In de aflevering van de Patrick Henningsen Show, uitgezonden op 19 juli 2022 op TNT Radio, praten Patrick en co-host Freddie Ponton met bestseller auteur en onderzoeker F. William Engdahl, over de recente Nederlandse boerenopstand en de oorlog van de globalisten tegen voedsel, terwijl de elites van Davos doorgaan met het bespoedigen van hun radicale Grote Reset agenda, die veel pijn en lijden lijkt te betekenen voor de gemiddelde persoon die leeft onder de neoliberale WEF social engineering jurisdictie. Dit alles en nog veel meer.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Van boerderij tot tafel: hoe de EU en de Davos-kliek de landbouw willen controleren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties