Vladimir Poetin zegt dat het Russische Ministerie van Defensie een onderzoek instelt naar de rol van het US Agency for International Development (USAID) bij het ontstaan van het Covid-19-virus, meldt RT.

In een persconferentie donderdag waarschuwde het hoofd van de Russische Stralings-, Chemische en Biologische Verdedigingsmacht, luitenant-generaal Igor Kirillov, dat door de VS gesteunde biolaboratoria in Oekraïne illegaal onderzoek hebben verricht en tests hebben uitgevoerd op Oekraïense burgers, en dat “meer dan 16.000 biologische monsters, waaronder bloed- en serummonsters, vanaf het grondgebied van Oekraïne naar Amerikaanse en Europese landen zijn geëxporteerd“.

Hij legde verder uit dat een verklaring van Jason Crow, lid van het inlichtingencomité van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, die de Amerikanen waarschuwde dat hun DNA-monsters zouden kunnen worden gebruikt om gerichte biologische wapens te maken, het Russische Ministerie van Defensie ertoe bracht “een nieuwe blik te werpen” op de oorsprong van de Covid-pandemie.

Rekening houdend met de belangstelling van de Amerikaanse regering voor de studie van specifiek gerichte biologische agentia, dwingen dergelijke verklaringen ons om een nieuwe blik te werpen op de oorzaken van de coronavirus pandemie en de rol van de Amerikaanse militaire biologen bij het ontstaan en de verspreiding van de Covid-19 ziekteverwekker,” zei Kirillov.

Lid van de Intel-commissie van het Huis waarschuwt dat DNA-testkits kunnen leiden tot gerichte biowapens

Rusland verdenkt nu USAID ervan rechtstreeks verantwoordelijk te zijn geweest voor het ontstaan van het Covid-19 virus, aldus Kirillov, die wees op een Lancet artikel van Columbia professor Jeffry Sachs, die suggereerde dat het virus waarschijnlijk in een lab was gecreëerd met behulp van de nieuwste Amerikaanse verwezenlijkingen op het gebied van biotechnologie.

Kirillov wees erop dat de USAID sinds 2009 een programma financiert dat bekend staat als “Predict”, dat onderzoek doet naar nieuwe coronavirussen, waarbij wilde vleermuizen worden gevangen die met dergelijke ziekteverwekkers zijn besmet, en dat een van de contractanten van het project, Metabiota, bekend staat om zijn militaire biologische activiteiten op het grondgebied van Oekraïne.

In 2019 heeft het agentschap het ‘Predict’-programma stopgezet terwijl het Johns Hopkins Center for Health Security toevallig begon met het bestuderen van de verspreiding van een voorheen onbekend coronavirus.

De uitvoering van het COVID-19 ontwikkelingsscenario en USAID’s noodafbouw van het Predict-programma in 2019 suggereren de opzettelijke aard van de pandemie en de betrokkenheid van de VS bij het ontstaan ervan,” zei Kirillov.

Hij voegde eraan toe dat de recente opkomst van het apenpokkenvirus, alsmede de vermeende geschiedenis van de VS van het gebruik van biologische agentia tegen hun vijanden, Moskou ertoe heeft gebracht een “duidelijke trend” waar te nemen van ziekteverwekkers die om welke reden dan ook van belang zijn voor het Pentagon en uiteindelijk uitgroeien tot pandemieën.

De VS hebben herhaaldelijk ontkend dat zij biolaboratoria in Oekraïne hebben gebruikt voor militair onderzoek en beweren dat de “46 vreedzame Oekraïense laboratoria, gezondheidsfaciliteiten en diagnoselocaties voor ziekten” werden gebruikt om Kiev te helpen bij het verbeteren van de biologische veiligheid, de beveiliging en het toezicht op ziekten voor zowel de gezondheid van mensen als dieren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Voorzitter van Lancet Commissie zegt dat CoronaVirus uit Amerikaans biolab kwam

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Ook de Chinese staatskrant Global Times klaagt de Amerikaanse bio-labs in Oekraïne aan:

https://www.globaltimes.cn/page/202204/1258955.shtml

The poison disseminator: How US spread biological ‘poison’, ethnic division and ideological antagonism around the world

Dee
Dee
7 maanden geleden

Tja, ik vertrouw dit niet.
Hij deed immers zelf ook volop mee met die hele hoax.
Inclusief mondluiers, lockdowns, gifspuiten, en de hele reutemeteut.
Waarom?

Nobodyisperfect
Nobodyisperfect
7 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Of zagen wij enkel wat de media ons wilde laten zien? En kregen de mensen in China de gifspuiten of misschien een vitamineshot?

pipo
pipo
7 maanden geleden

mijn dochter woont reeds 17 jaar in Rusland en zegt wat men in EU zegt over Rusland dikke leugens zijn en dat reeds jaren