En het komt niet door Covid, meldt Alex Berenson.

Neem het niet van mij aan. Neem het aan van de goede mensen van Service Corporation International, “Noord Amerika’s grootste aanbieder van begrafenis, crematie en begraafplaatsdiensten” – die 450.000 lijken* per jaar verwerken.

(*niet hun woord).

Service Corporation’s inkomsten stijgen in 2020 en 2021, dankzij Covid. Begrafenissen zijn een solide maar trage groei business, en de trend naar crematies heeft niet geholpen. Maar tussen 2019 en 2021 is de winst per aandeel van SCI meer dan verdubbeld, van $ 1,90 naar $ 4,57.

In het begin maakte SCI zich zorgen dat de groei wat het noemde “pull-forward” was. Met andere woorden, omdat Covid vooral mensen doodde die toch al bijna dood waren, zouden meer sterfgevallen in 2020 en 2021 er later alleen maar minder betekenen.

Gelukkig voor Service Corporation en zijn investeerders, blijkt “pull-forward” geen probleem te zijn. Amerikanen sterven nog steeds in een veel hoger tempo dan normaal, zelfs nu Covid dit jaar een minimaal deel van het bedrijf wordt.

(Dood! Het ziet er beter uit! Uit SCI’s 5 mei presentatie aan investeerders:)

BRON

Woensdag maakte Service Corporation zijn lente-inkomsten bekend – weer een topkwartaal, met bijna $1 miljard omzet en $135 miljoen winst. Tom Ryan, de directeur van het bedrijf, vertelde investeerders en Wall Street analisten:

Ik denk dat COVID zaken op een nationale basis… het is gewoon niet belangrijk voor onze cijfers. Dus zoals we probeerden aan te geven op de investeerders dag, denk ik dat we ervaren – we bedienen verhoogde aantallen consumenten. [Of, in het Engels, hebben meer begrafenissen en crematies.]

Ryan gaf verschillende mogelijke verklaringen voor de groei van het aantal doden:

En jij zou zeggen, Oké, wat is dat, Tom? Nou, we hebben een beetje gezegd, we denken dat er nog steeds een overmaat aan sterfgevallen is. We denken dat we het kunnen correleren met gebrek aan gezondheidszorg, mensen die waarschijnlijk te veel drinken, te veel roken, te hard rijden, depressie en toegang tot geestelijke gezondheidszorg.

Het probleem met deze verklaringen… is dat ze geen van allen iets verklaren. Roken en obesitas hebben tientallen jaren nodig om te doden, en drinken duurt meestal een decennium of langer. Overdosissen stijgen en verkeersongevallen ook, maar lang niet genoeg om de algemene stijging van het aantal doden te verklaren.

Vertragingen in de gezondheidszorg zouden waarschijnlijk slechts een miniem effect hebben – en het zou zich waarschijnlijk hebben voorgedaan tijdens de epidemie, niet maanden later, toen mensen met hartaanvallen en beroertes weigerden naar ziekenhuizen te gaan uit angst om Sars-Cov-2 op te lopen.

Een veelzeggend bewijs op dit front komt uit Australië en Nieuw-Zeeland, die beide extreem hard sloten en in 2020 sterftecijfers zagen die onder het normale niveau lagen en voor het grootste deel van 2021 grotendeels normale cijfers lieten zien. Ja, het afsluiten van verzorgingstehuizen is verschrikkelijk voor de mensen die er wonen en heeft waarschijnlijk bijgedragen tot de sterfgevallen van bewoners. Maar die sluitingen zijn nu in principe voorbij.

Goh, ik vraag me af wat de oorzaak zou kunnen zijn van al die extra niet-covid sterfgevallen die we de laatste 12 maanden plotseling hebben gezien, niet alleen in de Verenigde Staten maar ook in heel West-Europa en Australië? Er is zeker iets veranderd tegen het einde van 2020, ik wou alleen dat ik me kon herinneren wat…

Oh wel. Het mysterie blijft!Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Gegevens uit Europa tonen aan dat COVID-boosters nu dodelijk zijn

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties