Covid-vaccinboosters bij oudere mensen doden één persoon voor elke 800 toegediende doses en moeten onmiddellijk uit gebruik worden genomen, heeft een vooraanstaande vaccinwetenschapper gezegd, meldt de Daily Sceptic.

Dr. Theo Schetters, een in Nederland gevestigde vaccinoloog die een leidende rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van een aantal vaccins, heeft de officiële gegevens van de Nederlandse regering geanalyseerd en een zeer nauwe correlatie gevonden tussen het tijdstip waarop de vierde vaccindoses in het land werden toegediend en het aantal extra sterfgevallen, zoals blijkt uit de onderstaande grafiek. Belangrijk is dat in Nederland de introductie van de boosters in de verschillende regio’s over een aantal weken was gespreid, zodat een analyse per regio mogelijk was, wat het effect bevestigt.

Dr. Schetters, die de eremedaille van de faculteit farmacie van de universiteit van Montpellier in Frankrijk heeft ontvangen, vertelde Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, dat artsen momenteel “allerlei symptomen zien waarvan zij niet weten wat het is” en dat “het in Nederland nu heel duidelijk is dat er een goede correlatie bestaat tussen het aantal vaccinaties dat aan mensen wordt gegeven en het aantal mensen dat binnen een week daarna overlijdt”. Het is van essentieel belang om te kijken naar de sterfte door alle oorzaken, zei hij, omdat het vaccin “potentieel alle organen aantast”.

Dus het heeft potentieel invloed op alle organen. En dat is wat de medici nu zien, ze zien allerlei symptomen waarvan ze niet weten wat het is. En omdat de bijwerkingen zo niet slechts één bijwerking zijn, maar van alles kunnen zijn, komen ze op statistisch niveau heel moeilijk boven water. En daarom doen we analyses op de mortaliteit door alle oorzaken, want zeg nou zelf, oké, en als we niet weten wat er precies samenhangt met vaccinatie, natuurlijk, de stollingsproblemen, myocarditis, dat weten we wel, maar er zijn op dit moment veel meer dingen aan de hand. En daarom kijken we naar de sterfte door alle oorzaken, en in Nederland is het nu heel duidelijk dat er een goede correlatie is tussen het aantal vaccinaties dat aan mensen wordt gegeven en het aantal mensen dat binnen een week daarna overlijdt. Dus laten we zeggen dat we in deze week 10.000 vaccinaties hebben gegeven. Dan hebben we in deze week iets van 125 extra sterfgevallen in die week.

De correlatie is opvallend, zei hij, in die zin dat als je meer vaccins in een week hebt, je ook meer extra sterfgevallen hebt, en als je minder vaccins in een week hebt, je minder sterfgevallen hebt. Dr. Schetters zegt dat hij een brief heeft geschreven aan de directeur van het Instituut voor Volksgezondheid in Nederland om hem op de bevindingen te wijzen.

Dus wat we hebben gedaan is dat we een aangetekende brief hebben geschreven aan de directeur van ons Instituut van Volksgezondheid en de resultaten hebben gepresenteerd en mijn bezorgdheid hebben geuit. En gewoon met de vraag, uit voorzorg, heroverweeg alstublieft de vaccinatiestrategie omdat ik denk dat dit een echte waarschuwing is. En het is dus niet zo dat iedereen sterft. Eigenlijk heb ik een ruwe berekening gemaakt, het is een op de 800.

Tijdens het interview legde Dr. Malone uit dat zijn eigen organisatie, bestaande uit 17.000 medici en wetenschappers, een verklaring heeft uitgebracht dat de vaccins moeten worden teruggetrokken omdat ze niet langer gerechtvaardigd zijn op grond van een risico-batenverhouding, een verklaring waarmee Dr. Schetters het eens was. Dr. Malone zei:

Ik sta hier als voorzitter van de Internationale Associatie van Artsen en Medische Wetenschappers. Dus wij zijn 17.000 die alleen uit artsen en medische wetenschappers bestaan, allemaal geverifieerd, geen verpleegkundigen, niet omdat we verpleegkundigen niet mogen, maar het heeft te maken met de positionering ten opzichte van de pers en de berichtgeving. Dus dat is de basis voor onze organisatie.

Maanden geleden hebben we een persconferentie gegeven met een duidelijke, ondubbelzinnige verklaring, die te vinden is op www.globalcovidsummit.org, waarin we een duidelijke, ondubbelzinnige verklaring aflegden. Naar onze mening, als organisatie, moeten deze vaccins worden teruggetrokken. Ze zijn niet langer gerechtvaardigd op basis van een risico-batenverhouding. En als de persoon die verantwoordelijk is voor het ontstaan van deze technologie, word ik vaak bekritiseerd. Besefte ik niet wat ik deed? En ik kon op geen enkele manier weten dat de normale normen voor reglementaire ontwikkeling en testen en klinische tests zouden worden omzeild.

