Zoals hij zelf toegaf, was hij “uiterst voorzichtig” en had hij iedereen maandenlang onophoudelijk gewaarschuwd, of ze het nu wilden horen of niet. Maskers, injecties, lockdowns en andere maatregelen waren zijn dagelijks beroep. Nu heeft het hem toch zelf geraakt.

De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach is positief getest op Corona en bewijst nu dat vaccinatie veilig en doeltreffend is, meldt Wochenblick.

“De minister is in orde, hij heeft slechts lichte symptomen. Hij voert zijn officiële taken tijdelijk uit vanuit een huiselijke isolatie”, maakte het Duitse Ministerie van Volksgezondheid de ziekte van Lauterbach aan het publiek bekend.

Bovendien waarschuwde het ministerie, waarschijnlijk namens de minister, dat “hieruit blijkt dat bij de zeer besmettelijke omicron-variant besmetting zelfs met uiterste voorzichtigheid niet volledig kan worden uitgesloten”. Een eigenaardigheid die ook steeds meer opgaat voor andere gevaarlijke ziekten, zoals de gewone verkoudheid.

Duitse minister van volksgezondheid vindt dat ongevaccineerden niet genoeg getreiterd worden, er moet meer gebeuren

Lauterbach treitert ook Duitsers vanuit quarantaine

Vanuit zijn ziekbed deed de minister van Volksgezondheid opnieuw een beroep op zijn onderdanen. Het bericht van het ministerie luidt: “De minister doet daarom nogmaals een beroep op iedereen om zich voorzichtig te gedragen en aandacht te besteden aan voldoende vaccinatiebescherming, zodat infecties en ernstige ziekteverschijnselen zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen”.

Hiermee vervolgt Lauterbach zijn verhaal van de allesreddende vaccinatie, hoewel het inmiddels zelfs voor de laatste persoon duidelijk zou moeten zijn geworden dat de ineffectiviteit van vaccinatie meer dan duidelijk is.

Ondanks besmetting, plant Lauterbach vaccinatie voor iedereen

Toch komt de Corona-besmetting op een ongelegen moment voor Duitslands belangrijkste gezondheidsgoeroe. Want Lauterbach en de regering zijn van plan een enorme inentingsdruk op de bevolking uit te oefenen. Zelfs degenen die drie keer zijn gevaccineerd, moeten een vierde prik.

Zij willen dit bereiken – waarschijnlijk ten voordele van de schatkist van de farmaceutische industrie – met een streng masker- en testregime. Volgens de huidige plannen mogen restaurants, sporthallen of musea alleen zonder masker en test worden betreden als de derde vaccinatie niet ouder is dan drie maanden. Met andere woorden, één vaccinatie om de drie maanden!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland: Alles begint opnieuw – en vanaf nu elke drie maanden vaccineren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Geef hem dagelijks nog wat extra grote spuiten, extra dikke mondmaskers, en leg hem aan de compressor, op maximale kracht.

Henkie
Henkie
5 maanden geleden

Dat de Duitsers deze compleet waanzinnige (zie ogen) zwaar gestoorde narcistische gek/puppet nog steeds serieus nemen?
Hij zal wel ontsnapt zijn uit een van hun gesloten inrichtingen waar hij werd verpleegd. Vreemde jongens hoor die Duitsers, komen niet in opstand.

walhalladome
walhalladome
5 maanden geleden

Die you fu–ing cunt!

Dee
Dee
5 maanden geleden

Hij is niet ziek en nooit gevaccineerd.
Hij is gewoon een moorddadige liegende psychopaat.

Eddy
Eddy
5 maanden geleden

Nog eens 5 jaar Hitler en de wereld is weer genezen van deze ongein

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Dat dit soort idioten op zo’n posten kunnen zitten–geldt bij ons en overal trouwens evengoed–bewijst dat er maar één grote echte pandemie is bij de ‘élites’ overal : volslágen krankzinnigheid..Geen woord meer aan vuil te maken ! Alle loyaliteit aan ‘het gezag’,voorzover nog aanwezig, voorgoed opzeggen : één grote bende krankzinnige incapabele incompetente mafkezen !!!