De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, heeft artsen bekritiseerd die zogenaamde “geslachtsbevestigende zorg” verlenen aan jonge kinderen, en heeft er bij de autoriteiten op aangedrongen hen te vervolgen met alle middelen die de wet biedt, meldt Infowars.

“Ze hebben het over deze jonge kinderen die ‘genderbevestigende zorg’ krijgen. Ze vertellen je niet wat dat is,” zei Gov. DeSantis op woensdag. “Ze geven eigenlijk zeer jonge meisjes dubbele borstamputaties; ze willen deze jonge jongens castreren. Dat is verkeerd.”

Kijk:

“Je verminkt geen kinderen van 10, 12, 13 jaar op basis van genderdysforie. 80% daarvan verdwijnt vanzelf tegen de tijd dat ze ouder worden,” verklaarde hij. “Ik denk dat deze artsen aangeklaagd moeten worden voor wat er gebeurt.”

Infowars meldt: De Republikeinse gouverneur maakte de opmerkingen terwijl hij sprak op een persconferentie waarin het gecoördineerde Opioid Recovery-programma werd onthuld dat bedoeld is om het wijdverspreide drugsprobleem van de staat aan te pakken, wat DeSantis heeft toegeschreven aan de regering Biden.

In april bracht het Florida Department of Health richtlijnen uit tegen een factsheet met betrekking tot “de behandeling van genderdysforie voor kinderen en adolescenten”, onlangs verspreid door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, en zei dat de federale aanbevelingen “het potentieel hebben voor onomkeerbare effecten op de lange termijn’ en ‘een onaanvaardbaar hoog risico lopen om schade aan te richten’.

De laatste opmerkingen van DeSantis komen nadat de commissaris voor onderwijs van Florida eind vorige maand een memo aan scholen heeft uitgegeven waarin de federale richtlijnen over nieuwe regels voor genderidentiteit, verspreid door het Amerikaanse ministerie van Landbouw en het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, terzijde worden geschoven.

“Niets in deze richtlijnen verplicht u bijvoorbeeld om biologische mannen die zich als vrouwen identificeren toegang te geven tot vrouwelijke toiletten, kleedkamers of slaapzalen; om biologische mannen die zich als vrouwen identificeren op schoolreisjes naar vrouwelijke kamers te sturen; of om biologische mannen die zich als vrouwen identificeren te laten deelnemen aan vrouwelijke sportteams,” schreef Florida’s commissaris voor Onderwijs Manny Diaz in een memo aan de verschillende scholen in de staat.

“Als u een van deze dingen doet, brengt u de veiligheid en het welzijn van de leerlingen in gevaar en riskeert u de federale wet te overtreden.

Het is bemoedigend om te zien dat politici in de staat Florida opkomen voor de gezondheid en het welzijn van hun kiezers, en hopelijk zullen andere staten dit voorbeeld volgen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Niemand vertelde me iets van wat ik je nu ga vertellen”: Getransitioneerde man deelt grimmige details van transoperaties

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco
Marco
7 maanden geleden

Het is effe zoeken, maar ze zijn er nog, politici die opkomen voor het volk en niet een of andere duistere agenda er op na houden.

Bas
Bas
7 maanden geleden

Gelukkig heeft nog niet iedereen in shithole USA z’n verstand verloren…

Pjotr
Pjotr
7 maanden geleden

Dacht bij het lezen van de titel dat het over een heropstart van de Wiener Zangerknapen ging, of dat één van die Mengeles eunuchen wil kweken om aan de haremhouders te leveren.

Realist
Realist
7 maanden geleden