De voormalige commissaris van politie van New York, Bernard Kerik, heeft gewaarschuwd dat als de inval van de FBI in het huis van president Trump hem er niet van weerhoudt zich kandidaat te stellen in 2024, de “volgende stap” voor degenen die de absolute controle van het Amerikaanse politieke systeem nastreven, moord zal zijn, meldt Summit News.

Kerik, die politiecommissaris was tijdens de aanslagen van 9/11, maakte de opmerkingen in een reactie op een tweet van voormalig waarnemend directeur van de Nationale Inlichtingendienst van de Verenigde Staten Richard Grenell, die de inval als “schandalig” bestempelde en verwant aan de acties van “dictators uit de derde wereld”.

In een optreden op Newsmax verklaarde Kerik, die begin 2020 op beruchte wijze gratie kreeg van Trump nadat hij gevangenisstraf had uitgezeten voor belastingfraude, verder: “Ik hoor mensen praten, ze zeggen dat de Democraten deze man zo graag weg willen dat ze niet terug zouden schrikken voor moord.”

“Ik zal je iets vertellen. ze hebben impeachment geprobeerd, ze hebben nog een impeachment geprobeerd, ze hebben het ene onderzoek na het andere geprobeerd. Dit gaat maar om één ding, dit gaat erom dat hij zich niet verkiesbaar stelt in 2024,” drong Kerik verder aan.

“Ik hou niet van samenzweringen, ik ben niet voor anti-regeringsretoriek. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik zou zeggen dat ik doodsbang ben voor Donald Trump. Deze mensen zijn in staat topt moord’, verklaarde Kerik verder.

Kijk:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Schaduwregering in de VS schakelt Trump uit met inval in Mar-a-Lago

5 5 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
Yvonne
5 maanden geleden

Zou niet de eerste keer zijn:ik sta nergens meer van te kijken!

yves de vlieger
yves de vlieger
5 maanden geleden

Ik heb in 2019, nog voor de verkiezingen gezegd dat Trump niet mocht winnen van de Davosmaffia!!! Dat als ze de verkiezingen niet genoeg kunnen vervalsen, ze hem desnoods laten vermoorden!!!