De Verenigde Naties hebben de oorlog verklaard aan samenzweringstheorieën, door de opkomst van het samenzweringsdenken als “verontrustend en gevaarlijk” te bestempelen en het publiek een gereedschapskist aan te reiken om iedereen te “debunken” die durft te suggereren dat de regeringen van de wereld allesbehalve volkomen eerlijk, rechtschapen en transparant zijn, meldt NewsPunch.

De VN waarschuwt ook dat George Soros en de Rothschilds niet in verband mogen worden gebracht met “vermeende samenzweringen”.

Klaus Schwab: we hebben politici, overheden en de Media in onze zak

De VN wil dat u weet dat gebeurtenissen NIET “in het geheim achter de schermen worden gemanipuleerd door machtige krachten met negatieve bedoelingen” en als u iemand tegenkomt die denkt dat de mondiale elite samenzweert om de macht te consolideren en mondiale gebeurtenissen te dicteren, moet u actie ondernemen.

Volgens UNESCO moet je, “als je zeker weet dat je een samenzweringstheorie bent tegengekomen” op het internet, “reageren” door onmiddellijk een relevante link naar een “fact-checking website” in de commentaren te plaatsen.

(Vergeet niet dat “fact checkers” meestal ongetrainde en ongekwalificeerde hacks zijn die “fact checks” uitvoeren vanuit hun comfortabele slaapkamer tussen het posten van extreem-linkse politieke content op persoonlijke blogs en high worden).

UNESCO geeft ook advies aan iedereen die een echte samenzweringstheoreticus in levende lijve tegenkomt. Volgens het VN-agentschap mag je je in geen geval laten verleiden tot een discussie met de samenzweringstheoreticus. “Elk argument kan worden opgevat als bewijs dat je deel uitmaakt van de samenzwering en die overtuiging versterken” en de samenzweringstheoreticus zal waarschijnlijk “hard argumenteren om zijn overtuigingen te verdedigen.”

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

In plaats daarvan moet je “empathie” tonen, vermijden “hen belachelijk te maken”, en als je een journalist bent moet je hen “rapporteren” via sociale media en “contact opnemen met je lokale/nationale persraad of persombudsman.”

Opmerkelijk genoeg, verborgen in de kleine lettertjes, geeft de UNESCO toe dat samenzweringstheorieën wel degelijk bestaan. Onder het kopje “Wat is een echte samenzwering?” leggen de bureaucraten van de Verenigde Naties uit dat “echte samenzweringen, groot en klein, wel degelijk bestaan.”

Mark Rutte kreeg The Global Citizen Awards 2019 uit handen van Klaus Schwab

Volgens de VN is het alleen een ECHTE samenzweringstheorie als die “door de media wordt blootgelegd”.

“Ze zijn vaker gecentreerd op op zichzelf staande gebeurtenissen, of een individu, zoals een moord of een coup d’etat. Ze worden opgegraven door klokkenluiders en de media, met behulp van controleerbare feiten en bewijsmateriaal.”

Er is slechts één probleem met de VN definitie van een “echte” samenzweringstheorie. De media is volledig gekocht en betaald door de elite. En het is de elite die samenzweert tegen de massa’s.

Vraag jezelf eens af, wanneer was de laatste keer dat de media een samenzwering onthulde?

Vraag jezelf ook af, wanneer was de laatste keer dat de media een samenzwering in de doofpot stopte?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ontmaskerd: Klaus Schwab’s School voor Covid Dictators, Plan voor de ‘Great Reset’ (Video’s)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas
Bas
5 maanden geleden

Helaas zijn de meesten dom genoeg om deze VN newspeak daadwerkelijk te geloven. Net als over die prikjes die je moest nemen, dan was je helemaal veilig en kreeg je nergens last van.

Angie
Angie
5 maanden geleden

Wij van WC-eend adviseren WC-eend. U mag alleen geloven wat wij propageren. Ga maar kijken bij onze factcheckers (dik mens met kat op schoot + lulletje rozewater als man.) Die weten het allemaal wel. Jammer, maar het Grote Ontwaken is in volle gang, en niets wat deze psychopatische idioten beweren, wordt nog geloofd. 👋🤣

Petra
5 maanden geleden

De resultaten van de WOB VERZOEKEN zijn erg duidelijk: ER IS GEWOON EEN SAMENZWERING GAANDE MET HET WEF.

Dat is dus geen theorie maar gewoon de VERIFIEERBARE WERKELIJKHEID.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Rudy Giuliani – the former Mayor of New York City whose claim to fame was a massive reduction in crime:

“If there is one single person responsible for the record increases in murder and violence in America’s cities it’s George Soros,”

https://www.zerohedge.com/political/blood-his-hands-giuliani-slams-soros-after-billionaire-claims-das-arent-blame-crime-wave

Dee
Dee
5 maanden geleden

Ze hebben wel gelijk en liegen niet.
‘De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door een wereldwijde elite’Ze doen het gewoon openlijk.

Eddy
Eddy
5 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

ik wilde juist hetzelfde schrijven. Ze zijn zo machtig dat ze hun misdaden gewoon openlijk plegen. Ze staan boven de wet. maar ze zullen niet zegevieren. het zal ons veel kruim kosten maar we zullen ze verslaan

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Straks gaan ze nog zeggen dat de uitroeiing van het Arische ras door het te overspoelen en vermengen met primitieven, een “samenzweringstheorie” is.

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Hebben zij al gedaan.

Rudolf
Rudolf
5 maanden geleden

Inderdaad, de media zíjn gewoon–deel van–de samenzwering. haha ! Op kleine ‘vergissinkjes’ na, zoals bij ons het ‘ongehoord nieuws’.. Toch grappig dat die jongens zich er bij de NPO tussen hebben kunnen wurmen…Zien hoe lang dat goed gaat !!

mensje
mensje
5 maanden geleden

De echte waarheid is gewoonweg te verschrikkelijk te geloven, maar ze zal aan het licht komen!

Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Ergens moet ik de VN gelijk geven. Inderdaad is de VN niet bezig om IN HET GEHEIM bezig zijn te MANIPULEREN met NEGATIEVE bedoelingen.
Ze doen het immers OPENLIJK, ze noemen het SAMENWERKEN en ze denken echt van zichzelf dat ze een POSITIEVE kracht zijn in het belang van de mensen.
Het is maar een kwestie van de juiste woorden gebruiken en daar zijn de narcisten die hun specifieke politieke doctrine ‘globalisme’ noemen (klinkt beter dan wereldwijde dictatuur aangestuurd door een piepkleine elite) gewoon erg goed in. En ik wil best aannemen dat velen van hen er nog in geloven ook, doodgewoon omdat ze zijn opgegroeid in een omgeving die alleen maar dat aanreikt en het onderwijs ook niets anders aanbiedt dan het geestdodende globalisme.