Op 1 juli 2020 (ruim twee jaar geleden) verscheen op mijn YouTube-kanaal een video met de titel ‘They’re going to Starve Us and Freeze Us to Death.’

De video werd uiteraard binnen enkele uren weggehaald en permanent verbannen.

Ik dacht dat je het script wel zou willen lezen. Het legt uit wat ik dacht meer dan twee jaar geleden, schrijft Dr Vernon Coleman.

Ze gaan ons uithongeren en doodvriezen

Is het u opgevallen hoe de niet-gekozen intellectuele terroristen die de leiding hebben in de coronavirus hoax graag uitdrukkingen gebruiken om te beschrijven wat ze met ons doen, en wat ze vervolgens willen doen, wanneer ze ons allemaal netjes hebben vastgebonden en doodsbang hebben gemaakt?

Ik moet trouwens uitleggen dat ik de voorstanders van het coronavirus-gedoe heel serieus als terroristen beschouw.

Terrorisme kan worden gedefinieerd als het gebruik van intimidatie en geweld bij het nastreven van politieke doelen.

Welnu, regeringen overal ter wereld hebben zeker gebruik gemaakt van intimidatie om ons onder druk te zetten bang te worden voor hun modieuze versie van het griepvirus. En als iemand dreigt geüniformeerde mannen op me af te sturen om me te arresteren als ik me niet aan hun stomme regels houd, dan is dat wat mij betreft geweld.

Om terug te komen op de zinnen die zij hebben gebruikt om de wereld te beschrijven waarin zij willen dat wij leven. Ten eerste is er natuurlijk het nieuwe normaal, dat het nieuwe abnormaal zou moeten zijn, omdat het absoluut geen gelijkenis vertoont met iets wat ik als normaal zou willen aanvaarden. Ik heb niets dan minachting voor mensen die zo onderdanig zijn dat zij bereid zijn een masker te dragen als zij naar de winkel gaan of die liever van het trottoir stappen en worden overreden door een bus met nummer 29 dan het risico te lopen de ruimte met een andere burger te delen. Ik ben al jaren met pensioen en heb mijn naam al lang geleden uit het artsenregister geschrapt, maar ik denk erover om hem er weer op te zetten, zodat ik iedereen die een masker draagt of op de stoep of in een winkel de sociale afstandsdans doet, als krankzinnig kan bestempelen. Maskers ontmenselijken ons en ontnemen ons onze menselijke kwaliteiten. Een van de meest trieste beelden die ik onlangs heb gezien, was dat van twee Ferrari-coureurs die naast elkaar stonden, trots met hun masker op. Oh, alstublieft. Ik zie Fangio, Stirling Moss, Mike Hawthorn of Gilles Villeneuve geen domme maskers dragen.

“Neem me niet kwalijk,” zal ik zeggen als ik voor een van de nieuwe vaccinatiecentra sta die ze binnenkort op elke straathoek zullen bouwen, “waarom draagt u een masker?”

Gtrjsghe kehek mumble mumble,’ zullen ze antwoorden door het vereiste aantal lagen materiaal heen, te dom om te weten dat alle maskers poriën hebben die groot genoeg zijn om elk denkbaar virus door te laten.

En dan haal ik een psychiatrisch formulier tevoorschijn en schrijf ze in voor een lange, betaalde vakantie in het gekkenhuis. Weer iemand die in het stof bijt.

Dan is er nog het groene herstel, dat veel minder leuk klinkt dan het roze herstel dat ik van plan ben te promoten als ik een minuut of twee tijd over heb, en niet zinvoller dan het herstel van paars met gele vlekken. Ik heb nooit veel vertrouwen gehad in groene recuperaties sinds een raceautoteam zijn auto groen verfde en beweerde dat het dat had gedaan om zijn groene geloofsbrieven duidelijk te maken. Hoe een auto die rondjes rijdt en elke drie kilometer een liter verbruikt ooit groen kan zijn, is mij een raadsel. Toch leven racewagenmensen in een wereld op zich. Ik zie dat het Formule 1-team van Mercedes zijn auto’s dit jaar zwart kleurt als een soort solidariteitsbetuiging met zwarte mensen, hoewel het me meer lijkt op een signaal van deugdzaamheid via een verfbeurt die gegarandeerd wat publiciteit oplevert. Ik weet niet zeker wat een nieuwe beschildering zal doen om het leven van de mensen in Afrika te verbeteren, hoewel ik vermoed dat het allemaal te maken heeft met het feit dat een jonge kerel genaamd Lewis Hamilton, die een van deze dingen bestuurt, zeer openhartig is over zwarte kwesties en wat er moet worden gedaan. Ik zou meer respect hebben voor Hamilton’s standpunten als hij niet naar Monaco of Zwitserland was vertrokken zodra hij genoeg geld begon te verdienen om fatsoenlijk inkomstenbelasting te betalen en een echte bijdrage aan de wereld te leveren. Je kunt niet verwachten dat je een stem in het kapittel hebt als je geen zinvolle belasting afdraagt. Hamilton beweert ook dat hij begaan is met milieukwesties, maar hij brengt zijn leven door met rondjes vliegen over de planeet om auto’s rondjes te laten rijden. Maar alle beroemdheden leven op een andere planeet dan de rest van ons. Hamilton zou een beetje bewondering en respect krijgen als hij de helft van zijn jaarsalaris aan arme mensen in Afrika zou geven – in plaats van Britse inkomstenbelasting te betalen.

