Volgens een door het WEF gepubliceerd artikel is er dringend behoefte aan het gebruik van kunstmatige intelligentie om online misbruik op te sporen voordat het ooit de mainstreamplatforms bereikt.

Volgens het Forum is dit noodzakelijk om de verspreiding van alles, van kindermisbruik tot extremisme, desinformatie, haatzaaiende taal en fraude, een halt toe te roepen.

Noch het WEF noch enig sociaal media platform heeft iets tegen kindermisbruik. Sterker nog; iedereen die Drag-queen voorleesuren in bibliotheken aan kinderen als grooming-praktijken bestempeld wordt onmiddellijk verwijderd. LGBT, trannies en pedo’s hebben een beschermde status op in ieder geval twitter. Ik ben zelf meerdere accounts kwijtgeraakt omdat ik tegen trannies en pedo’s ageerde. Altijd zonder geweldsdreigementen en met argumenten.

Het is wel duidelijk wat het WEF wil; alle kritiek verbieden. Op hun Covid-hoax, hun gifspuiten, hun totalitaire globale machtsovername. Alles wat ik in de vorige zin zei, zullen zij als desinformatie bestempelen.

Ze zijn een Sovjet-Unie 2.0 op steroïden aan het bouwen compleet met een Holodomor 2.0.

VN verklaart oorlog aan gevaarlijke samenzweringstheorieën: De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door een wereldwijde elite

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het is niks nieuws, het WEF is hier al langer mee bezig:

Wereld Economisch Forum schetst plan om vrije meningsuiting te “af te schaffen” (video)

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
5 maanden geleden

De enige manier om tegen het WEF en psych Schwab op te komen is met massaal en extreem geweld. Ze willen niet luisteren (willen of kunnen maakt in dit verband niet uit), dan moeten ze maar voelen. Ik accepteer van dit tuig niets meer, geen gif spuiten, geen universeel basis inkomen, geen qr-code, niets nooit niet meer!

Eddy
Eddy
5 maanden geleden
Antwoord aan  walhalladome

Ik ga met je mee. Voorop in de eerste aanval

Dee
Dee
5 maanden geleden

Je kunt alle data via end to end versleuteling versturen. Dan is de informatie pas zichtbaar en leesbaar als het bij de eindgebruiker aankomt. En desnoods via Tor Browser.
Tip voor gebruikers van Firefox: Ga naar settings, general. Scroll naar beneden naar Network Settings. Klik op Settings. Daar zie je: Configure Proxy Access to the Internet. Vink Manual proxy configuration aan en vul bij Socks Host in: localhost, en bij Port’ 9050. Klik op ok. Nu gaat al jou internet verkeer over Tor.
Je kunt het ook gemakkelijk weer uitzetten door boven ‘No Proxy’ aan te vinken.
Dan ietje naar beneden kun je Enable DNS over HTTPS aanvinken. Dan gaat jou internet verkeer over DNS, en helemaal beneden kun je provider kiezen. Die staat standaard op Cloudflare wat ik oke vind.
Zo ben je alweer iets beter beschermt tegen ongewenste meekijkers.

Eddy
Eddy
5 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Ga jij je verbergen voor dat tuig? Ik hoop dat ze mijn berichten lezen en beseffen wat ze gedaan hebben.

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Big Tech heeft een ontzettende data honger. Zij verzamelen data over iedereen en maken zo een profiel van jou. Big Tech weet meer van jou dan jij over jezelf ondertussen. Die data gaat men nu tegen ons gebruiken. Daar waarschuw ik al jaren voor. Dus jezelf zoveel mogelijk afschermen en beschermen tegen data verzameling vind ik een belangrijk onderdeel van de strijd tegen Big Tech. En bovendien heeft niemand iets te maken met welke websites ik bezoek, wat mijn interesses zijn, wat ik luister, kijk en lees. Of ik een hond heb of een kat of een goudvis. Waar ik woon, waar ik mij bevind. Of ik Windows gebruik of een Mac heb, of misschien Linux gebruik. Dat zijn mijn zaken. Niet die van hun.
Bovendien kost het verzamelen van data van een niet beschermt persoon hun ongeveer 20 cent. Bescherm jij jezelf dan kunnen de kosten al snel oplpen tot $100.000 per persoon. En gezien zij ontzettend geldgeil zijn is de beste plek om hen te pakken hun portomonnee. Hoe meer mensen zichzelf beschermen hoe meer geld en tijd het hen kost.
Ik vind het een heel eng idee dat er ergens een digitaal profiel van mij gemaakt wordt dat eens tegen mij gebruikt zal gaan worden. Ook het uploaden van die digitale persoon in de nabije toekomst die verder ‘leeft’ in een virtuele wereld is geen uit de lucht gegrepen fantasie meer.

Vangie@1206J
Vangie@1206J
5 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Zolang de meeste al hun gegevens tot soms zelfs (naakt)foto,s op het internet dumpen heeft Bigtech een makkie.
Van mij persoonlijk is zo goed als niets te vinden den op het net.

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Vangie@1206J

Ik ben zeer geinteresseerd in computers. Mijn eerste computer was een Commodore64 die mijn vader kocht in 1983. Ik was meteen verkocht. Ik leerde zodoende progammeren en later ook hacken. Samen met een vriend van mij besteden hele nachten om dure software te cracken om het gratis te krijgen. Een krat bier was dan onze beloning. Wij draaiden altijd Windows 95 tot Windows XP gratis en voor niks op onze computers. Maar wij merkten dat Windows onze vrijheid lengzaam maar zeker steeds meer aan het inperken was. Met de komst van XP was voor mij de maat vol en stapte ik over op Linux die mij de controle over mijn computer weer terug gaf.
Omdat ik kan hacken en cracken was ik mij ook bewust van de kwetsbaarheid van computers en dus van de gebruikers ervan die steeds meer dingen begonnen te doen en te delen via hun apparaten. En ik begon mij zorgen te maken over de controle van Big Tech daar op. Ik weet immers als geen ander hoe gemakkelijk het is om in te breken in computers en netwerken en zo allerlei, vaak gevoellige informatie te verzamelen waarmee ik gebruikers schade kan berokkenen. Ik zou stinkend rijk kunnen worden als ik niet zo eerlijk zou zijn en goed van hart. Ik begon mij dus te interesseren in het beveiligen en afschermen/beschermen tegen deze kwalijke praktijken omdat ik besefte dat Big Tech op ‘legale’ wijze gebruik maakt van soortgelijke technieken om ons dagelijks, 24/7 op allerlei manieren te volgen om allerlei data over ons te verzamelen om dat tegen ons en in hun voordeel tegen ons te gebruiken. Allemaal in ons voordeel en voor het gemak, zo wordt het ons gebracht. Maar ik zag de bui al lang geleden hangen, en nu is het zo ver dat al die gestolen info tegen ons gebruikt gaat worden. Het plaatje van het overgrote gedeelte van de wereldbevolking is zo goed als compleet. Wij zitten in de tang! Puur, omdat wij voor het ‘gemak’ gingen en daardoor blind en vooral niet geinteresseerd waren in de gevaren. Het is ook allemaal te moelijk en te gecompliseerd om het allemaal te vatten. Het zit allemaal ook heel moeilijk in elkaar.
Ik wil mensen graag bewust maken van de gevaren, en mensen graag voorlichten hoe zichzelf te beschermen en/of af te schermen tegen/van Big Tech die een ontzettend groot gevaar is voor ons behoud van onze vrijheid. Bewustwording helpt ons om ons te bevrijden van de digitale (onzichtbare) ketenen die de potentie in zich heeft ons voorgoed slaaf te maken.
Techniek is niet slecht, maar word op een kwalijke manier tegen ons gebruikt. Maar de beschikking over deze techniek geeft ons ook een net zo krachtig wapen om tegen hen te gebruiken. Als wij ons maar bewust worden van de gevaren, en ook de mogelijkheden die deze techniek ons biedt.
Misschien wil Dissident.one mij, of misschien een ander, de mogelijkheid bieden om lezers wijzer en bewuster te maken zodat wij op deze manier samen de stijd aan kunnen gaan tegen de datahonger van Big Tech?
Want ik geloof echt dat dat het beest is waar wij tegen moeten strijden.
Wij moeten hun geloof in digitale techniek onderuit halen.
Ik zou graag een stukje schrijven over hoe jezelf te beschermen tegen de digitale storm die nu over ons heen raast en dreigt ons allen te verzwelgen.

Liberté
Liberté
5 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Tussen wat kan en wat men zou moeten willen is de technische en “medische” wereld al te ver afgegleden.
Persoonlijk zie ik niets liever dan dat we 150 terug in de tijd gaan.
Niets en dan ook niets is er meer goed aan de doorgeslagen ellende.

Voor degenen die niet zonder willen, schrijf je stuk en ook als deze site je stuk niet overneemt is er vast ern andere. Dus wat weerhoud je?

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Liberté

Wij schaffen het wiel toch ook niet af omdat daar tanks mee rollen?

Hagar
Hagar
5 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Goed idee!
Ik kijk er al naar uit.

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Ja, ik ga iets uitwerken.
Dank je.

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

@Eddy,
Nog een gedachte. Ondanks dat mijn locatie etc. verberg, reageer ik toch op deze site en laat mijn mening/gedachten hier achter. En reken maar dat die ook door de vijand gelezen worden.
Mijn nick is hier Dee. Ik verberg o.a mijn ip. Maar jij maakt jezelf hier ook niet bekend met volledige voor en achternaam. Ik probeer slechts Big Tech een beetje te plagen en op kosten te jagen.

Petra
5 maanden geleden

Dat ze niet achter KINDERLOKKERS maar achter partijen als jullie, ‘dissident.one’ aan zitten, druipt er nu van af.

De OORLOG die het WEF tegen de vrije gezonde wereld voert wordt steeds duidelijker zichtbaar.

Dat is wellicht positief, omdat ze nu echt nadrukkelijk door de mand vallen.

Eddy
Eddy
5 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Het zijn zelf kinderlokkers, kinderverkrachters en kindermoordenaars. Natuurlijk maken ze daar geen jacht op. Ze doen maar, kom me maar vermoorden maar besef wel dat ik niet alleen ga. Het leven is waardeloos en uitzichtloos dankzij deze machtswellustelingen maar we doen niets. Tijd op eens echt zinvol geweld te gaan gebruiken tegen dat schorem. Ik ben er klaar voor. Mijn gezin ben ik al kwijt dankzij deze idiote covid tweedeling dus wat heb ik nog te verliezen

Bob Fleumer
Bob Fleumer
5 maanden geleden

Om te beginnen zou het beter zijn het WEF dood te zwijgen geen aandacht aan besteden en niets van ze te publiceren. En WEF volgers zoals een aantal van onze politici moeten gedwongen worden de medewerking aan het WEF te stoppen of op te stappen want wij , de bevolking hebben niet voor het WEF gekozen, punt uit!

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Bob Fleumer

We moeten het wel blijven exposen en mensen informeren over hun kwalijke plannen. Want die trein van hun denderd keihard over ons heen.

Liberté
Liberté
5 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Klopt.
Als er iemand begint te zeiken over klimaat of griepje dan is mijn vraag, heb je de WEF 2030 agenda en ID2020 gelezen?
Zo niet, dan kunnen we geen gezonde discussie aangaan.
Iedereen mag voor de AI gecontroleerde slavenstaat zijn, maar dan moet dat wel bij henzelf bekend zijn