De Britse regering heeft bekendgemaakt dat 1 op de 246 mensen die in Engeland tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, binnen 60 dagen na ontvangst van een dosis van het Covid-19-vaccin is overleden, meldt The Expose.

Om draconische beperkingen in de naam van Covid-19 te rechtvaardigen, heeft de Britse regering met de hulp van de gekochte en betaalde mainstream media, het aantal vermeende sterfgevallen binnen 28 dagen en 60 dagen na het “positief” testen op Covid-19 gepubliceerd.

Deze twijfelachtige methode om het aantal Covid-19-doden te tellen, leidde tot tientallen verzoeken om informatie (Freedom of Information) aan verschillende overheidsinstellingen met het verzoek het aantal mensen te kennen die binnen de 28 dagen na de vaccinatie tegen Covid-19 waren overleden.

Maandenlang hebben overheidsinstellingen echter volgehouden dat zij niet over deze informatie beschikken. Elke keer dat een FOI-verzoek werd ingediend, was het antwoord als volgt –

Bron

Maar alle regeringsinstanties hebben tegen u gelogen, want één regeringsinstantie, het Office for National Statistics, beschikt wel over die informatie, en die hebben ze eindelijk gepubliceerd, en het is grimmige lectuur.

Het Office for National Statistics (ONS) is de grootste onafhankelijke producent van officiële statistieken in het Verenigd Koninkrijk en het erkende nationale bureau voor de statistiek van het Verenigd Koninkrijk. Het is verantwoordelijk voor het verzamelen en publiceren van statistieken met betrekking tot de economie, de bevolking en de samenleving op nationaal, regionaal en lokaal niveau.

Op 6 juli 2022, enkele uren voordat Boris Johnson aankondigde dat hij zou aftreden als premier van het Verenigd Koninkrijk, publiceerde het ONS zijn laatste dataset over sterfgevallen in Engeland naar vaccinatiestatus, die hier kan worden gevonden, en deze bevat een hele reeks huiveringwekkende gegevens.

Zo blijkt bijvoorbeeld dat in het afgelopen jaar 9 op de 10 sterfgevallen door Covid-19 onder de gevaccineerde bevolking waren (zie hier). Het laat ook zien dat in april en mei 2022, 94% van de Covid-19 sterfgevallen zich onder de gevaccineerde bevolking bevonden; 90% daarvan waren onder de drievoudig gevaccineerden (Zie hier).

Maar de gruwelijkste statistieken die in de gegevens te vinden zijn, zijn dat het sterftecijfer per 100.000 het laagst is onder de niet-gevaccineerden in elke afzonderlijke leeftijdsgroep in Engeland (zie hier).

Dit kan enigszins verklaren waarom de cijfers ook onthullen dat 1 op elke 246 mensen die in Engeland tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, jammer genoeg is overleden binnen 60 dagen na het ontvangen van een dosis van de injectie met Covid-19.

Tabel 9 van de dataset bevat cijfers over “tellingen over de gehele periode van alle geregistreerde sterfgevallen, gegroepeerd naar het aantal weken na de vaccinatie dat het overlijden plaatsvond; voor sterfgevallen waarbij COVID-19 betrokken is en sterfgevallen waarbij COVID-19 niet betrokken is, sterfgevallen die zich hebben voorgedaan tussen 1 januari 2021 en 31 mei 2022, Engeland”.

Hier is een momentopname van hoe de ONS de gegevens presenteert –

Bron

Zoals u kunt zien, maakt de ONS het ons nog steeds niet gemakkelijk door het totale aantal sterfgevallen bekend te maken, maar met wat geduld en eenvoudige wiskunde kunnen we dit gemakkelijk zelf achterhalen.

De volgende grafiek toont het totale aantal sterfgevallen binnen 28 dagen na de Covid-19 vaccinatie in Engeland tussen 1 januari 2021 en 31 mei 2022 –

Volgens het Office for National Statistics stierven tussen 1 jan 2021 en 31 maart 2022 in totaal 7.965 mensen met Covid-19 binnen 28 dagen na vaccinatie, en in totaal 62.177 mensen stierven aan een andere oorzaak binnen 28 dagen na vaccinatie. Dit betekent dat in totaal 70.142 mensen zijn overleden binnen 28 dagen na de vaccinatie met Covid-19 tussen januari 2021 en mei 2022.

De volgende grafiek toont de sterfgevallen binnen 28 dagen na vaccinatie uitgesplitst naar leeftijdsgroep –

Veel mensen zullen waarschijnlijk aanvoeren dat dit te verwachten is nu zoveel mensen worden gevaccineerd. Maar diezelfde mensen zullen niet de moeite nemen om hun argument te staven met enig bewijs. Want als het te verwachten is, hoe verklaren zij dan het feit dat het sterftecijfer per 100.000 het laagst is onder de niet-gevaccineerden in elke leeftijdsgroep?

De volgende grafiek toont de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus onder 18- tot 39-jarigen voor niet-Covid-19 sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022, de cijfers zijn te vinden in tabel 2 van de ONS dataset 

In elke maand sinds het begin van 2022 hebben gedeeltelijk en dubbel gevaccineerde 18- tot 39-jarigen een grotere kans om te overlijden dan niet-gevaccineerde 18- tot 39-jarigen. Bij drievoudig gevaccineerde 18- tot 39-jarigen is het sterftecijfer echter met de maand verslechterd na de massale boostercampagne die in december 2021 in het Verenigd Koninkrijk is gehouden.

De volgende grafiek toont de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus onder 60- tot 69-jarigen voor niet-Covid-19-sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022 –

De 60- tot 69-jarigen vertonen precies hetzelfde patroon als de 18- tot 39-jarigen. De twee- en gedeeltelijk gevaccineerden hebben sinds de jaarwisseling een grotere kans om te sterven dan de niet-gevaccineerden, en de drievoudig gevaccineerden hebben sinds februari een grotere kans om te sterven dan de niet-gevaccineerden.

Elke andere leeftijdsgroep vertoont een vergelijkbaar patroon en u kunt het hier zelf lezen en zien.

Het argument dat 70.142 sterfgevallen binnen 28 dagen na vaccinatie te verwachten zijn omdat zoveel mensen gevaccineerd zijn, is ineens in elkaar gestort, nietwaar?

Maar dat is nog niet het ergste. Het Britse Health Security Agency telt Covid-19-doden als sterfgevallen die zich hebben voorgedaan binnen 60 dagen na een positieve test op SARS-CoV-2, dus het is niet meer dan billijk dat we ook nagaan hoeveel mensen zijn overleden binnen 60 dagen na de vaccinatie tegen Covid-19.

Hier is de tabel uit het  UKHSA Week 13 Vaccine Surveillance Report van week 13 met de sterfgevallen door Covid-19 binnen 60 dagen na een positieve test –

Ja, het bovenstaande komt erop neer dat 92% van alle Covid-19-sterfgevallen in Engeland in maart 2022 onder de gevaccineerde bevolking waren.

Hier is een grafiek met het aantal sterfgevallen binnen 60 dagen na vaccinatie met Covid-19 in Engeland tussen 1 januari 2021 en 31 maart 2022, volgens de dataset van het  Office for National Statistics

Volgens het Office for National Statistics zijn tussen 1 jan 2021 en 31 mei 2022 in totaal 14.103 mensen overleden met Covid-19 binnen 60 dagen na vaccinatie, en in totaal 166.556 mensen overleden aan een andere oorzaak binnen 60 dagen na vaccinatie. Dit betekent dat in totaal 180.659 mensen zijn overleden binnen 60 dagen na de vaccinatie tussen januari 2021 en mei 2022 in Engeland.

Op basis van het aantal mensen dat in Engeland ten minste één dosis van een Covid-19-injectie heeft gekregen, komt dit neer op 1 op de 246 gevaccineerden die binnen 60 dagen na de Covid-19-vaccinatie helaas het leven verliezen.

Het Britse Health Security Agency publiceert in alle stilte een wekelijks rapport met de titel ‘Weekly national Influenza and COVID-19 surveillance report’  dat bergen eentonige gegevens bevat. Diep verborgen in dat rapport zijn echter de cijfers over de vaccinatiegraad tegen Covid-19 in Engeland per dosis.

De volgende tabel is afkomstig van pagina 65 van het verslag van week 27 en toont de vaccinatieopname in Engeland per leeftijdsgroep –

Op basis van de cijfers van UKHSA hierboven hebben wij de volgende grafiek gemaakt met de totale vaccinatieopname versus de totale vaccinatieweigering in Engeland per dosis –

Volgens het UKHA hebben 44,48 miljoen mensen een enkele dosis gekregen, 41,8 miljoen mensen twee doses en 32,9 miljoen mensen drie doses vanaf 3 juli 2022.

Met een eenvoudige rekensom komen we er dus op uit dat 1 op de 246 gevaccineerden binnen 60 dagen na de Covid-19-vaccinatie in Engeland is overleden.

44.480.115 (gevaccineerden) / 180.659 (sterfgevallen) = 246 = 1 sterfgeval voor elke 246 gevaccineerden

Maar de bovenstaande cijfers onthullen ook een andere leugen.

Volgens de eigen cijfers van de UKHSA kwamen op dat moment 63,4 miljoen mensen in aanmerking voor vaccinatie. Dit betekent dat 18,9 miljoen mensen in Engeland het Covid-19 vaccin hebben geweigerd en volledig ongevaccineerd blijven. Maar daarbovenop hebben nog eens 2,6 miljoen mensen een tweede dosis geweigerd, wat betekent dat 21,5 miljoen mensen niet dubbel gevaccineerd zijn, en 8,9 miljoen mensen hebben een derde dosis geweigerd, wat betekent dat 30,4 miljoen mensen niet drievoudig gevaccineerd zijn.

Als u terugspoelt naar december 2021, herinnert u zich misschien de beruchte kop van Andrew Neil in de Daily Mail: “Het is tijd om de vijf miljoen Britse weigeraars van vaccins te straffen: Ze brengen ons allemaal in gevaar voor meer beperkingen’.

Bron

Deze kop is een prachtig voorbeeld van hoe u voorgelogen bent vanaf het allereerste begin van de vermeende Covid-19 pandemie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Britse regering bevestigt dat volledig gevaccineerde jonge volwassenen 92% meer kans hebben om te sterven dan niet-gevaccineerde jonge volwassenen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Digital Overlord
Digital Overlord
5 maanden geleden

En toch wuiven mensen deze informatie weg als je ze er mee confronteerd. Als je dan vraagt welke delen van het bericht onjuist zijn of twijfelachtig, dan nemen ze niet de moeite om het je uit te leggen.

Je schiet er werkelijk niets mee op.