Een Roemeense arts die in Amerika werkt, Dr. Ana Maria Mihalcea, waarschuwt voor shedding – de overdracht van het spike-eiwit van de gevaccineerde naar de niet-gevaccineerde – en verwijst naar studies en documenten van Pfizer, meldt ActiveNews.

Sinds de introductie van de Covid 19-vaccins hebben veel mensen ongewone symptomen waargenomen en ervaren. De term “shedding” (“uitscheiding”, “verspreiding”) is veel gebruikt, en “fact checkers” hebben de mogelijkheid van een dergelijk verschijnsel ontkend door te beweren dat de mRNA- gentherapie geen levend virus bevat.

Volgens de conventionele medische opvatting werd shedding ontdekt na het toedienen van vaccins. Dit betekent dat de virusdeeltjes door de gevaccineerde persoon worden geproduceerd en vervolgens in de lucht worden uitgescheiden via lichaamsvloeistoffen zoals speeksel, feces of via de ademhaling, schrijft Dr. Ana Maria Mihalcea op haar website.

Na toediening van rotavirusvaccin aan pasgeborenen werd bijvoorbeeld bij 70% van de pasgeborenen op dag 3 tot 7 rotavirus in de ontlasting aangetroffen, zoals uit deze studie blijkt.

Virusuitscheiding in de neusholte is ook gedocumenteerd na toediening van levend verzwakt griepvaccin.

Deze virusuitscheiding betekent dat gevaccineerde personen de ziekte waartegen zij zijn gevaccineerd, kunnen doorgeven.

De term “verspreiden” in de context van vaccins die speciaal zijn ontworpen om zichzelf te vermeerderen, is een iets ander concept. Bij dieren is onderzoek gedaan naar de manier waarop vaccins zo kunnen worden ontworpen dat zij zich automatisch verspreiden, bijvoorbeeld via huidcontact, uitwisseling van lichaamsvloeistoffen en overdracht via melk van moeders op hun baby’s.

Document Pfizer bevestigt miskramen, zelfs door huidcontact met gevaccineerden

Dergelijke vaccins zijn al lange tijd in ontwikkeling, zelfs vaccins om dierenpopulaties te steriliseren en dier-op-dier-anticonceptie te verspreiden (zie het artikel “Wetenschappers ontwikkelen momenteel controversiële “besmettelijke vaccins” die zich kunnen verspreiden van gevaccineerden naar niet-gevaccineerden”)

Door Bill Gates gefinancierd laboratorium ontwikkelt vaccin dat zich als een virus verspreidt om mensen zonder toestemming te vaccineren

Luigi Warren, bekend van zijn werk met Derrick Rossi, mede-oprichter van Moderna, dat vaccins maakt op basis van mRNA-technologie, 2021 zei:

“Ik denk dat het idee van shedding verwijst naar het feit dat de gevaccineerden het eiwit uitscheiden, niet het virus. En het is zeker waar dat mensen die zijn ingeënt met mRNA-vaccins het spike-eiwit uitscheiden, maar slechts in kleine hoeveelheden, en het kan geen ziekte/aandoening veroorzaken bij andere mensen”.

Hoe weet het dat, vragen wij ons af, aangezien minieme hoeveelheden van het spike-eiwit klonters vormen die resistent zijn tegen ontbinding door het menselijke fibrinolyse-systeem? [Anticoagulant] – vraagt Dr Ana Maria Mihalcea.

Zie deze studie, “SARS-CoV-2 S1 spike protein induces fibrin(ogen)-resistant fibrinolysis: implications for microclot formation in [case] COVID-19“.

Wat blijkt uit de documenten van Pfizer

Vervolgens presenteert de arts uittreksels uit Pfizer-documenten over uitscheiding: „A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTH INDIVIDUALS“.

In de rubriek “Blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding en beroepsmatige blootstelling” wordt verwezen naar situaties waarin personen aan uitscheiding kunnen worden blootgesteld door contact met deelnemers aan klinische proeven. Bijvoorbeeld: “Een vrouwelijk familielid of een zorgverlener meldt dat zij zwanger is na blootstelling aan de klinische proef door inademing of direct contact. Of een mannelijk familielid of een zorgverlener die door inademing of rechtstreeks contact [huid-op-huid] aan de klinische proef is blootgesteld, stelt zijn partner voor of rond het tijdstip van de conceptie bloot aan het virus. De onderzoeker moet gevallen van PDE [blootstelling bij zwangerschap] binnen 24 uur na ontdekking melden aan Pfizer Safety, ongeacht of er een SAE [ernstig ongewenst voorval] is opgetreden of niet. De aanvankelijk verstrekte informatie moet de verwachte bevallingsdatum bevatten.”

Zoals Dr. Ana Maria Mihalcea opmerkt, “blijkt uit deze brief dat het inademen van de lucht in de buurt van een gevaccineerde of het aanraken van zijn huid als zo gevaarlijk wordt beschouwd dat dit binnen 24 uur als een ongewenst voorval moet worden gemeld. Bovendien kan een besmette persoon de ziekte overdragen op een andere persoon die niet is gevaccineerd. Het is duidelijk dat [deze klacht] gevaarlijke vaccins beschrijft die zichzelf verspreiden. Mijn vraag is: als deze blootstelling gevaarlijk genoeg is om als ongewenst voorval te worden gemeld, waarom informeren we het publiek dan niet dat het gevaarlijk is om de lucht in te ademen in de buurt van gevaccineerde mensen en hun huid aan te raken – omdat dit ertoe kan leiden dat de persoon [die in contact komt met de gevaccineerde] wordt gevaccineerd?

Veel artsen willen de kwestie van de uitscheiding niet in overweging nemen omdat “er geen gegevens zijn”. Recente studies bewijzen wetenschappelijk dat uitscheiding inderdaad echt is.

Bij neusonderzoek bij kinderen in huishoudens met gevaccineerde personen werden SARS-CoV-2-specifieke IgG’s aangetoond, terwijl bij neusonderzoek bij kinderen in huishoudens met niet-gevaccineerde personen geen SARS-CoV-2-specifieke antilichamen werden aangetoond”.

De arts verwees ook naar de studie “Evidence of airborne transmission of SARS-CoV2-specific humoral immunity”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


America’s Frontline Doctors: Niet-gevaccineerden kunnen ziek worden door contact met gevaccineerden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Donsje
Donsje
5 maanden geleden

Een warrig verhaal. Shedding betreft niet het “virus”, dat overigens niet bestaat, maar de spike-eiwitten die overspringen op mensen die er gevoelig voor zijn. ik heb er zelf helaas meer ervaring mee dan me lief is..

Boeldezer
Boeldezer
5 maanden geleden

Dit lijkt me nou een typisch voorbeeld van gecontroleerd verwarring stichten. (Als dit verhaal afgeschoten wordt, zal daarmee nog wel een scala aan terechte kritiek en bezorgdheid betreffende de hele cojona-obsceniteit in meegesleurd worden.) Confused ? Watch next weeks episode !

Zeepertje
Zeepertje
5 maanden geleden

Daarom geldt voor mij reeds vanaf het begin van die prikparty 2020, géén gevaxten in mijn huis of auto.

Laatst vroeg iemand n lift op een “wappiebijeenkomst” notabene. Mijn vraag of ie was gevaxt beantwoordde de persoon positief met een warrig buitenlandverhaal en vliegen…

Mijn antwoord was dat ik niet was geïnteresseerd in het verhaal waarom maar dat ie die lift sowieso kon vergeten, wat keek die gast beteuterd zeg.

Ik sluit alle gevaxten uit, wegwezen!