Tijdens mijn recente reis naar Nederland, interviewde Marlies Dekkers van De Nieuwe Wereld Podcast Dr. Theo Schetters en mijzelf, schrijft Dr Malone op zijn substack.

Die video, gemaakt voor een Nederlands publiek, staat momenteel (voorlopig) op youtube, maar het is onwaarschijnlijk dat hij op dat platform zal blijven staan.

[Hij is verwijderd inmiddels, Dissident]

Daarom heb ik hem ook gedownload en hier geplaatst, omdat ik van mening ben dat het onderwerp dat Theo en ik in dit interview behandelden belangrijk is. De gegevens en analyses die Theo onthult zullen hoogstwaarschijnlijk worden genegeerd door de corporate media, en waarschijnlijk ook worden gecensureerd door de grote tech-reuzen Meta/Facebook, Google/Alphabet, en Twitter. Maar dat betekent niet dat het niet verdient om openbaar gemaakt en besproken te worden. Theo is een zeer serieuze, goed opgeleide, verantwoordelijke viroloog, immunoloog en vaccindeskundige. Hij wordt in Nederland zeer gerespecteerd, en heeft de moed gehad die nodig is om in deze moeilijke tijden de waarheid te zoeken EN te melden.

Dr. Malone - Hoe meer doses je toegediend krijgt, hoe hoger het risico op infecties, ziektes en sterfte vergeleken met ongevaccineerden

Delen van het transcript staan op de substack van Dr Malone en de video, via Rumble, staat hieronder:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dr Robert Malone: Tijd om alle WEF leden uit onze regeringen te verwijderen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JollyJoker
JollyJoker
5 maanden geleden

De Franse Revolutie (1789–1799[1][2]) was een invloedrijke politieke omwenteling waarbij de absolute monarchie die Frankrijk ongeveer twee eeuwen had geregeerd werd afgeschaft en de Eerste Franse Republiek werd opgericht. Tijdens het bewind van deze republiek werden onder meer de vroegere koning en zijn gemalin door een tribunaal berecht en ter dood veroordeeld. De macht en de privileges van adel en geestelijkheid werden massaal teruggedrongen onder druk van radicale politieke groeperingen, de mensenmassa in de steden en boeren op het platteland. De oude ideeën van absolutisme, aristocratie en de macht van de Kerk werden vervangen door principes die werden vervat onder de slogan Liberté, égalité, fraternité, oftewel vrijheid, gelijkheid [noot 1] en broederschap. De Franse Revolutie heeft verstrekkende en blijvende veranderingen teweeggebracht in Frankrijk, die zich verspreidden over heel Europa.

Anna
Anna
5 maanden geleden

Fijn dat dit interview “ veilig is gesteld” dank hiervoor.
Een informatief verhaal waaruit blijkt dat het zogenaamde vaccin geen vaccin is maar een vorm van genetische therapie.
Hoe vaker je het neemt hoe gevaarlijker het wordt…….
Hoe lang kan de regering dit nog blijven verbergen.