Uit officiële cijfers van het Britse Office for National Statistics blijkt dat het aantal sterfgevallen per 100.000 onder dubbel gevaccineerde 18-39-jarigen tussen januari 2021 en januari 2022 gemiddeld 91% hoger lag dan het aantal sterfgevallen per 100.000 onder niet-gevaccineerde 18-39-jarigen, meldt The Expose.

Dit betekent dat niet langer kan worden ontkend dat de Covid-19-vaccins dodelijk zijn, omdat zelfs de officiële door de regering gepubliceerde cijfers dit nu bewijzen.

Het Office for National Statistics is de grootste onafhankelijke producent van officiële statistieken in het Verenigd Koninkrijk en het erkende nationale bureau voor de statistiek van het Verenigd Koninkrijk. Het is verantwoordelijk voor het verzamelen en publiceren van statistieken met betrekking tot de economie, de bevolking en de maatschappij op nationaal, regionaal en lokaal niveau.

De dataset over sterfgevallen in Engeland naar vaccinatiestatus tussen januari 2021 en januari 2022 kan hier gedownload worden. Het bevat een grote hoeveelheid gegevens over de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers voor sterfgevallen naar vaccinatiestatus tussen 1 januari 2021 en 31 januari 2022.

Tabel 2 van de dataset bevat gegevens over de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus per leeftijdsgroep voor alle sterfgevallen in Engeland. De volgende tabel geeft een voorbeeld van hoe de getallen in de dataset worden gepresenteerd –

klik voor groter

Wat onmiddellijk opvalt bij het bekijken van deze gegevens is het sterftecijfer per 100.00 persoonsjaren onder 18-39-jarigen in de maand januari 2021. Uit de cijfers blijkt dat het sterftecijfer onder de niet-gevaccineerden in deze maand 67,7 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren bedroeg. Terwijl het sterftecijfer onder de gedeeltelijk gevaccineerden (ten minste 21 dagen geleden) 119,9 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren bedroeg.

Hieruit blijkt dat gevaccineerde 18-39-jarigen in januari 2021 een grotere kans hadden om te overlijden, wat suggereert dat de Covid-19-injecties het risico op overlijden verhoogden of een rol speelden bij het veroorzaken van overlijden. Dus groeven we verder en haalden we alle cijfers over 18-39-jarigen voor elke maand tussen januari 2021 en januari 2022, en dit is wat we vonden –

Bovenstaande grafiek toont het maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfer per vaccinatiestatus voor sterfgevallen door alle oorzaken, per 100.000 persoonsjaren onder volwassenen van 18 tot 39 jaar in Engeland. De groene lijn is het sterftecijfer onder niet-gevaccineerden, dat weliswaar fluctueert maar steeds vrij stabiel is gebleven.

De andere lijnen geven echter verschillende vaccinatiestatussen weer, en die zijn uiterst verontrustend. De oranje, gele en roze lijnen staan voor het sterftecijfer binnen 21 dagen na de ontvangst van een eerste, tweede of derde dosis. En ze laten zien dat het risico op overlijden onmiddellijk na vaccinatie aanzienlijk toeneemt.

Dit kan verklaren waarom uit de cijfers in “tabel 4” van dezelfde ONS-dataset blijkt dat in Engeland tussen 1 januari 2021 en 31 januari 2022 41.449 mensen binnen 21 dagen na vaccinatie zijn overleden –

Maar de meest verontrustende cijfers zijn de sterftecijfers onder degenen die ten minste 21 dagen geleden zijn gevaccineerd, die u in de volgende grafiek duidelijker kunt zien –

Rond juni 2021 is er een overgang van degenen die één dosis hebben gekregen naar degenen die twee doses hebben gekregen wat betreft het verhoogde sterftecijfer ten opzichte van de niet-gevaccineerden. Dit komt uiteraard overeen met het tijdstip waarop elke injectie aan deze leeftijdsgroep werd toegediend. Maar wat hier het meest verontrustend is, is dat de tweede injectie de zaken veel slechter lijkt te maken wat betreft het risico op overlijden.

In januari 2021 bedroeg het sterftecijfer per 100.000 persoonsjaren onder de niet-gevaccineerden 67,7. Dit cijfer daalde vervolgens van maand tot maand tot 33,1 in mei, alvorens in juni weer te stijgen tot 44,8. Hetzelfde kan echter niet worden gezegd van degenen die ten minste 21 dagen voor hun dood een eenmalige dosis hadden gekregen.

In januari 2021 bedroeg het sterftecijfer per 100.000 persoonsjaren onder de gedeeltelijk gevaccineerden 119,9. Dit betekent dat het sterftecijfer 77% hoger was dan het sterftecijfer onder de niet-gevaccineerden. Dit cijfer daalde vervolgens tot 68,3 sterfgevallen per 100.000 in februari, alvorens te stijgen tot 90,1 in maart, en vervolgens tot 108,8 in april.

Dit betekent dat op dat moment het sterftecijfer onder de gedeeltelijk gevaccineerden 193,3% hoger lag dan het sterftecijfer onder de niet-gevaccineerden. Maar niet lang nadat de tweede dosis is toegediend, wordt het nog erger.

Het hoogste sterftecijfer onder de dubbel gevaccineerden (ten minste 21 dagen geleden) deed zich voor in september 2021, met 125,9 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren. In dezelfde maand bedroeg het sterftecijfer onder de niet-gevaccineerden 46,8. Dat betekent dat het sterftecijfer onder dubbel gevaccineerden 169% hoger lag dan het sterftecijfer onder ongevaccineerden.

Maar het grootste statistische verschil deed zich voor in november 2021. Het sterftecijfer onder de niet-gevaccineerden bedroeg 33,4 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren, terwijl het sterftecijfer onder de dubbelgevaccineerden 107 bedroeg. Een verschil van 220,4%.

De volgende grafiek toont het gemiddelde gestandaardiseerde sterftecijfer tussen 1 januari 21 en 31 januari 22 per vaccinatiestatus voor sterfgevallen door alle oorzaken, per 100.000 persoonsjaren onder volwassenen van 18 tot 39 jaar in Engeland –

Het gemiddelde sterftecijfer gedurende deze 13 maanden onder de niet-gevaccineerden komt neer op 43,9 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren. Maar als we het sterftecijfer binnen de eerste 21 dagen na vaccinatie buiten beschouwing laten, zien we dat dit in feite het laagste sterftecijfer is onder alle vaccinatiestatussen, en hierbij zijn de sterfgevallen van Covid-19 in de percentages inbegrepen.

Het gemiddelde sterftecijfer van gedeeltelijk gevaccineerden (ten minste 21 dagen geleden) komt neer op 66,3 sterfgevallen per 100.000. Terwijl het gemiddelde sterftecijfer van dubbel gevaccineerden (ten minste 21 dagen geleden) gelijk is aan 84,02 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren tussen 1 januari 21 en 31 januari 22.

Het gemiddelde sterftecijfer van drievoudig gevaccineerden ligt met 55 sterfgevallen per 100.000 ook hoger dan het niet-gevaccineerde cijfer. Hierbij moet echter worden opgemerkt dat er pas een paar maanden gegevens beschikbaar zijn over de derde vaccinatie, dus we moeten wachten op de volgende update om een duidelijker beeld te krijgen van wat er aan de hand is met die derde dosis, maar het beeld ziet er nu al niet erg fraai uit.

Wat deze officiële cijfers van het Britse Office for National Statistics dus sterk suggereren is dat Covid-19 vaccinatie dodelijk is en het risico op overlijden door welke oorzaak dan ook verhoogt, mogelijk door de ravage die het aanricht in zowel het hart- en vaatstelsel als het centrale zenuwstelsel.

En het lijkt erop dat elke extra dosis het nog erger maakt. Gemiddeld hadden gevaccineerden met één dosis tussen 1 januari 2021 en 31 januari 2022 51% meer kans om te overlijden dan niet-gevaccineerden.

Gemiddeld hadden de dubbel gevaccineerden tussen 1.1.21 en 31.1.22 91,4% meer kans om te sterven dan de niet-gevaccineerden.

En op basis van de gegevens die tot nu toe beschikbaar zijn, hebben drievoudig gevaccineerden gemiddeld 25,3% meer kans om te sterven dan niet-gevaccineerden.

Daarom kan niet langer worden ontkend dat de Covid-19-vaccins dodelijk zijn, omdat zelfs de officiële door de regering gepubliceerde cijfers dit nu bewijzen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Gegevens uit Europa tonen aan dat COVID-boosters nu dodelijk zijn

3.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
7 maanden geleden

Dit lijkt nu dramatisch, maar vergeleken met wat nog gaat komen, zal dit achteraf peanuts blijken te zijn.

Rene Bais
Rene Bais
7 maanden geleden

Ja weet het, hier in Nederland wijzen de cijfers dat ook aan. Maar als ik dat deel word ik weer van FB gegooid voor een maand. gebeurd ook dus, nu weer.