Uit Thailand komt een studie waarin specifiek werd gekeken naar cardiovasculaire bijwerkingen, na twee injecties met het mRNA-preparaat “Corminaty” van Pfizer.

De Thaise studie onderzocht 314 gevaccineerde adolescenten tussen 13 en 18 jaar. Dit is een prospectieve studie. Gegevens worden doelgericht verzameld om een specifieke hypothese te testen. Na de tweede mRNA-injectie werden de cardiovasculaire effecten van de vaccinatie onderzocht, meldt TKP.

Hartproblemen

Hoewel de onderzochte groep uiteindelijk 301 personen telde, zijn er tijdens de studie 13 “verloren gegaan”. Dit is een betrekkelijk overzichtelijke groep, maar de resultaten zijn niettemin schokkend: bij bijna 100 gevaccineerden traden na de vaccinatie cardiovasculaire complicaties op. Vijf gevallen van myocarditis hadden zich voorgedaan. Vier van hen hadden niet de typische klinische symptomen. Bovendien waren er twee gevallen van pericarditis. Dit is een ontsteking van het pericardium.

De studie „Cardiovascular Effects oft he BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine in Adolescents“ is op maandag vrijgegeven, maar is nog niet door collega’s beoordeeld. Gegevens zoals “demografische gegevens, symptomen, vitale functies, ECG, echocardiografie en cardiale enzymen werden verzameld op de aanvangsdatum, dag drie, dag zeven en dag veertien (optioneel) met behulp van enquêtevragenlijsten”, aldus de samenvatting.

De meest voorkomende bijwerkingen waren tachycardie, wat in de volksmond bekend staat als hartkloppingen. Hartkloppingen werden ervaren door 7,64 procent van de proefpersonen na vaccinatie, d.w.z. 23 personen. Kortademigheid werd ervaren door 6,64 procent van de onderzochten. Hartkloppingen werden door 4,32% ervaren, pijn op de borst door 4,32%, en hoge bloeddruk door 3,99%. In het algemeen werd bij 29,24% van de patiënten een cardiovasculair effect vastgesteld, variërend van tachycardie tot hartkloppingen en myopericarditis.

Toezicht noodzakelijk

De conclusie van de studie luidt: “Cardiovasculaire effecten bij adolescenten na vaccinatie met BNT162b2 mRNA COVID-19 omvatten tachycardie, hartkloppingen en myocarditis. Het klinisch verloop van myopericarditis na vaccinatie was meestal mild, en alle gevallen herstelden volledig binnen 14 dagen. Daarom moeten adolescenten die mRNA-vaccins krijgen, worden gecontroleerd op bijwerkingen.”

De gevallen van myocarditis en pericarditis kwamen allemaal voor bij mannelijke adolescenten. De studie bestond echter ook voor tweederde uit mannelijke deelnemers.

Op bladzijde 9 van de studie worden de zeven gevallen uitgesplitst.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nieuwe studie toont definitief bewijs van hoog risico op myocarditis door vaccinatie bij jongeren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Vreemde reactie op het onderzoeksresultaat.

Onmiddellijk stoppen met die TROEP zo de juiste reactie zijn.

De wereld is echt gebrainwashed.