Er vindt een monumentale doofpotaffaire plaats om de gevolgen van de Covid-19 vaccinatie voor de gezondheid van vrouwen te verdoezelen. Maar helaas, het ergste moet nog komen.

We hebben nu wetenschappelijk bewijs dat de Covid-19 mRNA-injecties kanker van de eierstokken, alvleesklier en borst kunnen veroorzaken.

Door Joel Smalley; Professional Data Analyst

De homologe recombinatie DNA-herstelroute is een van de mechanismen die het lichaam gebruikt om te voorkomen dat uw cellen kanker gaan vormen als reactie op omgevingsstress.

Een van de belangrijkste onderdelen van deze route is het tumoreiwit P53 (p53), de “bewaker van het genoom”. Het beschermt onze cellen tegen cellulaire schade. Bij cellulaire stress komt p53 in actie en reguleert de genexpressie om DNA-reparatie, celdeling en celdood te controleren. Het is het meest gemuteerde gen bij kanker.

In oktober 2021 hebben twee gerespecteerde wetenschappers, Jiang en Mei genaamd, na peer review een artikel gepubliceerd in MDPI, waaruit blijkt dat het SARS-Cov-2 spike-eiwit het DNA-reparatiemechanisme in lymfocyten heeft uitgewist.

Effect van het SARS-CoV-2 virus op de efficiëntie van homoloog herstel (HR) in lymfocyten

Het virale spike-eiwit was zo giftig voor deze route dat het 90% ervan uitschakelde. Als het hele spike-eiwit in de celkern (in de eierstokken) terecht zou komen, en er genoeg van zou worden geproduceerd en lang genoeg zou rondhangen voordat het lichaam in staat zou zijn het allemaal kwijt te raken, zou het kanker veroorzaken. Gelukkig is het onwaarschijnlijk dat dit gebeurt in het geval van een natuurlijke infectie.

Helaas induceert de experimentele mRNA-gifprik de aanmaak van spike-eiwit (het volledige spike-eiwit komt exact overeen – aminozuur voor aminozuur – met de volledige lengte van het virale spike-eiwit¹) in en rond de celkern² en wordt gedurende minstens 60 dagen geproduceerd en vrijwel zeker langer³.

“Factcheckers” zeiden dat het virale spike-eiwit niet in de celkern terechtkomt, ondanks het feit dat deskundige wetenschappers hebben aangetoond dat dit absoluut wel het geval is.

Confocale microscopie studie toont het spike eiwit (groen) dat de celkern (blauw) prolifereert

Volksgezondheidsinstanties en regelgevende instanties zeiden dat het spike-eiwit van het vaccin niet in de celkern terechtkomt, ondanks het feit dat de fabrikanten van het mRNA hen foto’s daarvan hebben voorgelegd als onderdeel van hun aanvraag voor noodgebruik.

BioNTech’s indiening bij de Australische TGA

OK, het komt dus in de celkern terecht, maar volgens het officiële verhaal blijft het niet langer dan een paar uur in het lichaam. Maar, een grote studie door een van de meest gerespecteerde moleculaire biologie groepen in de wereld aan de Stanford universiteit⁴ toonde aan dat het mRNA (dat het vaccinspike-antigen produceert) na 60 dagen nog steeds aanwezig en actief was in het lichaam.

Jiang en Mei, heel logisch en redelijk, waarschuwden dat het mRNA spike-eiwit waarschijnlijk hetzelfde effect zou hebben als het virale spike-eiwit op p53 en daardoor kanker zou veroorzaken.

Twee maanden nadat deze onthulling door mijn vriend, Jikky the Mouse, onder de aandacht was gebracht, werd het artikel van Jiang en Mei teruggetrokken als gevolg van valse “uitingen van bezorgdheid” (EOC) over de methoden van de studie, ondanks het feit dat deze standaard praktijk waren.

Bovendien waren de auteurs van de EOC Eric Freed, het hoofd van het US National Institute of Health (NIH) dat Moderna financierde, de patenthouder van de COVID mRNA gifprik⁵ en Oliver Shildgen, de eigenlijke redacteur van het tijdschrift dat het artikel oorspronkelijk aanvaardde! En geen van beiden meldde de belangenverstrengeling.

Welnu, ondanks de intrekking heeft het spike eiwit dat in grote hoeveelheden circuleert, in de directe nabijheid van de celkern, gedurende langere perioden, nog steeds het potentieel om kanker te induceren in die cellen (eierstok, pancreas, borst, prostaat, lymfeklieren). Het kan jaren duren voordat deze kankers zich ontwikkelen en het is dus mogelijk dat we pas over 5 of 10 jaar een duidelijk veiligheidssignaal zien.

Bronnen/Referenties

Spike Proteins, COVID-19, and Vaccines

https://www.tga.gov.au/sites/default/files/foi-2183-09.pdf

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35148837/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8786601/

https://www.cbsnews.com/news/moderna-covid-vaccine-patent-dispute-national-institutes-health/


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hoofdarts waarschuwt: Agressieve en ongebruikelijke kankers na Covid-‘vaccinatie’ nemen toe in Zweden (Video)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jannie
Jannie
5 maanden geleden

De zinssnede “…door mijn vriend, Jikky the Mouse,…” doet imho de geloofwaardigheid van dit artikel volledig teniet.

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Jannie
Bea
Bea
5 maanden geleden
Antwoord aan  Jannie

Ach, er zijn wel vreemdere namen… Iig ben ik blij dat ik de “vaccinaties ” niet genomen heb en never ga nemen.