Al bijna twee jaar beweert het CDC, het belangrijkste ziektebestrijdingsorgaan in de VS, dat het lichaam het spike-eiwit van het mRNA-vaccin na een paar dagen afbreekt. Nu is de claim heimelijk van de website verwijderd. Fauci’s autoriteit krabbelt momenteel ook in andere opzichten massaal terug, meldt TKP.

Blijven de spike-eiwitten in de mRNA-vaccins langer in het lichaam? Reproduceert het zich wel? Of breekt het af? De CDC beweerde eerder dat het lichaam het spike-eiwit binnen enkele dagen zou afbreken. Deze positie is nu stilletjes van de homepage verwijderd.

Beslissend geschil

Er zijn tot dusver twee meningen over deze kwestie: volgens het ene kamp zou het spike-eiwit in het lichaam blijven en zich op allerlei plaatsen afzetten. TKP heeft uitvoerig verslag uitgebracht over deze stelling, bijvoorbeeld hier of hier.

Dat het spike-eiwit giftig is, wordt ook niet betwist door het andere kamp, dat zijn critici graag samenzweringstheoretici noemt. Maar van de CDC tot beneden toe is juist beweerd dat het spike-eiwit binnen een paar dagen door het lichaam zou worden afgebroken. Vaccin-voorlichters en deskundigen herhaalden dit punt keer op keer. Het was een zeer belangrijk “feit” voor hen.

Hier ziet u een screenshot van de CDC homepage van 21 juli 2022, die zogenaamd “feiten” bevat over de Covid-vaccinatie:

De geel gemarkeerde punten zijn intussen – stilletjes – geschrapt.

Als je vandaag naar de pagina gaat, zien de “feiten” over vaccinatie er zo uit:

Kijk zelf maar: De huidige CDC-pagina is hier te vinden en de oude pagina is hier in het webarchief te vinden.

Een opmerkelijke “feiten inkrimping” heeft plaatsgevonden bij de CDC. Het valt nog te bezien of een ander belangrijk punt op de lange termijn ook houdbaar zal zijn. Zoals bekend betwijfelt een Zweedse in vitro-studie dat mRNA-vaccinatie het DNA niet verandert. TKP berichtte erover, maar ook de reguliere pers had sporadisch over de studie gesproken.

De ergste angsten zijn uitgekomen: Pfizer mRNA integreert in uw DNA

CDC roeit terug en geeft toe dat de hele “covid theater” poppenkast een grote leugen was

Vandaag werd ook aandacht besteed aan de verbazingwekkende ommekeer van de covid richtlijnen door de CDC, die de laatste 2,5 jaar heeft besteed aan het verspreiden van kwakzalverige wetenschappelijke leugens en propaganda over de wereld, resulterend in de nodeloze dood van miljoenen mensen wereldwijd, meldt Natural News.

Plotseling zegt de CDC nu dat hun eerdere richtlijnen niet langer van toepassing zijn. Zij hebben hun eisen inzake maskers, gevaccineerde vs. niet-gevaccineerde mensen, sociale afstand, verplichte quarantaines, het van school houden van blootgestelde kinderen en zelfs inzake het uitvoeren van covid-testen op asymptomatische mensen (d.w.z. het testen van mensen die niet eens ziek zijn) laten vallen.

Dit is een schokkende ommekeer in de leugens die het CDC al jaren verkondigt, en het roept de vraag op: Krijgen alle werknemers die ontslagen werden omdat ze de vorige “richtlijnen” van het CDC in vraag stelden, nu hun baan terug? Krijgen ze hun salaris terug?

Zal Big Tech alle censuur en deplatforming van mensen die vraagtekens zetten bij de leugens van de CDC terugdraaien?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
5 maanden geleden

Het heeft wel niets met het bericht te maken, en het zal ook niets uitmaken/veranderen, toch wil ik hem het blad hier niet onthouden.

Kies de Omvolker des Vaderlands!
We merken allemaal hoe Nederland de afgelopen decennia cultureel verrijkt is door massamigratie en onevenwichtige geboortecijfers. Het “establishment” houdt ons natuurlijk aan de ene kant graag voor dat “omvolking maar een extreemrechtse complottheorie is” en aan de andere kant dat “diversiteit juist onze kracht is” maar wij weten wel beter. De juiste vraag is: aan wie hebben we nou precies te danken dat we ons langzamerhand vreemdeling beginnen te voelen in onze eigen steden en straks ook dorpen? Wie zijn hier de voorvechters van geweest? De doeners, de dappere strijders?

Je kan je stem uitbrengen via: https://www.ferendum.com/nl/PID1401488PSD663273535

Meer informatie is te vinden in het artikel, https://denaaktekeizer.org/2022/08/13/omvolker-des-vaderlands/

Dee
Dee
5 maanden geleden

Het internet onthoud alles.
Er is ook nog zoiets als waybackmachine.
En alles wat mensen opslaan en bewaren, blijft behouden.