Als u tegen een oorlog met China bent, moet u uw stem laten horen nu het nog kan. Want als de kogels eenmaal beginnen te vliegen, zal het te laat zijn. Zodra een oorlog met China begint, zal onze huidige levensstandaard niet alleen onderbroken worden. De waarheid is dat onze huidige levensstandaard zou eindigen, schrijft Michael Snyder.

Er zijn duizenden en duizenden producten die we momenteel uit China halen die zeer snel uit de winkelschappen zouden verdwijnen. Ze zouden gewoon niet langer verkrijgbaar zijn. En Taiwan produceert meer van onze microchips dan wie ook ter wereld, met een zeer ruime marge. Als de toevoer van microchips stopt, komt onze hele economie tot stilstand. Dus de inzet is ongelooflijk hoog, en de meeste mensen lijken dit niet te beseffen.

Microchip-oorlogen verhitten over Taiwan

Nancy Pelosi wist dat haar bezoek aan Taiwan de Chinezen woedend zou maken, maar ze deed het toch…

Pelosi en de rest van haar delegatie stapten uit een transportvliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht op Songshan Airport in het centrum van Taipei na de nachtelijke landing op een vlucht uit Maleisië om te beginnen aan een bezoek dat de betrekkingen tussen de V.S. en China naar een nieuw dieptepunt dreigt te duwen. Ze werden begroet door de Taiwanese minister van Buitenlandse Zaken, Joseph Wu, en Sandra Oudkirk, de hoogste vertegenwoordiger van de V.S. in Taiwan.

Haar aankomst leidde tot een woedende reactie van China, op een moment dat de internationale spanningen al zijn opgelopen door de Russische invasie in Oekraïne. China beschouwt Taiwan als een deel van zijn grondgebied en heeft nooit afgezien van het gebruik van geweld om het onder zijn controle te brengen. De Verenigde Staten waarschuwden China het bezoek niet te gebruiken als voorwendsel voor militaire actie tegen Taiwan.

{…}

Als beide partijen de inzet blijven verhogen, kan dit natuurlijk zeer snel escaleren in een totale oorlog in de Stille Oceaan.

En zodra een conflict uitbreekt, zal onze handelsrelatie met China stoppen.

Bent u daar op voorbereid?

Onnodig te zeggen dat dit ons op talloze manieren pijn zou doen. Bijvoorbeeld, heel weinig van onze medicijnen worden hier in de Verenigde Staten gemaakt, en dat is een enorm probleem.

Volgens een verklaring op de officiële website van U.S. Representative Mike Gallagher eerder dit jaar, komt 80 procent van de medicijnen die Amerikanen gebruiken uit het buitenland, en China is de grootste leverancier…

“De Chinese Communistische Partij heeft al eens gedreigd de uitvoer van levensreddende medicijnen naar de VS te stoppen en we zouden wel gek zijn te denken dat ze dat niet nog eens zullen proberen”, aldus Afgevaardigde Gallagher. “Het Congres heeft een agressief plan nodig om onze kritieke farmaceutische toeleveringsketens te beschermen en een einde te maken aan onze afhankelijkheid van China. Dit is een nationale veiligheidsnoodzaak en voor veel Amerikanen een zaak van leven en dood.”

“De Verenigde Staten moeten een einde maken aan onze afhankelijkheid van China voor levensreddende geneesmiddelen en kritieke medische apparatuur,” zei Stefanik. “We zijn veel te afhankelijk geworden van de toeleveringsketen van China, en hun regime vormt een te grote bedreiging voor onze nationale veiligheid om ons aan hun genade over te laten. {…}

“Tachtig procent van de geneesmiddelen waar Amerikanen van afhankelijk zijn, komt uit het buitenland,” zei Rep. Bill Posey. “China is de grootste producent van geneesmiddelen. Als gevolg van deze afhankelijkheid heeft de VS sinds 2004 geen basismedicijnen meer geproduceerd, zoals in het geval van penicilline.”

Zijn de pillen die je elke dag neemt gemaakt in China?

Je zou het kunnen controleren.

En zodra de oorlog met China begint, zal onze voorraad antibiotica ook zeer, zeer snel opdrogen

Op dit moment heeft de V.S. bijna geen capaciteit om antibiotica te produceren. Dat komt omdat China momenteel ongeveer 90% van de wereldvoorraad controleert van de inputs die nodig zijn om de generische antibiotica te maken die bronchitis, longontsteking, oorontsteking bij kinderen en levensbedreigende aandoeningen zoals sepsis behandelen.

Op het hoogtepunt van de COVID-19 ziekenhuisopnames in de VS vorig jaar, waren deze generieke antibiotica – waaronder azithromycine – dringend nodig om secundaire bacteriële infecties te behandelen. De VS werden echter geconfronteerd met een potentieel tekort, aangezien de belangrijkste grondstoffen voor azithromycine en andere geneesmiddelen door China worden geleverd.

