CBS News verwijdert tweet waarin wordt beweerd dat slechts “ongeveer 30%” van de Amerikaanse militaire hulp voor Oekraïne ooit de frontlinies bereikt.

En terwijl de Westerse belastingcenten links en rechts in de zakken van de corrupte Oekraïense oligarchen verdwijnen die de wapens doorverkopen aan wereldwijde terreurgroepen en misdaadbendes, heeft het Biden-regime besloten nog een 1 miljard dollar aan ‘wapenhulp’ en 4.5 miljard aan ‘hulp’ over te maken.

Fox News:

CBS News kondigde wijzigingen aan in haar aanstaande Oekraïense documentaire na het verwijderen van een tweet waarin werd gesuggereerd dat slechts 30% van de Amerikaanse hulp de frontlinies van de oorlog tegen Rusland heeft bereikt.

Op vrijdag tweette de nieuwsorganisatie oorspronkelijk een promotie voor haar documentaire, “Arming Ukraine,” die naar verluidt de miljarden dollars in Amerikaanse hulp en wapentuig dat naar het land wordt gestuurd om de invasie van Rusland te bestrijden, in kaart bracht. De tweet onthulde een bewering van een non-profit oprichter die meldde dat een meerderheid van de financiering de Oekraïense frontlinies niet bereikt.

“De nieuwe CBS Reports documentaire, ‘Arming Ukraine,’ onderzoekt waarom een groot deel van de miljarden dollars aan militaire hulp die de VS naar Oekraïne stuurt, niet aankomt bij de frontlinies: Ongeveer 30% ervan bereikt zijn eindbestemming. Stream nu,” schreef CBS News.

Tegen zondagavond verwijderde CBS News de tweet en voegde een nieuwe thread toe met uitleg over hun redenering.

Dit is nogal wat, en voor zover ik weet, is het ongekend in de geschiedenis van de mainstream media. Ik ben er zeker van dat je gevallen kunt vinden van kranten die verhalen laten vallen tijdens de Tweede Wereldoorlog of zoiets, maar in termen van het internettijdperk, is dit nog nooit eerder gebeurd, voor zover ik weet.

Dit is schokkend, eigenlijk. Ik begrijp niet hoe deze documentaire gemaakt kan worden, dan goedgekeurd kan worden door de redactie van CBS, en dan verwijderd wordt als hij viraal gaat nadat de Amerikaanse regering heeft gezegd dat hij fout was. Dit is ongelooflijk slordig van de kant van de Amerikaanse regering. Het op zo’n ongehoorde manier verwijderen van iets dergelijks geeft alleen maar geloofwaardigheid aan wat er in de documentaire wordt gezegd.

Gelukkig voor u, mijn lieve lezer, hebben we een kopie.

Wie weet hoe lang het blijft staan, dus ik adviseer het nu te bekijken.

Het feit dat de regering van de VS het als onwaar heeft bestempeld, bewijst volgens mij dat het wel waar is. Alles wat deze mensen zeggen is een leugen.

Ik had de CBS-tweet in onderstaande artikel gebruikt en toen ik net even dat artikel checkte, zag ik dat de tweet weg was. Vandaar dat ik even ging kijken wat er gebeurd was en toen bleek dat het land dat over de hele wereld ‘vrijheid en democratie’ verdedigt had ingegrepen. Ik dacht dat censuur en persbreidel iets was dat bij dictaturen hoorde, maar ik had het mis.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zelensky zit in grote problemen, Amerikaanse en Duitse mainstream media publiceren nu bewijzen van een enorme corruptie en zijn directe betrokkenheid

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties