De clowns die de baas zijn in de VS blijven maar doorgaan met hun tactische blunders. Ze konden in Oekraïne geen deuk in een pakje boter slaan. In feite hebben ze Oekraïne  teruggegeven aan Rusland en staat Rusland er nu sterker voor dan ooit.

De kamikaze actie van de drankzuchtige Pelosi heks zal er toe leiden dat Taiwan zich een paar jaar eerder verenigt met vasteland China dan toch al onvermijdelijk was, en deze poging om te stoken tussen India en China zal geen ander effect hebben. India heeft simpelweg veel meer aan een goede relatie met China (en Rusland) dan aan een goede relatie met de VS. Behalve flutwapens en homoseksualiteit, heeft de VS helemaal niks te bieden.

Behalve de kolonies van de VS wil niemand op de wereld nog wat met dat land te maken hebben.

RT:

De Amerikaanse en Indiase militairen zullen in oktober gezamenlijke oefeningen houden in het Himalaya-gebergte, op minder dan 100 km van India’s betwiste grens met China, meldde CNN. De locatie werd aangekondigd te midden van verhoogde spanningen tussen de VS en China over Taiwan, terwijl India en China slaags zijn geraakt langs hun berggrens.

De oefeningen zullen midden oktober worden gehouden in de buurt van de stad Auli in de Indiase deelstaat Uttarakhand, vertelde een Indiase legerofficier zaterdag aan CNN. Auli ligt op de zuidelijke hellingen van de Himalaya, en de oefeningen zullen gericht zijn op oorlogsvoering op een hoogte van 3.000 meter (10.000 voet).

Auli ligt ook ongeveer 95 kilometer van de bestandslijn, een losjes gedefinieerde grens die India en China scheidt. Hoewel beide partijen grondgebied opeisen aan de andere kant van deze lijn, dient deze als de de-facto grens tussen de twee landen sinds het einde van de Chinees-Indiase oorlog van 1962.

In 2020 braken langs deze lijn gevechten uit nadat China bezwaar had gemaakt tegen de aanleg door India van een weg in zijn geclaimde gebied. India zei dat het ongeveer 20 troepen heeft verloren, terwijl China beweerde er vier te hebben verloren.

Het lijkt een beetje een wanhopige actie van de VS.

India en China hebben een sudderend grensconflictje. Alleen India loopt al een tijdje niet meer aan de leiband van de VS en ziet ook dat het meer voordeel kan halen door deel uit te maken van de Euraziatische landmassa en dat iedereen in vrede kan leven en handel drijven als we dat onbeduidende eilandje dat aan de andere kant van de Aarde ligt te liggen en altijd oorlogen start maar gewoon negeren.

India weigerde zich aan te sluiten bij de VS sancties tegen Rusland, het gaf geen goedkeuring voor de Amerikaanse Pfizer gifprik, en het sluit zich aan bij een nieuw betaalsysteem dat de dollar omzeilt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het einde van de Petrodollar – Rusland, China en India zullen een concept internationaal financieel systeem ontwikkelen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
5 maanden geleden

Ze oefenen maar. Dat hebben ze ook nodig want het Amerikaanse leger is een papieren tijger. In Vietnam, Afghanistan en overal waar ze komen delven ze het onderspit, Amerika heet al honderden jaren een moordlustig regime wat overal dood en verderf zaait. Landen onderdrukken met laffe sancties en kleurenrevoluties omdat ze zelf niet durven te komen en meer van die heimelijke streken. Verdragen breken ze met het grootste gemak en hun moraal is werkelijk 0.Waarom volgen de westerse landen toch zo slaafs deze Natie? Wat brengt het ons? Louter ellende. Amerika is ontstaan uit mensen die in het oude Europa geen bestaan wisten op te bouwen door hard en eerlijk werk en daarom middels roof en moord op de oorspronkelijke bewoners van Amerika zichzelf verrijkten. Dat is ons voorbeeld? kom nou toch mensen, wordt eens wakker.

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Eddy
Balou
Balou
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Zo is het beste, 100% juist en men ziet het met de dag beter. De VS massamoordenaars hebben zichzelf tot ´s werelds grootste vijand gemaakt. Dit grootste vergif voor de hele wereld zal uiteindelijk ten onder gaan aan z´n eigen hebzucht en machtsgeilheid. Zo krijgen die oorlogszuchtige yankees welverdiend het deksel op de neus.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Ze kunnen het echt niet laten om de Chinezen en de Russen maar te blijven treiteren.
Dit gaat ooit eens helemaal fout aflopen.

pipo
pipo
5 maanden geleden

de Amerikanen hebben het karakter van een slecht opgevoede pit bull, maar ze zijn zo sterk niet