Uit opiniepeilingen onder het Amerikaanse publiek blijkt nog steeds dat tot tweemaal zoveel Amerikanen een gezinslid hebben verloren aan een Covid-vaccinletsel dan er een hebben verloren aan Covid, meldt The Daily Sceptic.

De samengevoegde resultaten van vijf enquêtes onder het Amerikaanse publiek, nu in totaal meer dan 2.500 mensen, laten zien dat terwijl 4,4% van de respondenten meldde dat een lid van hun huishouden was overleden aan COVID-19, 8,9% zei dat een lid was overleden als gevolg van de Covid-vaccinatie.

Uit de resultaten bleek ook dat 8,6% zei dat ze gewond waren geraakt door hun vaccinatie, 4,9% dat ze medische hulp hadden gezocht en 3,2% dat ze in het ziekenhuis waren opgenomen, terwijl 3,6% zei dat ze als gevolg van de vaccinatie niet meer een volledige dag of helemaal niet meer konden werken.

Dit zijn percentages van alle respondenten.

{…}

Hoewel deze cijfers op zelfrapportage berusten en er geen controlegroep is, aangezien de niet-gevaccineerden niet naar ongewenste voorvallen is gevraagd, zijn ze toch alarmerend hoog.

De ondervraagden waren willekeurig gekozen, representatieve steekproeven van het Amerikaanse publiek, waarvan 74,0% was gevaccineerd, zodat de steekproeven niet inherent bevooroordeeld waren ten gunste of ten nadele van de rapportage van problemen met vaccins, hoewel er, zoals bij alle opiniepeilingen (vooral online), sprake kan zijn van vooringenomenheid bij de eigen selectie.

Ik heb vorige maand verslag uitgebracht over de eerste drie van deze opiniepeilingen. Er zijn er nu nog twee bijgekomen, elk van een ander opinieonderzoeksbureau, en de resultaten van alle vijf zijn opvallend gelijk (zie samenvattende tabel hieronder), wat erop wijst dat de bevindingen een getrouwe weergave zijn, zo niet van het Amerikaanse publiek, dan toch van het deel van het Amerikaanse publiek dat geneigd is om opiniepeilingen als deze in te vullen.

Sommige critici hebben zich sceptisch uitgelaten over de resultaten en de indruk gewekt dat deze op een of andere manier vertekend zijn. Het is waar dat zij worden gefinancierd door Steve Kirsch, een technologie-ondernemer die de aandacht vestigt op veiligheids- en werkzaamheidsproblemen rond de Covid-vaccins. De opiniepeilingen zijn echter uitgevoerd door gewone enquêtebureaus die een gewone representatieve steekproef van de Amerikaanse bevolking ondervragen, dus op dat punt valt er niets aan te merken. De resultaten staan niet onder controle van de financier en de vragen zijn neutraal. Het feit dat zij allemaal vergelijkbaar zijn, ongeacht welk opinieonderzoeksbureau is gebruikt, toont aan dat de resultaten niet abnormaal zijn. Iedereen kan desgewenst opdracht geven tot een soortgelijke enquête.

(…}

Het artikel gaat nog verder, maar ik word een beetje moe van dat vaccingedoe.

Ik wil eindelijk een nucleaire oorlog. Ik heb er minimaal recht op Londen in de golven te zien verdwijnen tijdens mijn leven, voor alles wat het financiële schorem uit die stad de wereld aan gedaan heeft.

Ik hoop wel dat onze dijken het houden in het geval dat.

Want over max 5 jaar zal heel Nederland Forumland zijn, omdat bijna alle stemmers op andere partijen de dodelijke injectie genomen hebben. Eindelijk een einde aan de door mij verachte democratie en een glorieuze eenpartijstaat, omdat er simpelweg geen andere stemmers meer in leven zijn.

Ik denk niet dat de vaxxers dat voorzien hadden, maar we mogen ze wel dankbaar zijn. Kunnen we eindelijk beginnen met de sloop van al die lelijke vinex-wijken en ‘natuurgebieden’ veranderen in bos door extra CO2 en stikstof uit te stoten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed door de goot stromen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leo
Leo
5 maanden geleden

Niets aan de hand mensen ! Straks ,in het najaar iedereen weer in de rij voor een volgende prik