Laat je niet misleiden: de meeste technologie die in Bin Salman’s dystopische Smart City wordt gebruikt, wordt al gebruikt in steden over de hele wereld Kroonprins Mohammed bin Salman van Saoedi-Arabië heeft een nieuw project waarvan hij graag wil dat je het kent en waarin je misschien zelfs investeert.

Het is een “stad van de toekomst” die met beperkt succes is uitgeprobeerd in communistisch China, maar ook in steden in Canada, Zuid-Korea, Spanje en Singapore, schrijft Leo Hohmann.

Welkom bij “The Line.”

Het is een zogenaamde “slimme stad” gebouwd op een 100 mijl lange “lijn” die 9 miljoen mensen kan huisvesten.

Op de website van het project, prijst de kroonprins The Line, ook wel Neom genoemd, aan als een plaats waar er zal zijn:

“Geen wegen, auto’s of uitstoot, het zal draaien op 100% hernieuwbare energie en 95% van het land zal behouden blijven voor de natuur. De gezondheid en het welzijn van de mensen zullen voorrang krijgen op transport en infrastructuur, in tegenstelling tot traditionele steden.”

Al het reizen in deze stad zal gebeuren via de hogesnelheidstrein, met een end-to-end transit van 20 minuten. En als je buiten die parameter wilt reizen? Dan denk ik dat je pech hebt. Misschien lukt het als je een belangrijk iemand kent en je sociale kredietscore binnen het aanvaardbare bereik ligt. Als je score te laag is, zal je zelfs niet toegelaten worden op het door de overheid voorziene openbaar vervoer en ben je veroordeeld tot een leven binnen de vier muren van je huis.

Bekijk de 3 minuten durende video hieronder waarin het idee van de Saoedische koninklijke hoogheid van de perfecte stad wordt beschreven, een virtueel utopia in de maak.

De inwoners van deze stad zullen leven in een dystopische wereld van totale bewaking met sensoren, camera’s, software voor gezichtsherkenning en biometrische ID-scanners die in het netwerk zijn ingebouwd. De Saoedische kroonprins schat de kosten van de ontwikkeling van de stad Neom op 500 miljard dollar.

De kroonprins heeft de stad zo ontworpen dat alle 17 duurzaamheidsdoelstellingen van de Agenda 2030 van de Verenigde Naties, die in september 2015 door de staatshoofden van bijna alle landen ter wereld werd goedgekeurd, worden gehaald. Wij, het volk, hebben nooit voor deze “duurzame” manier van leven gestemd, maar onze leiders hebben ons er toch toe verplicht.

Verschillende landen zullen ons op verschillende manieren uitleveren aan deze afschuwelijke levensstijl.

Terwijl Saoedi-Arabië het op grootse wijze probeert te verwezenlijken, zal de administratieve staat van Joe Biden het stukje bij beetje verwezenlijken met de steun van beide grote politieke partijen.

Biden’s triljoen dollar kostende klimaatveranderingswet, waar Senator Joe Manchin, D-West Virginia, vorige week mee instemde, bevat veel van dezelfde thema’s als wat je ziet in de geavanceerde slimme stad van de Saoedische kroonprins – netto nul koolstofuitstoot, een totale afhankelijkheid van hernieuwbare energie, door technologie gestuurd toezicht op alle menselijke activiteiten, en een afwijzing van particulier grondbezit. Alle hulpbronnen worden streng gecontroleerd door de overheid en haar zakelijke partners.

Elke grote stad in de VS en de meeste kleinere steden bewegen zich in deze richting, zonder de fanfare van het Saudi project. Met elke federale subsidie die uw stad aanvaardt, komt ze dichter bij het slimme stadsconcept dat u in de bovenstaande video ziet. Bijvoorbeeld, zelfs steden die niet in staat zijn om zichzelf volledig te herontwerpen in een verticale “lijn” zullen bewegen in de richting van het concept van “geen wegen en geen auto’s”.

Het Internationaal Energieagentschap heeft steden over de hele wereld reeds aanbevolen een beleid van verplichte “autoloze zondagen” in te voeren, waarop mensen één dag per week nergens naartoe mogen rijden.

En het Wereld Economisch Forum heeft op 18 juli een beleidsdocument gepubliceerd dat alle twijfel wegneemt over waar deze invloedrijke globalistische organisatie de wereld naartoe wil brengen. Het WEF roept nu openlijk op tot een einde aan het bezit van privé-voertuigen.

Wereld Economisch Forum draagt regeringen op schadelijk prive-autobezit zo snel mogelijk te verbieden

Dit is de manier van leven die ons wacht aan de andere kant van de Grote Reset en “build back better”, waar ons door het WEF is verteld dat we niets zullen bezitten, geen privacy zullen hebben, maar dat we zullen leren om het leuk te vinden.

