Hij kon de energierekeningen niet meer betalen - een rechts-extremist volgens de gevestigde orde. Afbeelding (C) freepik @jcomp

Nog voor de eerste grootschalige demonstratie tegen de verrotte politiek, de door eigen toedoen veroorzaakte inflatie en de onbetaalbare prijsstijgingen voor energie en brandstof heeft plaatsgevonden, bestempelen de media allerlei deelnemers als rechtse extremisten. Fictie en waarheid kunnen niet veel verder uit elkaar liggen, schrijft Willy Huber.

Het is een gezamenlijke internationale campagne. Met een ongelooflijke arrogantie worden mensen belasterd die vrezen voor hun bestaan en niet kunnen begrijpen hoe hun landen en hun samenlevingen worden verarmd en gebrutaliseerd. Dit alles omdat globalistische elites het zo willen – en niet omdat het zo hoort. Wie zich de laatste decennia van het vorige millennium herinnert, begrijpt de wereld niet meer. Al het goede en mooie dat toen werd opgebouwd, wordt in zeer korte tijd vernietigd om redenen van corrupte ideologie, hebzucht naar macht en geld.

In talrijke door hoge overheidssubsidies gedekte media leest men hetzelfde verhaal: de mensen die in de herfst de straat op zouden kunnen gaan tegen de financiële en politieke situatie zijn rechts-radicalen. Het begon in Duitsland met “Wegens prijsschok dromen extremisten van ‘Duitse winter van woede‘” – en werd voortgezet in Oostenrijk met “Extreem-rechtse netwerken plannen ‘winter van woede’ tegen inflatie”. Interessant en onthullend is opnieuw dat overal dezelfde woordkeus wordt gebruikt. Bijzonder weerzinwekkend is ook de enorme campagne in de Kurier, die een hele pagina van de gedrukte editie vulde onder de titel “Hoe rechts-extremisten de crisis willen gebruiken”. Daarbij liet men dezelfde “deskundigen” uit de kast springen die zich altijd uitspreken wanneer andersdenkenden maatschappelijk vernietigd moeten worden.

“Experts” in de Kurier.

De particuliere vereniging “DÖW – Documentatiecentrum van het Oostenrijkse Verzet” wordt door de media vaak voorgesteld alsof zij moreel superieur is, zelfs een officiële autoriteit. In feite is het een “particuliere Stasi” of “communistische frontorganisatie” (volgens een gerechtelijk vonnis uit 1998), die altijd om haar mening wordt gevraagd als het gaat om het onderdrukken van impopulaire meningen.

Schurkachtig vermeldt de Kurier, onder de enorme omslagfoto van het verhaal die dreigend twee mannen met brandende fakkels toont, meer dan een half miljoen uren politie-optreden, die nodig zouden zijn geweest om meer dan 20.000 aanklachten uit te schrijven tegen gruwelijk kwaadaardige Corona-demonstranten. Het feit dat het geweld bij bijna alle manifestaties afkomstig was van extreem-linkse terroristen, dat het aantal politieagenten bijna altijd opzettelijk te groot was en dat zonder zinloze verordeningen geen enkele klacht nodig zou zijn geweest, wordt door de krant in haar blinde en ongetwijfeld geïnstrueerde agitatie verdoezeld.

De bedoeling van de campagne is duidelijk: ofwel aanvaarden de burgers zwijgend dat hun spaargeld in rook opgaat, dat zij hun bezittingen verliezen – ofwel worden zij beschouwd als extreem-rechtse vijanden van de staat die het best willekeurig door de staatsmacht worden vervolgd. De fysieke gevolgen van demonstreren tegen de wil van de staat zijn thans te zien in vele landen in West-Europa, waar mensen te paard worden neergeknuppeld, door valse honden worden belaagd of worden mishandeld door wild om zich heen slaande bendes misdadigers in uniform. En, dit kan niet vaak genoeg gezegd worden: Veiligheidsagenten die hun beroep hebben aangenomen om mensen te beschermen, maar die nu dergelijke bevelen uitvoeren, zijn medeplichtig en maken deel uit van een diep antidemocratisch probleem.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Angst voor volksopstanden: Duitsland en Oostenrijk bereiden repressie voor

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
7 maanden geleden

Ik zit te wachten op het moment dat veel D666 en Groenslinks stemmers de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen en ik nog met groot gemak.

Daar zal ik dan echt van kunnen genieten.

Eddy
Eddy
7 maanden geleden

Ik zou graag antwoorden maar ik heb na het lezen van dit artikel toch maar besloten om dan heel erg extreem rechts te zijn. zo ver rechts dat niemand me nog hoort en ziet.

Dee
Dee
7 maanden geleden

yep, dat is wat links altijd doet.
Ik heb twee nichtjes dei ik vroeger heel graag mocht, maar zijn nu zo links als de pest
De ene is nu een zwart opgemaakte emo die in haar zelf snijd. De ander wordt mishandeld door haar marokaanse man.
Maar mij noemen zij een nazi zwijn.

Josef
Josef
7 maanden geleden

Je bent een rechts-extremist als je bang bent voor inflatie, prijsstijgingen en armoede
Dus ben je een Linkse hersenloze idioot als je die problemen ontkent !!

Laatst bewerkt op 7 maanden geleden door Josef
Dee
Dee
7 maanden geleden
Antwoord aan  Josef

Zowel rechts als links gaan het koud krijgen komende winter.
Of krijgen linksen warme gevoelens bij het idee dat zij het doen om het klimaat te redden en al rillend de oorlog tegen Putin aan het winnen zijn?