Ik heb de middag doorgebracht met het lezen van de 2030-agenda van de VN, met zijn 17 doelen en 169 streefcijfers. Dit is een agenda waar de VN al sinds 1992 aan werkt –

Eerlijk gezegd, het was angstaanjagend. Wat ik ervan vond, was dat als je de eenhoorns en vlinders uit de tekst haalt, dit unilaterale consensusdocument leest als een bijgewerkt communistisch manifest, schrijft Dr Robert Malone op zijn substack.

Dit is met name relevant omdat de Agenda 2030 weliswaar geen juridisch bindend instrument is, maar de regionale en internationale mensenrechtenverdragen en -convenanten die de kern van de Agenda 2030 vormen, zijn wel degelijk bindende instrumenten van internationaal recht.

Op het eerste gezicht – zijn de meeste van de 169 doelstellingen van Agenda 21 nogal “vage” maar uiterst naïeve doelstellingen. Het zijn de doelstellingen van een geleide economie regering, niet van een organisatie voor wereldvrede! Eerlijk gezegd, zijn het de doelstellingen van een mislukt regeringsmodel. Een model dat keer op keer is uitgeprobeerd.

Definitie: Een geleide economie is een systeem waarin een centrale overheid alle economische beslissingen neemt. De regering of een collectief bezit het land en de productiemiddelen.

Maar laten we een stap teruggaan naar het begin van de Verenigde Naties (VN). Na de Tweede Wereldoorlog werd de VN ontwikkeld door een aantal naties om oorlogen te beëindigen en de wereldvrede te bewaren. Langzaam maar zeker zijn 193 landen lid geworden.

De VN is uitgegroeid tot een kolossale organisatie, met tentakels die zich uitstrekken tot in alle aangesloten landen. De verschillende overeenkomsten en doelstellingen hebben betrekking op de economie, gezondheid, armoede, migratie, “reproductieve” gezondheid, monetaire systemen, digitale ID’s, milieucontroles, controle van de landbouwmarkten, universeel leefloon wereldwijd, regeringssystemen, enz.

De VN heeft partnerschappen en strategische overeenkomsten met aangesloten landen, honderden niet-gouvernementele organisaties – zoals de Bill en Melinda Gates Stichting, de Wereldbank en het Wereld Economisch Forum. De VN heeft veel organisaties ontwikkeld die hun nakomelingen hebben, zoals UNESCO en de Wereldgezondheidsorganisatie.

De VN heeft strategische akkoorden gesloten met alle grote organisaties en wereldmachten om een utopische visie op de wereld te verwezenlijken die een wereldwijde regerende macht omvat die zal zorgen voor geen armoede, geen discriminatie, universele gezondheidszorg en reproductieve zorg, geen vuile energie, geen ongelijke voedselverdeling, een leefbaar loon en een omkering van de klimaatverandering door ingrijpen van de VN in de aangesloten naties.

In feite een nieuwe wereldorde, met ongekozen ambtenaren aan het roer.

Het is niet langer voldoende om te werken aan wereldvrede, zij vervullen nu de rol van een geglobaliseerde regering. Zij heeft vele, vele ondertekende verdragen en strategische overeenkomsten met de aangesloten naties. Deze overeenkomsten omvatten verklaringen dat regeringen niets zullen doen dat tegen de 2030-agenda van de Verenigde Naties ingaat. Die omvat “gelijkheid” voor iedereen. Dat wil zeggen, een universeel baisinkomen.

Eerlijk gezegd moet je je afvragen wat de regering van de VS dacht toen ze deze overeenkomsten ondertekende. Het is alsof de regering van de VS zojuist heeft besloten haar soevereiniteit over te dragen aan de Verenigde Naties!

Maar geloof me niet op mijn woord – laten we in plaats daarvan rechtstreeks citeren uit hun 169 doelstellingen in hun nieuwste en grootste initiatief “Agenda 2030:”

Onthoud – deze doelen moeten op een GLOBAAL niveau zijn tegen 2030 en de lidstaten moeten ervoor zorgen dat deze doelen niet worden gedwarsboomd. Dit zijn slechts enkele van de doelstellingen in Agenda 2030 en zij hebben geen betrekking op andere strategische overeenkomsten die door VN-lidstaten zijn ondertekend:

De lijst van 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen en 169 Doelen

{…}

Nu zijn veel van de bovenstaande doelstellingen legitiem – MAAR voor een natie, niet als wereldregering.