Het is de perfecte wereld voor de luie, zwakzinnige wereldburger van de 21e eeuw die alleen maar achterover wil leunen en verzorgd wil worden, en de Amerikaanse idealen van hard werken, eigendom, individuele vrijheden en verantwoordelijkheden verafschuwt. Zolang zij zich kunnen ontspannen en hun videospelletjes kunnen spelen, naar balspelen of concerten kunnen gaan, of zichzelf op een andere manier kunnen vermaken, is het goed met hen. Ze worden geconditioneerd om een universeel basisinkomen te accepteren, in een klein appartement te wonen, en afhankelijk te zijn van de overheid voor hun vervoer, voedsel en gezondheidszorg. Ze streven niet naar een auto of een huis, laat staan een paar hectare op het platteland.

Je hoeft geen kristallen bol te hebben om te zien dat dit de richting is waarin alle naties worden gedreven, naar een wereld zonder auto’s, traditionele eengezinswoningen en een echt stuk grond waar je een tuin kunt groeien, een waterput hebt of zelfs regenwater kunt opvangen. Al deze dingen zullen verboden worden in de slimme steden die de globalisten voor ons ontwerpen.

Californië loopt op de zaken vooruit. De technocratische leiders zijn van plan om mensen te laten betalen voor het aftappen van water uit hun eigen putten.

Maar terwijl de meeste landen bestaande steden zullen moeten aanpassen om ze in overeenstemming te brengen met de agenda van de V.N./Wereld Economisch Forum, hebben een paar landen, zoals de Saoedi’s en de Chinezen, het geld om slimme steden vanaf de grond op te bouwen.

De rijke leiders van de Islam, lang beschouwd als een achterlijke religie, staan te popelen om te bewijzen dat ze net zo bedreven zijn als de rijke leiders van het Christendom en het Jodendom in het uitverkopen van hun volk aan de Grote Reset/Nieuwe Wereld Orde.

Ah ja, “The Line, de stad die ontelbare nieuwe wonderen voor de wereld oplevert,” volgens de promotievideo van de regering (zie hieronder).

Denk eens aan de mogelijkheden voor een islamitische dictatuur of zelfs een ontluikend communistisch regime zoals wij dat hebben in Washington, D.C. Alle activiteiten die niet door de autoriteiten worden goedgekeurd, zouden onmiddellijk worden gerapporteerd en doorverwezen voor de gepaste bestraffing.

In een communistisch regime zoals we dat in Amerika aan het worden zijn, zullen de “autoriteiten” bij de FBI mensen hebben die voortdurend online gegevens bekijken waaruit blijkt dat je een “rechts-extremist” of een “christen-nationalist” zou kunnen zijn en je naar een heropvoedingskamp brengen om nooit meer iets van je te laten horen.

Waarachtig christendom dat afwijkt van de goedgekeurde één-wereld-religie zou nu op de lijst staan van dingen waar je niet eens aan mag denken zonder betrapt te worden door een op kunstmatige intelligentie gebaseerd algoritme dat in staat is je gedachten te lezen.

Volgens het promotiefilmpje hierboven zouden bewoners van Neom “toegang hebben tot al hun dagelijkse behoeften binnen 5 minuten lopen”.

Dit veronderstelt natuurlijk dat de regering en haar partners uw “behoeften” beter kennen dan uzelf. Wat als uw behoeften een ritje naar het platteland inhouden om iemand te bezoeken aan de andere kant van deze ingewikkeld ontworpen matrix? Ik denk dat je genaaid bent. Want de hogesnelheidslijn waar je nu 100% afhankelijk van bent voor je vervoer, heeft maar zoveel haltes op de lijn. De vrije mensen die zichzelf nog moeten verkopen voor een fatsoenlijk betaalde baan, of een leven met een universeel basisinkomen, leven buiten het bereik van het spoorsysteem. Je bent nu afgesneden van de vrije mensen waar je ooit zoveel mee gemeen had. Na een aantal jaren, waarin je geen contact meer hebt met die vrije denkers, begin je de gesprekken uit het verleden te vergeten. Je begint te vergeten hoe je zelfs maar kunt denken, laat staan handelen, als een persoon met een vrije wil.

Denk aan wat de hoofdadviseur van het WEF, de Joodse homoseksueel Yuval Noah Harari, zegt over het ouderwetse christelijke concept dat de mens met een vrije wil wordt geboren. “Dat is voorbij,” zei hij, samen met uw prehistorische ideeën over persoonlijke privacy. (bekijk hieronder twee korte video’s van Harari)

Dus je begint te berusten in het onvermijdelijke, dat je nu gevangen zit binnen de 100-mijl radius van je lokale slimme stad. Dat betekent dat je moet kopen en consumeren wat beschikbaar is binnen de muren van die stad.

