De vastberadenheid van de gevestigde orde om Alex Jones het zwijgen op te leggen, heeft Sandy Hook weer in het nieuws gebracht. Omdat de bescherming van het Eerste Amendement aan het vervagen is, controleerde ik wat ik over Sandy Hook had geschreven. Ik was opgelucht te zien dat ik alleen had bericht over de scepsis en vragen had gesteld, schrijft Paul Craig Roberts.

Mijn zoektocht in de IPE-archieven bracht mijn artikelen over andere controversiële schietpartijen-Las Vegas en Orlando-en de bomaanslag in Oklahoma City aan het licht. De rode draad in al deze incidenten is dat het verhaal vaststaat op het moment dat het nieuws wordt gemeld, en dat ambtenaren en media nooit van dat verhaal afwijken. Zodra het gebeurt, weten de regering en de media al wat er is gebeurd. Er vindt nooit een onderzoek plaats. Hetzelfde gold voor de moord op president Kennedy, de moord op zijn broer, 9/11, de Golf van Tonkin, de massavernietigingswapens van Saddam Hoessein, het gebruik van chemische wapens door Assad, de Israëlische aanval op het USS Liberty, enz.

Legitieme vragen over de verhalen worden genegeerd door functionarissen en media die betrokken lijken te zijn bij een samenzwering om de waarheid te begraven. Sceptici, hoe vooraanstaand of gebaseerd op feiten ook, worden gedemoniseerd als “samenzweringstheoretici” die geen aandacht verdienen.

Het is duidelijk dat Amerika niet langer een waakhond voor de media heeft. Amerika heeft een propagandaministerie voor officiële verhalen.

Wat dit ons vertelt, zou elke Amerikaan, elke Amerikaanse marionettenregering en de uitverkoren vijanden van Washington – Rusland, China en Iran – moeten choqueren, respect voor de waarheid is moeilijk te vinden in de Amerikaanse media en de Amerikaanse regering.

In een niet al te verre toekomst zal het strafbaar worden om te twijfelen aan de pers en de regering op grond van het feit dat twijfel ongeloof impliceert en ongeloof een misdaad is of bewijst dat je een buitenlandse agent bent. Laster en smaad zullen van toepassing worden op de media en de regering als instellingen. Omdat we zo goedgelovig zijn, zo goed van vertrouwen, zullen we worden gereduceerd tot zwijgen of loven. Zwijgen zal leiden tot officiële verdenking. Lof voor de valse verhalen zal carrièresucces en beloningen opleveren. Dit is de grimmige situatie waarvoor we staan.

Het is onduidelijk of er iets kan worden gedaan om deze situatie recht te zetten. Oudere Amerikanen voelen zich over het algemeen op hun gemak bij het idee dat de overheid en de media integer zijn. Dit is hun beeld van de vervlogen wereld waarin zij zijn opgegroeid. Jongeren zijn op scholen geïndoctrineerd dat de overheid en de media zwarten, homoseksuelen en transgenders beschermen tegen racistische, homofobe en transfobische blanken die normaliteit gebruiken als een onwettige norm voor goedkeuring. Sodom en Gomorra worden goedgekeurd, maar de blanke familie-eenheid niet.

Kunnen we geloven dat er een toekomst is voor vrijheid in Amerika wanneer Democraten, media, CIA, FBI, en NSA een verhaal kunnen creëren van president Donald Trump als een Russische agent?

Kunnen wij geloven dat er een toekomst is voor de vrijheid in Amerika wanneer dezelfde verzameling intriganten een showproces kan creëren waarin de president van de Verenigde Staten een staatsgreep beraamt door een paar honderd ongewapende aanhangers die de regering van de Verenigde Staten overnemen door in het Capitool rond te lopen en op de stoel van Nancy Pelosi te gaan zitten?

Kunnen we geloven dat Amerikanen die zo dom zijn om dergelijke ongeloofwaardige verhalen te geloven, enige mogelijkheid hebben om hun vrijheid te behouden?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Pers in zijn zak: Bill Gates koopt media om de berichtgeving te controleren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Digital Overlord
Digital Overlord
7 maanden geleden

Als er al voor de 2e Wereldoorlog sprake was van een doelgroep van 6 met 6 nullen. Zelfs nog voor 1900. En dat mocht nooit weerlegd worden. Ook al bestond die doelgroep helemaal niet, want zoveel waren er niet eens op de hele aardbol.

Waarom denken we dan dat we ruim een eeuw verder het nog over de waarheid kunnen hebben? De situatie is nu vele malen erger. De massa kan alleen nog maar wakker worden als het (voor velen) onwaarschijnlijke gebeurd en niemand er meer omheen kan.

Jezus komt zeer spoedig terug. Dat staat vast. Maar hoeveel mensen willen Hem dan nog ontvangen?