De VN is te ver gegaan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Alarmfase rood: VN en WEF ondertekenen overeenkomst om Agenda 2030 te ‘versnellen’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
5 maanden geleden

Het is inderdaad allemaal met mooie woorden omschreven maar dei SDG’s dienen feitelijk maar een doel. geld en macht, verarming en onderdrukking van de bevolking. Vandaag de dag weet je niet meer wie en wat je nog kan geloven. Dat gevoel beangstigd mij. Zelfs alternatieve websites die pretenderen dat ze zuiver op de graat zijn zijn in feite collaborateurs van de gevestigde macht. frontnieuws en nine for news zijn hiervan twee voorbeelden. Wees op Uw hoede en laat Uw brein werken

Johan
Johan
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Ik zal in het belang van het Dissident blad geen oude koeien uit de sloot halen, maar Rommel is zo koosjer als de pest met zijn klote blad dat een verlengstuk is van Bron. Dezelfde klanten van Bron zijn verantwoordelijk voor het verdwijnen van een goed blog.

Johan
Johan
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

 Cidi hekelt ‘jodenlijst’ op extreemrechtse Altrechts.com

https://afnv.forumeiros.com/t18-prenten-foto-s#258

Eddy
Eddy
5 maanden geleden

Niet echt passend op dit artikel maar mischien leuk? Kreeg dit artike van een vriendin.
na negerzioenen en zigeunersaus verdwijnt nu ook het Russisch-ei uit de schappen. Fabrikant Johma is ook geinfecteerd met Russophobie en “doopt” het slaatje om tot Luxe-ei. Maar nu vraag ik me af. Als Russisch gelijk staat aan Luxe waarom dan al die haat. Iedereen geilt toch op Luxe? In ieder geval kan ik dus stellen dat ik gezegend ben met een Luxe-vrouw.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden

Elk verdrag kan opgezegd worden. Met direct opzeggen word je wel als onbetrouwbaar beschouwd.
Je moet wel stevig in je schoenen staan om het tegen de halve wereld op te nemen

Eddy
Eddy
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

ik ken er maar twee die het durfden, Hitler en Putin

Johan
Johan
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Mee eens Adolf was zeker een voorvechter tegen de joods kliek, Poetin wil ik niet op gelijke voet met Adolf plaatsen ik zou meer in het rijtje van Napoleon plaatsen (die ook probeerde om van twee kanten te vreten) ; https://en.metapedia.org/wiki/Napoleon_Bonaparte

THE MAN WHO FOUGHT THE BANK

https://afnv.forumeiros.com/t58-videos-and-movies#144

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Johan
Johan
Johan
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Adolf past beter in het rijtje samen met Benito, https://en.metapedia.org/wiki/Benito_Mussolini

Dee
Dee
5 maanden geleden

Zolang als het duurt heb ik gelukkig een groenten en kruidentuin en een paar fruitbomen en sinds vorig jaar een paar kippen.
Dus voorlopig heb ik voor een groot deel controle over mijn eigen voedsel.
(En een open haard en kookstel op butagas)

Johan P
Johan P
5 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Heel goed. Hier idem. Groente, fruit, kruiden. Zelf ook inmaken, invriezen en drogen. En heb kippen en konijnen.
Overigens zou het me niet verbazen als de regering (dwz Brussel en WEF) het binnenkort onder het mom van ‘voedselveiligheid’ gaan verbieden om eigen voedsel te verbouwen en eigen beesten te houden voor voedsel.
En dan bedoel ik niet de voorsteden waar regels gelden voor de voortuintjes, maar gewoon een geheel verbod.
Ik weet dat hier in de VS de Bidenkliek al bezig is met het sleutelen aan dergelijke wetgeving, alleen heeft hij er daar wel een flink probleem mee; namelijk dat dergelijke zaken zijn voorbehouden aan de staten zelf EN dat ruwweg 25%-30% van de bevolking van de VS in ieder geval in enige mate zelf voedsel produceert. Een dergelijk grote groep is niet zomaar te intimideren en steeds meer staten zijn minder en minder van plan toe te geven aan deze onzin.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

De VN werd opgericht na WO2 met als doel te komen tot een communistische wereldregering.
Onder het mom van streven naar “wereldvrede” natuurlijk.

Blogger Socrates heeft veel vlot leesbare artikels geschreven over de VN:

http://www.vanguardnewsnetwork.com/category/un/

Petra
5 maanden geleden

De coronaleugen en bijbehorende injectie met mRNA VERGIF hebben de ware intenties volstrekt duidelijk gemaakt.

Het CO2 klimaatsprookje was al een enorme aanval op ons leven, maar de laatste 2 jaar is alles in de versnelling gegaan.

De oppervlakkig gezien zoete teksten, daar trapt alleen nog een idioot in.

Dat de zelfvernietiging van Duitsland en België en Nederland aanstaande is kan niemand meer ontkennen. Allemaal te danken aan deze idioten.