze – inclusief rillingen – worden blijkbaar niet als “ziekenhuiswaardig” beschouwd na eerdere vaccinatie. Dan nog, er werd gezegd dat de dienstdoende arts alleen kwam voor een autopsie. Dat klinkt ongelooflijk.

Maar toen ik op de derde dag niets meer over de vaccinatie tegen de ambulancedienst zei, stemden zij er uiteindelijk mee in dat zo iemand met stijgende koorts best in het ziekenhuis kon thuishoren. In ieder geval, een dokter zou hem moeten zien. Een medisch noodteam ging op pad en begon met meer koortstherapie, maar verwees ook naar de verplichting van elke arts om patiënten niet af te wijzen en eiste dat de dienstdoende arts, die zaterdag niet was gekomen, zondag eindelijk zou komen.

Volgens deze spoedarts speelde de vaccinatie echter geen enkele rol, ook al had zijn collega het even over iets dergelijks. Voor hem was het een infectie. In dit verband blijft de vraag: wanneer en in welk geval ontfermt ons gezondheidssysteem zich over een echt vaccinatieslachtoffer? Moet er eerst iets ergers gebeuren? Moet de trombus al in de ader zitten voordat er iets aan de ernstige bijwerkingen wordt gedaan? Hoe kan de “vaccinatiecampagne” met dergelijke stoffen voor oude, kwetsbare mensen überhaupt worden gerechtvaardigd?

Het familielid zit gevangen tussen de hoop dat de toestand snel zal verbeteren en de overtuiging dat er onmiddellijk iets moet gebeuren. Dit is helemaal geen speciaal lot, vroeg of laat treft het elk familielid van een bejaarde of iemand die hulp nodig heeft. Maar in dit geval gaat het niet om een ​​ziekte die uit de hemel komt, maar om een ​​ziekte die door mensenhanden wordt veroorzaakt, die moedwillig of onachtzaam wordt geaccepteerd in de grote operatie “volksvaccinatie”.

En het zijn vooral de arme mensen die niet meer zelf kunnen communiceren of die moeten worden vertolkt door goede deskundigen, die bijzonder hard worden getroffen. Voor hen worden ingrijpende beslissingen over hun lichaam genomen die niet meer in hun handen liggen. Verantwoordelijke familieleden en verzorgers nemen in dit geval alleen deel, vaak van een afstand. De verantwoordelijkheid wordt gedeeld met de gezondheidsautoriteiten en de vaccinatieartsen, wier optreden op zijn beurt de normale relatie tussen patiënt en arts vernietigt, die zou moeten worden gekenmerkt door gegroeid vertrouwen en nauwkeurige kennis van een patiënt.

Het is een schande voor ons land dat we dit laten gebeuren met oude, verdienstelijke mensen, vind ik – in naam van een “wetenschap” die die naam helaas niet verdient. Het zijn de proefkonijnen van deze “inentingscampagne” die moeten lijden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Senioren met geweld vastgebonden: 8 doden na dwang-vaccinaties in Berlijns verpleeghuis

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden

Inderdaad een schande voor het land maar erger nog vind ik de laffe houding van de bevolking die dit allemaal zonder slag of stoot accepteert ! Het is bewezen dat deze troep die men vaccin noemt schade kan toebrengen aan een mens! Dit lijdzaam toezien hoe mensen vermoord worden maakt je dus medeschuldig. Zelf heb ik ook de zorg over mijn ouders en ik doe het met liefde en toewijding. Beide zijn niet gevaccineerd en dat was mijn beslissing. Braaf en plichtsgetrouw doe ik wat zij mij geleerd hebben. Ik werk en betaal netjes mijn belastingen en volg de wet maar als mijn ouders onder dwang geprikt worden is daarmee de jacht op de moordenaars geopend. Nu hebben we allen nog veel te verliezen en dat houd ons in het gareel. Als de regeringen slagen in hun plan om ons alles af te nemen zijn we van dat juk verlost en gaan bij mij alle registers open om wraak te nemen. God schrijft zich deze taak toe en verbied ons om zelf wraak en recht in eigen hand te nemen. Goed dan zal ik zorgen dat deze criminelen tot hem komen. Mensen wordt alsjeblieft wakker en kom in verweer, ze zijn ditmaal echt te ver gegaan. Dit mogen we niet toestaan, niet voor onszelf en ook niet voor komende generaties.

Vilseledd
Vilseledd
7 maanden geleden
Antwoord aan  Durachuk

“Als de regeringen slagen in hun plan om ons alles af te nemen zijn we van dat juk verlost en gaan bij mij alle registers open om wraak te nemen.”

En aan de (overigens volkomen verwerpelijke) aanslag op Rushdie kan de elite aflezen, hoe lang we geduld kunnen hebben; ja ook Westerlingen. En die jongen was 24, dus het is ook door te geven aan volgende generaties.

JollyJoker
JollyJoker
7 maanden geleden
Antwoord aan  Vilseledd

Eens!
Ik vergeet niets en heb geduld.

Het ‘goede nieuws’ voor hen die wellicht de moed zijn verloren: hou vol!!

Na twee jaar lang praten met flink veel tegenstand en discussies, waarin ik weggezet ben als wappie en idioot begint mijn familie nu te zien dat wat ik twee jaar geleden zei, nu waarheid is geworden.
Ze gaan allen langzaam om.

yolanda
yolanda
7 maanden geleden

37.5 graden is al koorst voor oudere mensen en zij kunnen overlijden. De enige manier is al familielid schrijtelijk geen toesteming te geven voor vaccinatie en de huisarts, verpleeghuis de handtekining te laten plaatsen op contract dat zij tegen de wil van familie iets doen en dat zij verantwoordelijk zullen zijn voor de schade. Als je doet als deze dan gaat het via de rechterkantor om de prik te laten goedkeuren. Dan heb je op papier wie is verantwoordelijk om later te kunnen claimen!

Walhalla
Walhalla
7 maanden geleden

De Neurenberg code is gemaakt om als basis te dienen voor diegene die handelen gelijk aan “de” Mengelen en gelijken!
Deze “vaccinatie artsen” en ieder die hier aan mee werkt doen hetzelfde, zonder INFORMED CONSENT inspuiten van een gevaarlijke vloeistof, KILL SHOTS dus!
De Neurenberg code is gemaakt om dit nooit meer te laten gebeuren. Alle nazi’s die hieraan meewerkten hebben de doodstraf gekregen. Dus maak je borst maar nat “vaccinatie artsen”. Kan ik solliciteren als beul?

Durachuk
Durachuk
7 maanden geleden
Antwoord aan  Walhalla

De processen van Neurenberg was een initiatief van de Russen, de westelijke Geallieerden waren het er aanvankelijk niet mee eens maar Stalin vertelde hun dat het een uitgelezen kans was om hunzelf van oorlogsmisdaden te vrijwaren en alle schuld op de Duitser te pinnen. Het was een farce en ik wil je niet ontmoedigen of beledigen maar geloof niet in komende tribunalen. Van al die advocaten, rechters en zogenaamde heilbrengers hoef je niets te verwachten. We moeten het zelf doen. ik ben je man, ik ga mee en zowaar voorop. Ik verberg me niet en ze maken mij ook niet meer bang. ik had helaas niet het geluk dat mijn gezin mij geloofd en bij mij terugkwam. Ik heb niets meer te verliezen.

Hagar
Hagar
7 maanden geleden
Antwoord aan  Walhalla

Naar het einde van de oorlog besloten Roosevelt en Churchill dat ze de volledige Duitse top na de oorlog gewoon zouden doodschieten.

Maar Stalin vond het beter eerst grote schijnprocessen te organiseren, om eerst de reputatie van de Duitsers tot de grond af te breken, met allerlei leugens en valse beschuldigingen.
De Duitse beschuldigden zouden tijdens het proces niet het recht of de mogelijkheid hebben de beschuldigingen te ontkennen.

En hen daarna te vermoorden.

Stalin had veel ervaring met schijnprocessen, en wist dat dit qua propaganda veel meer impact had dan hen gewoon te vermoorden.

En zo ontstonden de Neurenberg processen.

Laatst bewerkt op 7 maanden geleden door Hagar