Catherine Austin Fitts, uitgever van The Solari Report en voormalig assistent-secretaris van Huisvesting (Bush 41 Admin.), zegt dat we in oorlog zijn met de Deep State globalisten die niets minder willen dan totale controle over de gehele mensheid, meldt USA Watchdog.

Catherine Austin Fitts | Full Interview | Planet Lockdown

[bitchute link doet het wel]

Centrale bankiers willen een financieel systeem dat een wetteloos crimineel controle syndicaat is, waar het legaal voor hen is om te doen wat ze willen. Het is gewoon een keuze tussen tirannie en soevereiniteit, vrijheid of slavernij. We beginnen met de fundamentele bouwsteen van tirannie, de Centrale Bank Digitale Valuta (CBDC) die wereldbankiers in het financiële systeem willen installeren.

Catherine Austin Fitts zegt: “Het is geen valuta. Dat is wat je moet begrijpen. Waar we het over hebben is een controlesysteem dat geïmplementeerd gaat worden met een wereldwijde staatsgreep, en we zitten midden in een wereldwijde staatsgreep. Dat is wat er op dit moment gebeurt. In wezen, als je kijkt naar de centrale bankiers, de BIS (Bank of International Settlements) en alle centrale bankiers proberen een systeem te creëren waar ze volledig vrij zijn van de wetten van natiestaten en regeringen. Met andere woorden, zij voegen soevereine immuniteit toe aan alle wetten en proberen letterlijk een systeem onder de wet te creëren waar zij vrij zijn te doen wat zij willen, inclusief, zoals wij weten, genocide.”

Bank voor Internationale Betalingen (BIS) chef spreekt over absolute controle van geld

{…}

Catherine Austin Fitts zegt dat centrale bankiers de grondwet van de V.S. zullen negeren, al onze bezittingen zoals geld en goud zullen stelen, maar vooral het land. Ze beweert dat ze niet in staat zullen zijn dit te doen tenzij ze onze wapens afnemen en het Tweede Amendement afschaffen.

Catherine Austin Fitts zegt: “We zijn in oorlog en we hebben een oorlogsstrategie nodig. . . . De ‘Grote Reset’ zal veranderen in de ‘Grote Resist’.”

Catherine Austin Fitts - Covid is dekmantel voor plundering en faillissement van de VS

Ze beweert dat het goede nieuws is dat mensen wakker worden en dat dit kwaadaardige criminele systeem gestopt kan worden. Catherine Austin Fitts zegt: “Sint Paulus zei in Timoteüs: ‘Blijf gewoon staan en kijk hoe het goddelijke aan het werk gaat.’

Dit kunnen ze niet doen. Heb je gezien wat er net in Ierland is gebeurd? Ze probeerden helemaal digitaal te gaan, en er waren zoveel mensen die hun rekeningen opzegden, dat ze het terug moesten draaien. . . . Eén ding maakt de Bijbel duidelijk: het zal er soms hopeloos uitzien, maar dat is het niet. Dat is waarom je moet standhouden.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Karel van Wolferen in gesprek met Catherine Austin Fitts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maria
Maria
6 maanden geleden

Ze zijn hartstikke gestoord.