“De mensen van Costa Rica zijn geen vee dat met een stuk hout wordt geslagen om hen te laten vaccineren.” – President Rodrigo Chaves

In een historische persconferentie kondigde de nieuwgekozen president van Costa Rico, Rodrigo Chaves, aan dat hij de vaccinatieverplichting van het land zou afschaffen, meldt RAIR. Maar helaas heeft de Covid-commissie zijn decreet in mei niet aanvaard. Nu heeft hij dus bewezen dat de Commissie illegaal heeft gehandeld, omdat zij geen mandaat heeft om de vaccinatie verplicht te stellen.

Tot een paar dagen geleden was Costa Rica een van de weinige landen waar de Covid-vaccinatie verplicht was. Met ingang van 3 augustus is dat afgelopen. Het meedogenloze Covid-beleid dreef een wig door de Costa Ricaanse samenleving. Talloze mensen zijn ontslagen of geschorst omdat zij weigerden een experimentele mRNA-behandeling te ondergaan.

Linkse smeerlapperij

De pas verkozen president sprak de pers toe samen met minister van Volksgezondheid Josely Chacón. Een typische linkse “anti-vaccinatie” lastercampagne was tegen de twee gelanceerd door zowel politieke tegenstanders als de pers. Omdat zij al lange tijd tegenstanders van verplichte vaccinatie zijn. Vorige week rekende Chaves echter af met de media en zijn tegenstanders.

In de persconferentie legden de leiders uit dat de Nationale Commissie voor Vaccinatie en Epidemiologie (CNVE) de wet had overtreden en dat commissieleden hun posities illegaal hadden bezet, waardoor al hun uitspraken illegaal waren. De president zei vervolgens: “De bevolking van Costa Rica is geen vee dat je met een stuk hout slaat en dwingt zich te laten vaccineren.”

Vaccin- en maskerplicht afgeschaft

“Vanaf vandaag zijn vaccinaties niet langer verplicht,” zei Chaves op de persconferentie, “elke actie tegen iemand die zich niet wil laten vaccineren is een actie tegen de wet.” Applaus volgde. Hij wilde de verplichte vaccinatie al eerder afschaffen, maar de Commissie had dat geweigerd. Dus slechts vier dagen na zijn ambtsaanvaarding, ondertekende Chaves twee decreten. Het ene moest de verplichting tot vaccinatie afschaffen, het andere een einde maken aan de verplichting om een masker te dragen.

Hij benadrukte op de persconferentie ook dat noch de Wereldgezondheidsorganisatie noch de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie aanbeveelt de Covid-vaccinaties verplicht te stellen. Integendeel, beide organisaties zijn er voorstander van dat burgers de injecties vrijwillig krijgen. Costa Rica heeft echter heel anders gehandeld.

Chaves is sinds 8 mei President van Costa Rica. Drie maanden na zijn aantreden vieren zijn regering en aanhangers zijn succes. Hij herhaalde dat hij “niet anti-vaccinatie” was. Zijn regering raadt zelfs vaccinatie aan, maar de burgers kunnen kiezen of ze de injecties willen krijgen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Software ontwikkeld om “niet-gevaccineerde” personen op te sporen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arnie
Arnie
5 maanden geleden

De volgende president die een kogel gaat koppen of uit glijd in de badkamer…..

walhalladome
walhalladome
5 maanden geleden

Nu onmiddellijk alle genocide tuig oppakken en tot de doodstraf veroordelen. En werkelijk alle tuig!
Bescherm de president en arresteert alle rechters, docenten, media die meegewerkt hebben met het genocidale regime. Deze mensen zullen alles doen om wederom de macht te grijpen!

Marco
Marco
5 maanden geleden

Ik kijk nog uit naar een leider die durft te verkondigen wat die spuiten werkelijk zijn. Wel eerst even 20 betrouwbare beveiligers aanstellen.

Smanske
Smanske
5 maanden geleden

https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/costa-rica-mandatory-vaccines-dustin-bryce ….(intrest of justice. org , costa rica ) doet aangifte tegen WHO , vergezeld van een petitie die wereldwijd kan ondertekend worden!