Protesten tegen Covid-19-restricties zullen lijken “op kinderspelletjes” in vergelijking met wat ons te wachten staat, zegt een hoge veiligheidsfunctionaris, aldus RT.

Duitsland kan dit najaar te maken krijgen met massale onrust en protesten over de energiecrisis kunnen door extremisten worden gekaapt, heeft een regionaal hoofd van de binnenlandse veiligheidsdienst van het land gezegd.

Stephan Kramer, die aan het hoofd staat van de veiligheidsdienst in de deelstaat Thüringen, zei dat Duitsland voorbereid moet zijn op de mogelijkheid dat “legitieme” protesten over de energiecrisis en de economische crisis “geïnfiltreerd kunnen worden door extremisten”.

Iedereen die zich niet wil laten onteigenen om het WEF-ideaal dat ‘je niks zult bezitten’ werkelijkheid te maken, is een nazi-extremist. Old habits never die, gaat het Amerikaanse spreekwoord. En de WEF-commies gebruiken bijna hetzelfde frame tegen hun tegenstanders als Trotski die een van de eersten was om zijn tegenstanders als racisten te besmeuren.

Hij zei woensdag tegen de omroep ZDF dat demonstraties te verwachten zijn over “gastekorten, energieproblemen, bevoorradingsproblemen, mogelijke recessie, werkloosheid, maar ook de groeiende armoede tot in de middenklasse.”

Misschien had je dan geen lockdowns in moeten stellen om de economie te vernietigen voor het WEF. Misschien had je geen kerncentrales moeten sluiten en een energietransitie doorvoeren omdat je bevangen bent door klimaatwaanzin, en misschien had je daarbovenop geen sancties tegen Rusland in moeten stellen omdat de VS een oorlog uitgelokt hebben.

“Extremisten” die de protesten zouden kunnen kapen zijn onder meer de zogenaamde “andersdenkenden” die tijdens de plandemie tegen lockdowns in opstand kwamen, en rechtse activisten die de afgelopen maanden de gemoederen op de sociale media al hebben verhit, zei Kramer.

Als dergelijke scenario’s werkelijkheid worden, “zullen we waarschijnlijk te maken krijgen met massale protesten en rellen,” waarschuwde de ambtenaar.

Vanwege Covid-19 en de economische gevolgen van de EU-sancties tegen Rusland vanwege het conflict in Oekraïne, “hebben we te maken met een sterk geëmotioneerde, agressieve, toekomstpessimistische stemming in de samenleving, waarvan het vertrouwen in de staat, zijn instellingen en politieke actoren is beladen met grote twijfels,” legde hij uit.

Heel vreemd nadat je 2.5 jaar lang oorlog gevoerd hebt tegen het volk om Klaus Schwab een plezier te doen. Schwab die trouwens van tevoren wist wat er zou gebeuren en in juli 2020 zei dat zijn marionetten zich moesten ‘ voorbereiden’ op een ‘angrier world’.

“Deze zeer emotionele en explosieve stemming kan gemakkelijk escaleren”, zei de veiligheidschef, die eraan toevoegde dat als dit gebeurt, de botsingen die Duitsland tijdens de pandemie heeft gezien “waarschijnlijk meer zullen lijken op kinderspelletjes” in vergelijking daarmee.

Volgens de ambtenaar zijn doeltreffend crisisbeheer en samenwerking tussen de politieke krachten aan alle zijden van het spectrum nodig om te voorkomen wat hij een “hete herfst” noemde.

Angst voor volksopstanden: Duitsland en Oostenrijk bereiden repressie voor

Maar de belangrijkste factor om onrust te voorkomen en de sociale vrede te bewaren zou het herstel van het vertrouwen van de Duitsers in de autoriteiten moeten zijn, voegde hij eraan toe.

Dat is onmogelijk na alles dat er gebeurd is. De hele politieke- en (bovenste)ambtenarenkaste bestaat uit leugenachtige criminelen en ze hebben met een satanisch genoegen de bevelen van hun demonische bazen uitgevoerd, omdat ze dachten dat ze er mee weg konden komen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland: Volksopstanden verwacht – Scholz en zijn coalitie bereiden zich voor op de staat van beleg!

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Walhalla
Walhalla
7 maanden geleden

Afmaken alle globalistische tuig, onder elke steen vandaan trekken. Er valt niet te leven met dit tuig, oorlog is wat ze willen, ze zullen iets meer krijgen vrees ik.

Petra
7 maanden geleden

Zolang men zich maar goed richt op de schuldigen van de massale vergiftiging van het volk en de vernietiging van de energiesector en economie, is er weinig mis met een opstand.

De schuldigen hebben er zéér nadrukkelijk 3 jaar om gevraagd en dat ze nu het op hun bordje krijgen wat ze verdienen is volledig terecht.

Of het in een ‘Franse revolutie’ of ‘Neurenbergse processen’ gaat eindigen is niet te voorspellen, maar dat het of het één of het ander wordt, ligt wel in de lijn der verwachting, simpel weg door de enorme schade die aantoonbaar opzettelijk is aangericht.

Johan
Johan
7 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

U moet geen zaken door elkaar halen cq verwijzen/vergelijken, de processen van Neurenberg waren een groot theaterstuk van de “overwinnaars” om het verslagen Duitsland te beschuldigen van ;

  1. Het bevelen en plannen van de fysieke vernietiging van Europese joden.
  2. Het voor dat doel ontwerpen en gebruiken van massavernietiging wapens, in het bijzonder “gaskamers”.
  3. Het voornamelijk met deze wapens, maar ook met andere middelen, veroorzaken van de dood van zes miljoen joden.

Zoals later is gebleken klopte hier niet veel van en zijn de cijfers drastisch naar beneden bijgesteld. Dus wat u eigenlijk stelt is dat de gevolgen die u benoemd in uw commentaar best wel meevalt.

Ziet/snapt u het verschil de “schade” toen was en is niet aantoonbaar en achterhaald, de schade nu is aantoonbaar dus daar is geen “showproces” voor nodig maar een echt tribunaal.

Edfy
Edfy
7 maanden geleden

Ze praten over extremisten!!! De regeringen hebben dit veroorzaakt. Hardwerkende mensen die braaf altijd hun plichten vervuld hebben doodprikken, opsluiten, verarmen en alles willen afnemen, dat zijn extremisten. Ik hoop al jaren op een afrekening maar niiemand wil meedoen. Ik zal ervan genieten als ik tot mijn enkels in het bloed van dit tuig sta. Zinloos geweld,? Nee. ZINVOL. Ik laat me niets afnemen !

Laatst bewerkt op 7 maanden geleden door Edfy