Het goede nieuws is: dit is in de verste verte niet houdbaar, en deze huidige wereldorde zal over 20 jaar niet meer bestaan, of zelfs maar 10, of nog veel minder. Hij wordt afgebroken waar we bijstaan en het Westen doet het zelf.

Het Westen volgt al decennia een zelfmoordagenda in opdracht van de globalisten (sinds WW2, die we echt gewonnen hebben hoor) en het gaat al maar sneller. De gestarte wereldoorlog tegen en Rusland en China is de druppel. De omvolkingsimmigratie was lang een sluipend proces maar is inmiddels tot een waanzinnige snelheid opgevoerd. En je kán een samenleving niet in stand houden met Somaliërs. Kijk naar Somalië. Daar bovenop komt nog de klimaatwaanzin, met als laatste toppunt dat het boeren in het hele Westen verboden wordt om nog langer voedsel te verbouwen. De communisten creëren een Holodomor 2.0.

Er zullen enkele zeer ernstige veranderingen plaatsvinden, op de een of andere manier.

Breitbart:

Kinderen met een migrantenachtergrond vormen nu de meerderheid van de leerlingen in iets minder dan 1.000 scholen in één regio van Duitsland, een aanzienlijk deel van alle scholen daar, zo is uit officiële statistieken gebleken.

De gegevens komen naar voren nu de federale autoriteiten van het land verdere massale migratie naar het land nastreven in de hoop de personeelstekorten op te vangen die bedrijven ervaren in de nasleep van COVID-19.

Waarom is er in ene een personeelstekort na de vaccinatiecampagne? De vraag stellen is hem beantwoorden, me dunkt.

Volgens een bericht van parlementslid Carlo Clemens van de Bondsdag over de officiële overheidsstatistieken zijn 994 van de 2787 basisscholen in Noordrijn-Westfalen in meerderheid leerlingen met een migrantenachtergrond.

Van deze 994 zitten er 54 in de hoogste categorie waar 90 tot 100 procent van de studenten een migrantenachtergrond heeft, zo blijkt uit de gepubliceerde cijfers.

“Wie nog spreekt over “integratie” als oplossing voor massa-immigratie wil bedriegen,” schreef Clemens op sociale media terwijl hij commentaar gaf op de statistieken.

“Als de huidige demografische ontwikkelingen zich doorzetten, zullen het de kinderen zonder migratieachtergrond zijn die moeten integreren”, beweerde hij verder.

De Duitsers zijn bijna uitgeroeid: 25% van de inwoners is niet-Duits en 50% van de jeugd

Junge Freiheit splitst de cijfers nog wat verder uit:

Leerlingen met een migratieachtergrond vormen de meerderheid op basisscholen in Noordrijn-Westfalen (NRW), Duitsland. Uit regeringsstatistieken blijkt dat kinderen zonder migratieachtergrond in de minderheid zijn op 994 van de 2.787 basisscholen in NRW. .

Op 54 basisscholen ligt het percentage migrantenkinderen zelfs tussen de 90 en 100 procent. Op nog eens 227 scholen is dat 75 tot 80 procent. 713 scholen melden een aandeel van 50 tot 75 procent migranten, en op 593 scholen is het minder dan 25 procent.

Het is geen toeval dat Noordrijn-Westfalen van alle Duitse deelstaten als snelste omgevolkt wordt. De Duitse industriële capaciteit moet vernietigd worden. Zoals al aangekondigd in het Morgenthau-plan. Omdat het zo rigoureus was en tot teveel verzet zou leiden is het een aantal jaren in de kast gezet, maar het is duidelijk dat de klimaatidioterie, Agenda 2030, het WEF en de ‘Energiewende’ hetzelfde doel hebben. Het is niks nieuws. En de zelf veroorzaakte oorlog tegen Rusland gaf het perfecte excuus om de Europese energievoorziening te vernietigen.

EU-dictator Von der Leyen pleegt moordaanslag op Europese burgers en economie onder het mom van sancties tegen Rusland

Massa-immigratie, de vaccinatiecampagne, de ‘Energiewende’, het is allemaal alleen gericht tegen Blanke landen. Niemand zeurt er over dat China en India massaal kolencentrales bouwen. Niemand legt een dwingende vaccinatieplicht op in Afrika.

Weet je waarom Derde Wereld landen geen vaccinatieplicht hebben?

Het VN replacement-migration programma zegt niets over China dat ook met een geboortetekort kampt.

Blanken zijn het doel van de globalistische elite. Je moet al stront in je ogen hebben om het niet te zien.

Alleen een hernieuwd raciaal zelfbewustzijn kan ons nog redden. En het eerste dat we dan overboord moeten gooien is het anti-Blanke racisme-frame. Helemaal niemand wordt ooit van racisme beschuldigd, omdat alle volkeren racistisch zijn, behalve Blanken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Coudenhove-Kalergi plan – De genocide op de volkeren van Europa

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

West Europa zal binnen 10 à 20 jaar op een niveau zitten dat slechter is dan wat nu de 3e wereld heet.

Deze scholen maken duidelijk dat we ‘the point of no return’ nadrukkelijk voorbij zijn en dat we met drastische beleidswijzigingen slechts een paar jaar uitstel kunnen kopen.

Wat echt nodig is zal niet gebeuren, dus staat vast dat dit fout afloopt.

ieznogoedh
ieznogoedh
6 maanden geleden

Zou covid echt gevaarlijk zijn, dan zouden de Europese regeringen natuurlijk alle immigranten eerst twee ‘vaccins’ toedienen en daarna minstens twee ‘boosters’.

Dat zou ook de zaak weer een beetje gelijk trekken.

Von
Von
6 maanden geleden

Omvolking en diversiteit is een codewoord voor anti-blank. Massa-immigratie leidt tot Afrikanisering en islamisering..

Andre
Andre
6 maanden geleden

Ruslandhater Merkel heeft de bagger te Duitsland ingezet voor Klaus Schwab. Kan je het voorstellen want ze moeten wel Duits spreken. Nou ga je Jugend maar vast Russisch leren daar zit meer muziek en perspectief in.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

De immigratie en integratie van zwarten in Europa is de grootste ramp aller tijden.
Als wij dit niet kunnen stopzetten en terugdraaien, is voor altijd gedaan met ons.