In wezen is de nieuwe wet inzake infectiebescherming allesbehalve nieuw. Ook al probeert minister van Justitie Marco Buschmann (FDP) steeds de schijn op te houden dat hij een “liberale” lijn voor zijn partij wil doordrukken: De waarschijnlijk meest gênante minister van Volksgezondheid ter wereld heeft zijn zin volledig gekregen – en laat eens te meer zien dat het land waarvan hij verondersteld wordt het welzijn te behartigen, een door en door zieke natie is, schrijft Vanessa Renner.

Herinner je je de beweringen dat 3G en 2G niet meer zouden bestaan? Dit gebeurde nadat het evaluatieverslag van de commissie van deskundigen het Duitse Coronabeleid een zeer slechte beoordeling had gegeven, ondanks alle duidelijke pogingen om het beleid goed te praten. Sommigen meenden hier een terugkeer naar de normaliteit te bespeuren: de langverwachte ommekeer weg van de vaccinatiedictatuur, voortdurende tests en paniekpropaganda. Eindelijk weer gelijke behandeling voor alle burgers. Maar raad eens wat in Duitsland in de herfst en de winter weer ingevoerd wordt? Dezelfde dingen die ons de afgelopen winters vergezeld hebben, natuurlijk: Vaccinatiepropaganda, testwaanzin, verplichte FFP2 (!) maskers. En dat alles in een perverse vorm.

Geheel los van de vraag of Covid-19 überhaupt nog bestaat – artsen spreken al lang slechts van milde “omicronitis” – zal in oktober een universele FFP2-maskerplicht van kracht worden. De enige “uitzonderingen” zijn een nieuwe 3G-M regel: iedereen die naar restaurants of culturele of sportevenementen wil gaan, moet “vers” gevaccineerd, getest, hersteld of FFP2-gemaskerd zijn. Waarom FFP2 de laatste tijd? Omdat dit het bezoek hoogst onaangenaam maakt voor de burgers. Zo stelde Buschmann ook: “Daar is het masker een grote last, of kan een constant gebruik niet worden gegarandeerd.” Met andere woorden: wij maken het de mensen nu zo onaangenaam dat zij zich misschien toch gehoorzaam zullen laten vaccineren en testen. Aan het testen zijn kosten verbonden om mensen te verleiden zich maar te laten vaccineren.

Vaccinatiewaanzin: Lauterbach wil 60 miljoen Duitsers vaccineren in de herfst

Vaccineer elke drie maanden

Dus vaccinatie is het sleutelwoord hier. Wie met het masker wil stoppen, moet “vers” gevaccineerd zijn – de laatste injectie mag niet langer dan drie maanden geleden zijn genomen. Dus als je al een tijdje geleden geboosterd bent, moet je voor oktober nog inenting nummer 4 krijgen – en aangezien de regels sowieso tot Pasen moeten gelden, moet je tussendoor nog voor inenting nummer 5 gaan. Degenen die vaccinatie nummer 4 al hebben gehad, krijgen in het voorjaar vaccinatie nummer 6.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dr. Malone – Hoe meer doses je toegediend krijgt, hoe hoger het risico op infecties, ziektes en sterfte vergeleken met ongevaccineerden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
5 maanden geleden

Never mind een tripje naar Duitsland vanaf het najaar, daar breekt straks de pleuris echt uit. Hangen al het tuig daar. Droste en Lautetbach eerst, kan niet wachten.

Druif
Druif
5 maanden geleden

“Viervoudig gevaccineerde Duitse gezondheidsminister test positief op corona, dit zegt zijn ex”

https://www.ninefornews.nl/viervoudig-gevaccineerde-duitse-gezondheidsminister-test-positief-op-corona-dit-zegt-zijn-ex/

Marco
Marco
5 maanden geleden

De kop van die kerel zegt al genoeg.