De klinkende ommekeer van de Federatie komt zonder een verontschuldiging of erkenning voor de pijn, intimidatie, dwang en financiële moeilijkheden die zij medisch personeel hebben bezorgd.

Met het aftreden van de Italiaanse premier Mario Draghi is er een einde gekomen aan de discriminerende Covid-maatregelen van de door de globalisten geleide regering tegen medisch personeel, meldt RAIR. Het Italiaanse regeringsagentschap voor de geneeskunde, de Nationale Federatie van Ordes van Chirurgen en Tandartsen (FNOMCeO), heeft aangekondigd dat alle artsen en medisch personeel die geschorst zijn omdat ze hun Covid-“vaccins” niet hebben gehad, weer aan het werk kunnen.

Goldman Sachs minister-president van Italië Mario Draghi treedt af

De klinkende ommezwaai van de Federatie komt zonder verontschuldiging of erkenning voor de pijn, pesterijen, intimidatie, dwang en financiële moeilijkheden die zij de medische beroepsbeoefenaren hebben aangedaan. Tot voor kort liepen de medische overheidsorganisaties voorop in het streven naar verplichte “vaccinaties”, waarbij artsen en medisch personeel verplicht werden de prik te krijgen. Nu zijn zij echter op hun schreden teruggekeerd zonder enige persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen voor hun gevaarlijke en onrechtvaardige mandaat. Ongevaccineerd medisch personeel wordt geacht het verleden achter zich te laten en weer aan het werk te gaan.

In plaats van zich bij de FNOMCeO te verontschuldigen voor de pijn en het lijden van het medisch personeel, hebben zij een typisch linkse tactiek toegepast en beweerd dat zij de slachtoffers zijn. De voorzitter van de Federatie, Filippo Anelli, haalde uit naar de anti-vaxxbeweging,

Ik veroordeel krachtig alle gewelddaden, intimidaties, scheldpartijen en vandalisme tegen de medische verenigingen en hun eigen voorzitters.

Verscheidene voorzitters hebben persoonlijke bedreigingen ontvangen, waaronder doodsbedreigingen van mensen die volgens de wet zullen worden vervolgd.

Mijn collega’s hebben de sympathie en steun van de Federatie.”

Kijk:

Begin dit jaar werden ongeveer 1.900 Italiaanse artsen en tandartsen geschorst als lid van de beroepsvereniging van het land omdat zij zich niet hielden aan een wet die hen verplicht “volledig gevaccineerd” te zijn tegen Covid, met inbegrip van een herhalingsinjectie.

Italië eist dat alle werknemers in de gezondheidszorg, leraren, politieagenten, leden van de strijdkrachten en degenen die diensten verlenen aan bewoners van verpleeghuizen de omstreden injecties krijgen. Bovendien moeten werknemers in de gezondheidszorg de booster krijgen om volledig aan de eisen te voldoen, volgens een wet die in december 2021 door de Italiaanse regering is afgekondigd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Meerderheid van artsen weigert COVID injecties, volgens onderzoek

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
6 maanden geleden

Deze mensen zijn wereldwijd geschoffeerd, onderdrukt en op misdadige wijze bedreigd in hun welzijn en toekomst, nu middels een slap excuus “mogen” ze weer aan het werk. Ze zouden massaal moeten weigeren en eisen dat de complete regering en rechterlijke macht gezuiverd wordt. Deze wereldwijde misdaad mag niet ongestraft voorbij gaan.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
6 maanden geleden

Ik ben op het punt aangekomen dat alle hoofdrolspelers in het georganiseerde covid schandaal tot de doodstraf veroordeeld moeten. Onvoorwaardelijk.

walhalladome
walhalladome
6 maanden geleden

Er wordt pas weer aan het werk gegaan als de verantwoordelijke aan de hoogste boom hangen, anders niet.
Gerechtigheid betekent verantwoording afleggen. Hoe groter de misdaad hoe groter de straf. Deze misdaad overstijgt alles in de geschiedenis van de mensheid, dus hangen!

Geo
Geo
6 maanden geleden
Antwoord aan  walhalladome

Terecht, hangen in publiek als ultiem bewijs dat het is uitgevoerd.

E8CA2CF9-1031-4E06-98E9-E05C5831BDB4.jpeg
Erik
Erik
6 maanden geleden

En terecht! Anti-vaxxers moeten hun gore muil houden.