Het staat wel vast dat de volgende president een republikein zal zijn gezien de enorme puinzooi die het Biden-regime overal van maakt, als de verkiezingen eerlijk zouden verlopen.

De echte macht die de VS regeert wil absoluut niet dat Trump weer president wordt, of zelfs maar kandidaat is, omdat hij teveel een ongeleid projectiel is die ze niet in handen hebben. Kennelijk hebben ze liever dat Desantis de Republikeinse voorverkiezingen wint en doen ze daarom nu een poging Trump uit te schakelen.

Uiteindelijk maakt het niet zo heel veel uit of de DEMs of de GOP de president leveren, het beleid blijft grotendeels hetzelfde.

Na de inval in Trump’s Mar-a-Lago, heeft Trump onmiddellijk gereageerd door een campagnefilmpje uit te brengen dat als niets anders op te vatten is dan zijn bevestiging dat hij kandidaat zal zijn in 2024.

Wrang: Trump stelde de FBI-directeur aan die de inval deed in zijn huis.

Fox News:

Voormalig president Trump zei maandag dat zijn Mar-a-Lago huis in Florida “belegerd” werd door een “grote groep” FBI-agenten die een huiszoekingsbevel uitvoerden.

“Niets zoals dit is ooit eerder gebeurd met een president van de Verenigde Staten. Na samenwerking en medewerking met de betrokken regeringsinstanties was deze onaangekondigde inval in mijn huis niet nodig of gepast,” zei Trump. “Het is wangedrag van de aanklager, de bewapening van het rechtssysteem, en een aanval van radicaal linkse Democraten die wanhopig niet willen dat ik me verkiesbaar stel voor het presidentschap in 2024, vooral op basis van recente opiniepeilingen, en die evenzo alles zullen doen om Republikeinen en Conservatieven te stoppen in de komende tussentijdse verkiezingen.”

“Zo’n aanval kan alleen plaatsvinden in gebroken, derde wereld landen. Helaas is Amerika nu een van die landen geworden, corrupt op een niveau dat nog nooit eerder is gezien,” zei Trump, die beweerde dat de FBI-agenten in zijn kluis hebben ingebroken.

In principe betekent dit dat hij uitgeschakeld is. Of ze hem daadwerkelijk aanklagen of niet, maakt niet uit. Hij wordt serieus onderzocht, wat hem zal verlammen in de voorverkiezingen.

En dat is als ze hem niet gewoon rechtstreeks aanklagen. Een inval als deze impliceert dat er wel eens een aanklacht zou kunnen komen. Ze kunnen van alles gedaan hebben tijdens deze inval. Ze kunnen zelfs valse informatie over hem hebben geplaatst.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het verhaal van Amerika’s echte staatsgreep

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
5 maanden geleden

Dit kan maar hoeft hem niet uit te schakelen. In feite wint hij hierdoor aan sympathie en het feit dat de dems al 3x of 4x eerder hebben geprobeerd hem te framen/lozen gaat daarbij ook niet helpen.
Dit is een absolute wanhoopsactie, die weleens verstrekkende gevolgen kan hebben. Het vertrouwen in de overheid in het algemeen is nog nooit zo laag geweest. Dat gekoppeld aan al de interne problemen, de crisis aan de zuidgrens en het debiele energiebeleid en de komende tekorten aan voedsel zouden heel wel kunnen leiden tot een serieuze afspliting van Texas van de VS (de enige staat die dat recht destijds vast heeft gelegd in hun staats-grondwet) of tot gewapende opstanden.
Meer en meer Amerikanen in het achterland zijn het zat, worden tot het uiterste getergd en zijn dankzij de pas aangenomen ‘inflation reduction act’ in principe vogelvrij verklaard voor de IRS (belastingdienst). Die wet gaat namelijk de inflatie nog eens enorm aanwakkeren ipv reduceren en de tienduizenden extra ambtenaren voir de IRS gaan echt niet achter de rijken aan, aangezien die door hun advocaten worden beschermd. De opzet laat duidelijk zien dat die de middenklasse gaat plunderen, en de IRS kan letterlijk mensen kapotmaken.
Met al het woke gelazer en de snel stijgende kosten voor levensonderhoud zou dit weleens kunnen worden gezien als het aansteken van de spreekwoordelijke lont van het kruitvat.
Het hoeft geen betoog dat minimaal sinds Obama de Dems bezig zijn geweest de VS te breken, volgens plan van Soros, zoals die destijds ook de ‘Bank of England’ heeft gebroken. Maar de repercussies hier zouden heel goed onverwachtte gevolgen kunnen hebben.