Maar ik sta hier als iemand die een diepgaande, gedetailleerde kennis heeft van de technologie en haar risico’s en voordelen, de aard van de formuleringen, de rol van de pseudouridine, al die dingen.

Het is mijn mening en die van de organisatie die ik vertegenwoordig, dat de gegevens nu duidelijk genoeg zijn dat, naar onze mening, de voortdurende campagne voor vaccinatie niet langer gerechtvaardigd is.

De analyse van Dr. Schetters komt overeen met de waarnemingen die we de laatste weken op de Daily Sceptic hebben gedaan. We hebben namelijk gevolgd wat een correlatie lijkt te zijn tussen de invoering van de vierde dosis boosters in het voorjaar onder 75-plussers in Engeland en een golf van nu meer dan 11.000 extra niet-covid-sterfgevallen die momenteel niet te verklaren zijn (zie de grafieken hieronder).

Uit de laatste officiële gegevens van het Office for National Statistics, die dinsdag zijn vrijgegeven, blijkt dat er in Engeland en Wales in de 13 weken sinds 23 april 11.370 extra sterfgevallen zijn geregistreerd die niet aan Covid zijn gerelateerd. Als al deze sterfgevallen het gevolg waren van de voorjaarsboosters (waarvan er tot 22 juli 4.182.483 zijn toegediend), zou dat neerkomen op een sterfte van één op 368 doses. Dit cijfer is uiteraard een bovengrens, aangezien niet alle extra sterfgevallen het gevolg zullen zijn van de boosters, maar het toont aan dat de gegevens van het VK in grote lijnen overeenkomen met de Nederlandse gegevens. Opgemerkt zij dat in het Verenigd Koninkrijk, waar de vierde doses alleen aan 75-plussers worden gegeven, een hoger percentage vaccinatieschade te verwachten is, aangezien het percentage met de leeftijd toeneemt.

In de week die eindigde op 22 juli, de meest recente week waarvoor gegevens beschikbaar zijn, werden in Engeland en Wales 10.978 sterfgevallen geregistreerd, wat 1.680 (18,1%) meer is dan het vijfjaarlijkse gemiddelde voor die week. Daarvan vermeldden 745 COVID-19 op de overlijdensakte als bijdragende oorzaak en 463 COVID-19 als onderliggende oorzaak, zodat er nog 1.217 sterfgevallen overbleven met een andere onderliggende oorzaak.

Het aantal sterfgevallen naar datum van voorval is de afgelopen week dramatisch gestegen, wat vermoedelijk verband houdt met de hittegolf van 18-19 juli. De gegevens op datum van optreden laten echter zien dat de piek zich voordoet in de week die eindigt op 15 juli, te vroeg voor de hittegolf. Een verklaring hiervoor kan zijn dat de ONS een ‘statistisch model’ gebruikt om het aantal sterfgevallen van de afgelopen weken te berekenen en dat dit model mogelijk niet goed bestand is tegen onvoorspelbare verschijnselen zoals hittegolven. Als dat zo is, zouden we in de komende rapporten aanpassingen moeten zien naarmate er meer echte gegevens beschikbaar komen. Merk op dat de oorzaak van de piek in niet-Covid extra sterfgevallen in juni onduidelijk blijft.

Hier is de cumulatieve curve van overtollige niet-Covid sterfgevallen per datum van registratie samen met het cumulatieve totaal van de lente boosters.

De regering zou dringend moeten onderzoeken wat de oorzaak is van de meer dan 11.000 extra sterfgevallen in drie maanden tijd. Zoals we vorige week hebben gezien, heeft zij echter geen belangstelling getoond om dat te doen. Toen parlementslid Esther McVey, voorzitter van de parlementaire groep voor reactie op en herstel van pandemieën (APPG), een schriftelijke vraag indiende waarin zij het kabinet vroeg welke stappen het ondernam “om het hoger dan verwachte sterftecijfer van 12,2% boven het vijfjarig gemiddelde te onderzoeken”, verwees het de zaak eenvoudigweg door naar de Britse autoriteit voor de statistiek, die alleen maar zei dat het de relevante statistieken zal blijven publiceren.

Misschien dat de interventie van Dr. Schetters in Nederland degenen in de regering die hun kop in het zand hebben gestoken, wakker begint te schudden.

Luguber - Maniakale Ernst Kuipers wil nu kinderen boosters geven nadat hij eerder zei dat die niet goedgekeurd zijn

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Gegevens uit Europa tonen aan dat COVID-boosters nu dodelijk zijn

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

De weerzin van de regering om haar beleid op basis van deze feiten bij te stellen wijst in de richting dat het allemaal opzet is.

De invloed van het WEF die uit WOB verzoeken blijkt maakt duidelijk waarom de regering door gaat met de gifprikken.

De ‘useless eaters’, zoals het WEF hen noemt, moeten opgeruimd worden…