En natuurlijk is er de mondiale reset, die er in feite op neerkomt dat een stel bazige communisten gaat bepalen wat goed voor ons is, wat we moeten eten, wat we met ons leven moeten doen en, te zijner tijd, wat we moeten denken en waar we in moeten geloven.

Er is een oorlog gaande om de controle over de wereld, onze levens, onze geesten, onze zielen en ons lot.

Over zielen gesproken, ik sta trouwens zeer wantrouwig tegenover de verschillende religieuze leiders die er verrassend op gebrand leken hun kerken, kathedralen, moskeeën en synagogen te sluiten toen de griep een paar maanden geleden voor het eerst toesloeg. Waarom hadden zij niet het gevoel dat hun congregaties op een moment als dit wel wat troost konden gebruiken? De meeste gemeenten houden zich al jaren vrolijk bezig met sociale distantie, dus zelfs als er ooit een theoretisch risico was geweest, dan was er nooit een praktisch risico geweest. Was het gewoon simpele lafheid en onreligieus zelfbehoud die leidden tot het verraad van miljoenen in hun tijd van nood, of hielpen ze ons zacht te maken voor een nieuwe wereld waarin traditionele religie als ongepast en mogelijk zelfs illegaal wordt beschouwd.

Wij zullen in deze zaken geen enkele keuze hebben omdat deze niet-gekozen lieden (van wie de meesten van ons nog nooit gehoord hebben) beter weten wat wij willen dan wij. Er was een tijd dat de mensen stemden en politici kozen op basis van hun beloofde beleid. Natuurlijk was het duidelijk dat de politici zouden liegen en dat zeer weinig van hun beloften zouden worden nagekomen; maar er was een schijn van democratie in deze hele zaak, en politici wisten dat als zij te veel zouden liegen zij bij de volgende verkiezingen geen macht meer zouden krijgen. Maar de niet-gekozenen die zichzelf de macht lijken te hebben gegeven om onze toekomst voor ons te bepalen, lijken het heft in handen te willen nemen zonder mandaat van het volk. Prins Charles, Bill Gates, George Soros en allerlei figuren van het World Economic Forum hebben zich de bevoegdheid toegeëigend om te beslissen wat goed voor ons is. Naar mijn mening zijn deze mensen moreel leeg; corruptie is in hun lege zielen gebrand. Een bende mensen die waarschijnlijk denkt dat ze allemaal het juiste doen om de juiste redenen, maar die allemaal het verkeerde doen om de verkeerde redenen.

Het Economisch Wereldforum was vroeger alleen beroemd om zijn idiote conferenties in Davos, waar we allemaal toegeeflijk om glimlachten. Maar nu hebben dit forum en andere organisaties hun ware gezicht laten zien en zijn we duidelijk in een gevecht op leven en dood verwikkeld. Het is zij of wij. Voor hen is de waarheid wat zij zeggen dat ze is en wat zij willen dat ze is. Hoevelen gebruiken Covid-19 om hun eigen financiële belangen te bevorderen ten koste van ons? We leven in de ergste nachtmerrie van Lewis Carroll.

Het is moeilijk om niet onder de indruk te zijn van de manier waarop zij erin slagen ons onderdrukt te houden door voortdurend angst aan te jagen. Het is een simpel recept en het werkt goed bij de simpele geesten.

En dan is er nog de olie.

Dit is, net als het opzettelijk gecreëerde voedseltekort, een groot deel van het toekomstige probleem waar we voor staan.

De misdaad van het coronavirus is nu een misdaad van de opwarming van de aarde geworden. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden geraakt. Ons wordt verteld dat het coronavirus is opgedoken vanwege de klimaatverandering en dat we daarom al onze inspanningen moeten richten op het aanpakken van de klimaatverandering – hoewel, zoals ik heb uitgelegd in mijn video getiteld “Klimaatverandering is een hoop gebakken lucht”, dit hele argument kinderachtig gebazel is dat niet wordt ondersteund door de wetenschap en grotendeels wordt gepromoot door beroemdheden die op zoek zijn naar publiciteit, slecht geïnformeerden en ongeschoolden. Politici, bedrijfsleiders en milieuactivisten strijden allemaal met elkaar om de hoogste moraal, omdat zij eisen dat klimaatverandering bovenaan de lijst van eisen komt te staan wanneer de economie wordt hervormd. De overgrote meerderheid van de mensen in de wereld beseft dat de onzin over klimaatverandering gewoon onzin is. Het is propaganda met een sinister doel.

De manipulators die proberen de wereld over te nemen (en daar tot nu toe heel goed in slagen, dat moet worden toegegeven) gebruiken mensen als prins Charles, dat Zweedse kind en ontelbare onwetende beroemdheden om hen een excuus te geven om de macht over te nemen.

En dus wordt ons voortdurend verteld dat we moeten stoppen met het gebruik van olie en andere fossiele brandstoffen en moeten vertrouwen op alternatieve energiebronnen. Zoals ik al aangaf in mijn video “Klimaatverandering is een hoop gebakken lucht” betekent dit dat we moeten vertrouwen op biomassa – dat is hout – omdat wind en zon niet genoeg energie leveren om de laptops en mobiele telefoons van stroom te voorzien die zo geliefd zijn bij de klimaatveranderingsgekken. En in het VK is het hout dat we verbranden afkomstig van bomen die in Amerika worden omgehakt, in kleine stukjes worden gehakt en vervolgens in door diesel aangedreven schepen over de Atlantische Oceaan worden gebracht.

Wat de mafkezen niet schijnen te beseffen is dat de olie echt opraakt. Rusland en de voormalige USSR leveren 40% van de voorraden van de EU – en die raken op. De Afrikaanse voorraden lopen ook terug. De olie die nu diep in de aarde wordt gevormd, zal over 50 miljoen jaar klaar zijn, maar ik weet niet of ik zo lang kan wachten.

De tekorten worden nog verergerd door het feit dat de grote oliemaatschappijen zijn gedwongen de exploratie met 25% te verminderen – het is dus duidelijk dat ze niet veel nieuwe olie vinden.

Een van de twee dingen gaat gebeuren.

Ofwel zal de olieprijs de komende jaren opnieuw de pan uit rijzen.

Of miljoenen mensen zullen verhongeren of doodvriezen omdat de energiesystemen instorten.

Nou, misschien is dat wat ze willen.

Zeker, veel van de niet-gekozen mensen die zijn begonnen te praten over overbevolking en de noodzaak van een wereldwijd ontvolkingsprogramma, zouden dat vermoedelijk toejuichen.

Ik weet dat onze wereld behoorlijk verwoest is door een virus dat slechts een klein deel veroorzaakt van de echte gezondheidsproblemen die door griep worden veroorzaakt. Ik weet dat we voortdurend worden voorgelogen.

Ik weet dat onze voedselvoorraden opzettelijk worden beschadigd – en als je meer wilt weten over wat er met onze voedselvoorraden gebeurt, hoef je alleen maar het transcript te lezen van mijn video over voedsel die YouTube heeft verboden omdat hij vol waarheden stond. De video is getiteld “Waarom je een voorraad voedsel moet aanleggen – Nu!”. Ze hielden deel II maar verboden deel I. De video is, denk ik, nog steeds te zien op plaatsen als Bitchute. Maar het transcript staat op deze website.

Zoals ik al eerder heb gezegd, worden onze energievoorraden ook wanhopig bedreigd en zullen er zonder olie honderden miljoenen doden vallen in de wereld. Dat is niet overdreven. Zonder olie, en andere fossiele brandstoffen, zal er vrijwel geen elektriciteit zijn voor landbouw of koken. En het vervoer zal tot stilstand komen. Dat klinkt misschien allemaal heel mooi voor de gekken die ervan dromen in tenten te leven in idyllische plattelandsgebieden, afhankelijk te zijn van overheidsuitkeringen en rapen te stelen, maar het is een feit dat zij en de zwakken, de ouderen, de zeer jongen en de meesten van de rest van ons zullen doodvriezen of verhongeren zonder olie.

Oh, en degenen die egoïstisch en hebzuchtig genoeg zijn om nog steeds verliefd te zijn op hun elektrische auto’s – met het terechte argument dat subsidies betekenen dat ze goedkoop zijn in het gebruik – zouden misschien wat meer willen nadenken over hoe elektrische auto’s worden gemaakt en het feit dat is aangetoond dat ze de opwarming van de aarde verergeren.

Fans van elektrische auto’s vergeten vaak dat de enorme hoeveelheden zeldzame aardmetalen zoals lithium, rhodium en kobalt die nodig zijn voor de accu’s, uit de grond moeten worden gehaald – met machines die worden aangedreven met diesel of benzine. Voor een elektrische auto kan 10 kg kobalt en 60 kg lithium nodig zijn. En er zijn ook enorme hoeveelheden koper nodig.

De auto-industrie heeft nu al moeite om voldoende kobalt en lithium te vinden om accu’s voor elektrische auto’s te maken. De voorraad van deze goederen op de planeet is zeer beperkt. Oh, en er is, natuurlijk, een enorme vraag naar koper voor alle bedrading. De mijnbouw die nodig is om deze elementen op te graven vereist veel enorme brandstofverslindende apparatuur.

Terzijde: de helft van al het benodigde kobalt wordt gedolven in de Democratische Republiek Congo. Ik stel voor dat fans van elektrische auto’s een beetje onderzoek doen naar de Democratische Republiek Congo. Veel van de zeldzame aardmetalen die worden gebruikt bij de fabricage van accu’s voor elektrische auto’s worden door kinderen van nog maar zeven jaar oud uit de grond gegraven. Schijnheilige groene kopers van elektrische auto’s zullen ongetwijfeld blij zijn te weten dat zij werk verschaffen aan zoveel kinderen onder de 12 jaar.

De prijs van de materialen die nodig zijn voor de batterijen van elektrische auto’s zal de pan uit rijzen en de mijnen betekenen veel verwoesting. De fans van elektrische auto’s lijken zich hier nooit zorgen over te maken. Evenmin voeren zij campagne om het kobalt en het lithium in de grond te laten zitten, zoals zij doen met olie.

Om terug te komen op de elektriciteitsvoorziening: wat er ook gebeurt, ik denk dat er in het komende jaar of de komende twee jaar grote elektriciteitsonderbrekingen zullen zijn. Maak plannen als je kunt. Er zijn generatoren en accu’s voor langdurige opslag beschikbaar. En koop op z’n minst een waterkoker die op de sigarenaansteker in de auto werkt – dan kun je tenminste een kop thee of hete soep maken. Of een warme chocomel drinken als het weer wat frisser wordt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Westerse overheden creëren met opzet de energie- en voedselcrisis

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Giovanni
Giovanni
6 maanden geleden

En waar is de video?

Ameube
Ameube
6 maanden geleden
Antwoord aan  Giovanni

Bitchute? Staat in artikel,maar heb nog niet op Bitchute gekeken.
Succes 😉

Ate Hoeksma
Ate Hoeksma
6 maanden geleden

Dit betekent dat de rechtspraak ook naar de kloten is want er zijn processen geweest om de corona vaccinatie te stoppen. Dit kan niet zo doorgaan. Den Haag moet geruimd worden en wel heel gauw.

Namets
Namets
5 maanden geleden
Antwoord aan  Ate Hoeksma

Dit zwaar corrupte WEF Kabinet moet AFGEZET worden met heel harde hand.

terratrader
terratrader
6 maanden geleden

Klopt allemaal, en twee jaar geleden heb ik daar voor gewaarschuwd toen ik afscheid nam van facebook omdat ik de censuur beu was. Koop nu olie aandelen en betaal er straks je benzine mee. En sla en voorraad eten voor twee jaar op als je dat nog niet gedaan hebt. Allicht zal er wel eten te koop zijn bij wijlen, maar aan welke prijs? Als je er je huis voor aan het verkopen bent, zul je mijn advies nog wel herinneren.

Eddy
Eddy
6 maanden geleden

Krachtig verhaal. Blij dat er nog meer mensen zijn die hun verstand nog weten te gebruiken.

Namets
Namets
5 maanden geleden

We hebben 2.5 jaar de tijd gehad om deze Pshyopaten af te zetten helaas hebben wij dat nagelaten door pure LAFHEID en nu gaan we met zijn allen daarvoor Boeten.

Lin
Lin
4 maanden geleden

Over 50 miljoen jaar weer nieuw gevormde olie is onzin. De aarde produceert constant. Opgegeven olie bronnen in de USA die ruim 20 jaar geleden opgegeven waren bleken bij onlangs inspectie weer olie te bevatten. Olie moest schaars zijn, was 100 jr leden bedacht door de heren Rothschild en Rockefeller, want schaarse producten brengen nu eenmaal meer geld op.