De globalistische “Great Reset” organisatie onder leiding van Klaus Schwab stelde een video samen waarin China’s plannen worden onthuld om kunstmatige regen te creëren door middel van “cloud seeding”, wat velen chemtrails noemen.

“De technologie werkt door wolken te besprenkelen met droog ijs en zilverjodide,” legt het WEF in de video uit over de aërosolen en andere deeltjes die via vliegtuigen in het luchtruim worden geïnjecteerd.

“Hierdoor neemt de hoeveelheid regen of sneeuw toe.”

China produceert elk jaar 55 miljard ton kunstmatige regen, zegt WEF

De technologie is geen futuristische droom die nog ver weg is. Het gebeurt nu al, volgens het WEF, dat zegt dat China momenteel jaarlijks ongeveer 55 miljard ton kunstmatige regen produceert, aldus Natural News.

Dit is een grote operatie, met andere woorden. En het geeft geloofwaardigheid aan wat lang werd bespot als zijnde slechts een wilde samenzweringstheorie.

En China is misschien niet het enige land dat dit doet. De valse “president” Joe Biden gaf tijdens een recent optreden in Kentucky, na de historische overstroming die daar plaatsvond, in feite toe – zie hieronder – dat de globalistische machten inderdaad met het weer knoeien.

“Het is niet zo dat we er geen controle over hebben,’ zei Biden voor een gekantelde woonwagen omringd door slachtoffers. “Het weer is misschien buiten onze controle voor nu, maar het is niet buiten onze controle.”

Wat bedoelde Biden met deze dubbelzinnigheid? Zoals alles wat hij zegt, is dat voor interpretatie vatbaar, want het is moeilijk om iets van wat hij zegt te begrijpen.

We weten wel dat miljardair-eugeneticus Bill Gates betrokken is bij weermodificatie. En de kans is groot dat zijn werk in deze sector betrekking heeft op westerse naties zoals de Verenigde Staten, waarvan velen geloven dat ze al tientallen jaren met het weer knoeien.

Chemtrails zijn overal in Amerika te zien, en al zeker sinds het begin van de jaren negentig. De gevestigde orde ontkende hun bestaan voordat ze later toegaf dat geo-engineering echt bestaat.

Eindtijd schurk Bill Gates gaat door met plan om de zon te blokkeren door miljoenen tonnen kalk in de stratosfeer te spuiten om de planeet af te koelen

Gates zegt dat hij de zon wil blokkeren om de planeet “af te koelen”, terwijl China suggereert dat het het weer stuurt en regen creëert om de gewassen van vocht te voorzien.

De realiteit van wat er werkelijk aan de hand is, is echter meer dan waarschijnlijk veel sinisterder dan dat alles. De zon is de bron van warmte, licht en leven op de planeet Aarde. Zonder de zon zouden planten, dieren en mensen allemaal dood zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Spaanse regering gaf militairen opdracht dodelijke ‘chemtrails’ op haar burgers te spuiten als onderdeel van geheim VN-programma

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
5 maanden geleden

De natuur is een perfect systeem, alles heeft een plaats en doel, zo ook de vliegen waar wij ons vaak zo aan ergeren zijn een belangrijk onderdeel in de natuur. De mens echter met zijn arrogantie, denkende het weer te mogen veranderen is het probleem. Actie geeft reactie en de natuur is altijd perfect in balans. Helaas begrijpt de domme mens niet hoe de natuur werkt en maakt het stuk. Dit is een hele grove misdaad tegen het leven op aarde en verdient mijn inziens dan ook de onmiddellijke doodstraf. Deze gigantische kapitalisten menen boven de wet te staan en feitelijk hebben ze gelijk want de laffe burger roept ze niet ter verantwoording maar de natuur wel. ik wens deze figuren dan ook allen een fijn hersenbloedinkje, prostaatkanker of botkanker toe en en langdurige pijnlijke lijdensweg alvorens ze mogen terugkeren in de aarde en daar nuttig mogen zijn als voer voor wormen.

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Eddy
Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Niet de mensen zij het probleem, maar de krankzinnige zielloze onmensen aan de top zijn het probleem. En die onmensen laten ons weer geloven dat Wij het probleem zijn. Net als dat zij ons parasiten noemen en nutteloze opvreters, juist terwijl Zij de werkelijke parasieten en nutteloze opvreters zijn. Zij parasiteren al eeuwen op onze arbeid en stelen onze zuur verdiende centen. Altijd maar draaien dat tuig!

Pjotr
Pjotr
5 maanden geleden

China deed het al eerder. Dooe cloud-seeding werd ervoor gezorgd dat het tijdens de olympische spelen te Peking altijd mooi weer was. Met onvermijdelijk erg slecht weer elders tot gevolg. Het weer is te complex om te controleren.
Bidens woorden zijn de woorden van een hoogbejaarde met lichte dementiesymptomen.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Het WEF, alle Europese politici (behalve die van Hongarije), het volledige onderwijssysteem, de NAVO, de politici van de VS, alle nationale en internationale organisaties, kortom, iedereen die een beetje macht heeft in de Westerse wereld, staan van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in koor te brullen dat we het klimaat moeten en kunnen en zullen veranderen.

Tot ze helemaal schor zijn.

En nu zijn ineens de Chinezen de boosdoeners.

Volgens het WEF

Jaja

pipo
pipo
5 maanden geleden

hoe meer ze met de natuur knoeien des te harder zal de natuur terugslaan.
de natuur heeft alles , water wind en vuur , kan daarmee alles van de mens vernietigen