Het Canadese leger lijkt vaccinatievrijstellingen te verlenen op basis van rang en geografie in plaats van op basis van verdienste.

In een exclusief interview voor de RAIR Foundation USA onthulde de voormalige soldaat James Formosa van de Canadese strijdkrachten hoe hij gelooft dat het leger vrijstellingen van vaccinatie verleent op basis van rang in plaats van per geval op basis van verdienste.

Formosa, een kapitein in de 3e Canadese Divisie, een regiment dat in West-Canada is gelegerd, diende van april 2017 tot juli 2022, toen hij formeel werd ontslagen vanwege zijn besluit om een religieuze vrijstelling van het vaccinmandaat aan te vragen, die werd afgewezen. Vanwege zijn weigering om te voldoen aan het mandaat, dat in oktober 2021 in werking trad en in juni 2022 officieel werd opgeschort, kreeg Formosa eervol ontslag uit zijn militaire loopbaan en heeft hij beroep aangetekend tegen zijn ontslag. Volgens de nieuwe regels is het voor militairen niet langer verplicht om de vaccinatiestatus op te geven.

Op zijn weg naar buiten ontdekte Formosa echter een aantal opzienbarende statistieken die opnieuw wijzen op een reeks regels voor de kleine mensen – u en ik en de lagere rangen van het leger – en een andere voor degenen die de leiding hebben. Justin Trudeau is misschien een goed voorbeeld, met zijn recente vlucht zonder masker naar Costa Rica voor een vakantie, terwijl reizigers aan boord van vliegtuigen die vertrekken uit en aankomen in Canada een masker moeten dragen.

Met behulp van het leger intranet, toegankelijk voor iedereen met een militair e-mail adres, traceerde Formosa vrijstellingverzoeken op basis van rang en geografie. Hij ontdekte dat er een goedkeuringspercentage van 14,6 procent was onder militaire kapiteins. Bij de majoors liep dat percentage op tot 55 procent en bij de luitenant-kolonels was het 100 procent. Rang heeft zo zijn voordelen. Maar het lijkt erop dat de geografie ook een rol speelt.

Hij ontdekte dat bepaalde posten, zoals die bij de Policy Branch en het 1st Division Air HQ in Ottawa, inhielden dat vrijstellingsaanvragen 3.000 tot 5.000 procent meer kans hadden om goedgekeurd te worden. “Dit zijn de Big Boys Club in Ottawa waar de meesten van ons geen deel van uitmaken, maar als je toevallig op een van deze locaties werd geplaatst, was de kans dat je je carrière zou behouden drie- tot vijfduizend procent groter, gebaseerd op een uitsplitsing van waar de goedkeuringen feitelijk plaatsvonden,” zei Formosa. “Ondertussen, in het westen van Canada, was mijn goedkeuringspercentage zo dicht mogelijk bij nul.”

{…}


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU wil vaccinatiedruk op ongevaccineerden opvoeren – Iedereen moet elke 3 maanden een injectie

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
5 maanden geleden

Waarom vrijstelling ,elke militair en ambtenaar volspuiten.
Ze willen toch niet dood door corona ,toch.