Je begint na verloop van tijd te merken dat de winkels geen traditionele vleesproducten meer verkopen, alleen plantaardige eiwitten en insecten.

Je begint te merken dat je geen dokter kunt vinden die je eerlijk medisch advies geeft, maar alleen dat wat onlosmakelijk verbonden is met Big Pharma en zijn door de overheid opgelegde regime van injecties. Bijna elk medicijn dat je dokter je voorschrijft, wordt nu toegediend via mRNA-technologie, die je genen instrueert om dat medicijn te produceren waar je lichaam afhankelijk van is geworden om in leven te blijven.

U begint op te merken dat alle banken in de slimme stad alleen nog maar stortingen accepteren van de nieuwe door de Centrale Bank gecontroleerde digitale valuta, die alleen bruikbaar is voor door de overheid goedgekeurde goederen en diensten.

Als u door een wonder buiten de stad kunt komen en een bedrijf aan de “andere kant” kunt bezoeken, waar mensen gedwongen zijn om van het net te leven, accepteren de bedrijven daar uw digitale dollars niet. De mensen aan de andere kant hebben misschien geen toegang meer tot het elektriciteitsnet of het internet, maar ze hebben nog steeds vuurwapens en zijn in staat om vee te houden en voedsel te verbouwen op hun land. Er is echter een tekort aan kogels. Ze zien er gezonder en sterker uit omdat ze nog steeds vlees en non-GMO voedsel eten. Het helpt ook dat ze niet elke drie tot zes maanden worden geïnjecteerd met een cocktail van mRNA-genveranderende medicijnen.

Ze zijn ook geestelijk gezonder omdat ze kerken hebben die geleid worden door de 1 procent van de hedendaagse predikers die wakker zijn voor de WEF-georkestreerde oorlog tegen de mensheid. Deze priesters en predikers hebben hun kudden lang geleden al geadviseerd om zich niet te laten inenten of de apps op hun telefoons te installeren die bijhouden of ze zich houden aan de laatste dictaten van Dr. Fauci.

De overgrote meerderheid van de geestelijken in de wereld hebben hun kuddes verraden door hen te vertellen dat het in hun eigen belang was om zich te onderwerpen aan de Dr. Fauci’s en Bill Gates’ van de wereld. Het was voor het “grotere goed”, zeiden ze, en het is belangrijk dat we allemaal ons deel doen om de planeet te redden. De rabbijnen, priesters en imams vertelden hun kuddes hetzelfde.

Geen van deze religieuze leiders, of ze nu islamitisch, christelijk of joods zijn, zijn trouw aan hun geloof. Hun enige echte geloof is ervoor te zorgen dat zij hun deel krijgen van het geld, de macht en het prestige dat de globalistische machtselites bezitten. Ze willen er zeker van zijn dat ze in het winnende team zitten. Dat kan ik ze niet kwalijk nemen.

Het feit dat deze elites toevallig roofdieren zijn, wier prooi de werkende klasse en middenklasse van de wereld is, deert hen niet. Ze hebben er geen minuut wakker van gelegen om hun kuddes over te leveren aan de globalistische cabal vertegenwoordigd door mensen als George Soros, Bill Gates, Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, James Giordano, de Rockefellers en de Rothschilds. We hebben gezien hoe paus Franciscus in dit opzicht het voortouw heeft genomen door zich aan te sluiten bij de missie van Lynn Forester de Rothschild’s Council for Inclusive Capitalism.

Wat is de Council for Inclusive Capitalism? - Het is de Nieuwe Wereld Orde

En veel van de meest prominente evangelisten zitten de paus op de hielen, slijmen bij de Nieuwe Wereld Orde.

Misschien is de grootste misleiding dat de dystopische slimme stad van de toekomst ver weg is aan de horizon, terwijl het in werkelijkheid hier is, op dit moment, ademend in onze nek.

Bereid je voor. Bereid je voor nu het nog kan. Want deze globalisten zijn nare mensen. Ze zullen alles doen om je in één van hun slimme steden te krijgen. Dit zijn slimme steden, speciaal ontworpen voor domme schapen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Een digitale weg naar de hel

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
6 maanden geleden

Dit is toch al achterhaald en dan de 100 mijl. Als je de Saudisch vraagt joh hoe zit dat nu? Dan zeggen ja dat moeten we zeggen van de City of London. SA barst van de olie en zelfs hun vaatjes laten ze vullen. Met het plannetje van onze vriend Klaus Schwab ligt SA er ook uit. Na het eerste officiële staatsbezoek aan Rusland is de koers toch wat gewijzigd want ze zoeken aansluiting bij BRICS.

rrr
rrr
6 maanden geleden

Komisch dat er gesproken wordt over gezondheid en geluk, terwijl de distractie/vervreemding van de natuur dan extreem is ….