We hadden ons nooit zo afhankelijk mogen laten maken van een van onze grootste rivalen ter wereld.

Alle experts zagen zo’n scenario aankomen, maar er is nooit iets aan gedaan. Twee jaar geleden stond er een groot artikel over in de New York Times

“Als China de deur zou sluiten voor de export van kerncomponenten om onze medicijnen te maken, zouden onze apothekersrekken binnen enkele maanden leeg zijn en zou ons gezondheidszorgsysteem ophouden te functioneren,” zei Rosemary Gibson, een senior adviseur bij het Hastings Center en auteur van “China Rx: Exposing the Risks of America’s Dependence on China for Medicine.”

Lees dat citaat nog eens.

Als dit ding met Taiwan uit de hand loopt en we ten oorlog trekken, zou ons gezondheidszorgsysteem “ophouden te functioneren” voor de duur van zo’n conflict.

Dus wat zouden we dan doen?

Heeft iemand daar een antwoord op?

Als mensen hun pillen niet kunnen krijgen, zullen velen van hen compleet gek worden. Er is nog nooit een bevolking geweest die meer afhankelijk is van farmaceutische medicijnen dan wij

Bijna 70 procent van de Amerikanen gebruikt minstens één voorgeschreven medicijn, en meer dan de helft gebruikt er minstens twee, volgens een nieuwe studie van onderzoekers van de Mayo Kliniek. De meest voorkomende recepten zijn voor antibiotica, antidepressiva en opioïde pijnstillers.

Een vijfde van de Amerikanen gebruikt vijf of meer geneesmiddelen op recept, meldt CBS Atlanta.

Zoals ik al jaren waarschuw, zou een totale oorlog met China absoluut ondenkbaar zijn.

Maar onze leiders lokken er toch een uit.

Ik wou dat ik de woorden had om uit te drukken wat ik voel.

We zijn zo dicht bij een werkelijk cataclysmisch conflict, en als het gebeurt zal het veel gruwelijker zijn dan welke Hollywood-filmstudio dan ook ooit zou kunnen bedenken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Chinees leger sluit Taiwan af van de buitenwereld

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Keees
Keees
6 maanden geleden

Wie vertelt je , dat je/ U ze nodig zijn

Fred
Fred
6 maanden geleden

Hmmm The Great Reset? Maybe? Or Build Back Better? Nee joh gewoon een wappie gedachte.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Naarmate de spanningen rond Taiwan zullen blijven bestaan en toenemen, gaan de Satanistische media ons meer en meer bedelven met anti-Chinese haat en leugens propaganda.

De globalisten, homo’s, pedo’s, trannies, achterlijken, ze zullen allemaal hun haat over China uitstorten, enkel en alleen omdat China een nationalistisch beleid durft te voeren. Want daar hebben de internationale perverten een bloedhekel aan.

Uitzondering hierop is bijvoorbeeld Larry Romanoff:

https://www.unz.com/lromanoff/some-things-you-should-maybe-know-about-china/

Ook in de podcast van Patrick Slattery wordt er regelmatig goede info gegeven over China:

https://www.republicbroadcastingarchives.org/category/patrick-slattery/

Dee
Dee
6 maanden geleden

Precies wat die verrekte globalisten willen.
Totale chaos en miljoenen doden.
En de Mexicaanse drugkartels wrijven zich nu al in de handen met het vooruitzicht van het droogvallen van de opioïden.
Kassa!
Ben alleen benieuwd hoe de Amerikanen hun rakketten gaan afschieten zonder micro-chips.
Misschien net zoals in NL heel hard pang pang roepen. Of misschien schrikken die Chinezen van al die militairen met rokjes en roze haar.

Johan P
Johan P
6 maanden geleden

Dit zou alleen maar goed zijn. De VS vormen ruwweg 5% van de wereldbevolking, maar gebruiken ruwweg 47% van de medicijnen. De gemiddelde Amerikaan zit al vroeg aan de medicijnen en dat helpt de gezondheid helemaal niet.
Ik ben over de 50 en gebruik, muv vitaminen, geen medicijnen en al mijn huisartsen hier in de VS (ben een aantal keer verhuisd) vinden dat vreemd en proberen me zooi voor te schrijven. Ik ken zelf NIET EEN ENKELE PERSOON hier in de VS boven de 40 die niet minimaal 1, vaker meer medicijnen slikt.

pipo
pipo
6 maanden geleden

Rusland en China hebben alle grondstoffen die de rest van de wereld nodig heeft , en toch blijft men hun maar tarten in plaats van hun te bedanken