Er is een verschrikkelijke nieuwe ziekte die overal mensen doodt. Het heet ABV (Alles Behalve Vaccins), en je zult zien dat de media zich hierop beroepen wanneer ze proberen vaccinsterfte te bedekken met allerlei andere verklaringen en aandoeningen, meldt Mike Adams.

Koude douches krijgen nu de schuld van hartaanvallen die in werkelijkheid worden veroorzaakt door vaccins (en de dodelijke stolsels die daaruit voortvloeien). The Times of India meldt dat koude douches je plotseling met hartproblemen kunnen doden.

Ondertussen vertelt Duitsland zijn burgers om meer koude douches te nemen vanwege het instorten van de energieleveranties uit Rusland. The Guardian meldt nu: “Duitse steden verplichten koude douches en doen lichten uit tijdens Russische gascrisis.”

Dus dezelfde koude douches waarvan de Times of India zegt dat ze dodelijk kunnen zijn, worden door de regering in Duitsland verplicht.

Wales Online meldt dat plotselinge hartaanvallen en de dood ook kunnen worden veroorzaakt door het openen van rekeningen van nutsbedrijven en het zien van hogere energieprijzen die u het energiebedrijf verschuldigd bent.

Al die hogere energieprijzen kunnen natuurlijk gemakshalve worden toegeschreven aan Rusland en Poetin.

Dus als je energie bespaart en koude douches neemt omdat Poetin het gas heeft afgesloten, dan kun je sterven van de koude douches. Maar als je betaalt voor de energie om warme douches te nemen, dan zou je kunnen sterven door het openen van je elektriciteitsrekening, wat ook de schuld van Poetin kan zijn.

Hoe dan ook, de media vertellen ons nu dat Poetin hartaanvallen veroorzaakt, maar geen vaccins.

“Experts” beweren dat stijgende energierekeningen ook borstontstekingen en geestelijke gezondheidsproblemen bij kinderen kunnen veroorzaken

Maar het zijn niet alleen hartaanvallen en beroertes. Wales Online beweert ook: “Er zou ook een toename kunnen zijn van infecties op de borst, geestelijke gezondheidsproblemen en een slechte gezondheid bij kinderen” als gevolg van het openen van energierekeningen.

Dit is de eerste keer dat we een online krant zien beweren dat hogere energierekeningen “borstontstekingen” kunnen veroorzaken. Blijkbaar zijn we niet op de hoogte van de laatste “wetenschap” of wat dan ook.

Het lijkt erop dat heel West-Europa deze winter dood kan neervallen, aangezien Gazprom 80% van het gas via de Doom Stream 1 pijpleiding heeft afgesloten.

Alle schuld van de wereld verschuift nu van “klimaatverandering” naar “alles behalve vaccins”

Voordat de covid vaccins op grote schaal werden verspreid onder de goedgelovige, gehoorzame massa’s, werden de meeste problemen in de wereld toegeschreven aan “klimaatverandering” – een term die nietszeggend is, aangezien het klimaat vanaf het allereerste begin van de planeet Aarde altijd is veranderd. Maar nu vaccins wereldwijd miljoenen mensen het leven kosten aan hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels, zoeken de media wanhopig naar nieuwe excuses voor al die plotselinge sterfgevallen die mogelijk te maken hebben met cardiovasculaire symptomen. Vandaar het zoeken naar “koude douches” en “hogere energierekeningen” als mogelijke excuses.

Wat ook de schuld krijgt, het is alles behalve vaccins (ABV). Omdat vaccins nooit genoemd mogen worden als oorzaak van een sterfgeval, verwonding of bijwerking. Volgens de leugenachtige bedrijfsmedia die mRNA depopulatie-injecties prostitueren voor Big Pharma, zijn alle vaccins 100% veilig en effectief en kunnen ze onder geen enkele omstandigheid iemand schaden… en ze werken ook altijd, zo wordt ons verteld.

Dit weekend nog werd van nep-president Joe Biden gezegd dat hij een tweede maal COVID had opgelopen, ook al is hij meerdere malen gevaccineerd en geboosterd met hetzelfde brouwsel waarvan hij publiekelijk verklaarde dat het zou voorkomen dat iedereen COVID zou oplopen. Seniele Joe is dus niet alleen herhaaldelijk besmet met COVID, maar zijn beweerde interventies (vaccins) werken niet eens. En als deze vaccins zelfs de zogenaamde President van de Verenigde Staten van Amerika niet kunnen beschermen, hoe kunnen ze dan voor ieder ander verplicht worden gesteld?

Ruimteweer kan u ook doden, maar nooit vaccins

Om terug te komen op alle excuses voor plotselinge hartaanvallen en dood: The-Sun.com beweert dat vertragingen in het luchtverkeer u een plotselinge hartaanval kunnen bezorgen, en de Toronto Sun voegt daaraan toe dat u ook kunt sterven door veranderingen in de zomertijd.

Maar het beste ABV voorbeeld van allemaal is New Scientist die beweert dat ruimteweer jaarlijks 5.500 Amerikanen doodt door “zonnestormen”. Wedden dat je niet wist dat ruimteweer zo dodelijk was? Volgens New Scientist sterven er nu mensen door verstoringen in het magnetisch veld van de aarde, veroorzaakt door de zon. Maar op de een of andere manier is een wereld vol met 5G zendmasten volkomen veilig, zo wordt ons verteld door “de wetenschap”.

Vergeet niet dat als je hoort van een gevaccineerd persoon die plotseling sterft, het waarschijnlijk de ABV-ziekte is, die de meest voorkomende moordenaar van allemaal lijkt te zijn.

Jammer dat ze nog geen vaccin hebben voor ABV-ziekte… maar geef ze de tijd en Fauci zal dat waarschijnlijk ook uitbrengen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hoofdarts waarschuwt: Agressieve en ongebruikelijke kankers na Covid-‘vaccinatie’ nemen toe in Zweden (Video)

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Wel vreemd dat de ABV ziekte zo braaf in de pas loopt met het uitdelen van de gifprikken.

Maar correlatie bewijst gelukkig geen causaliteit, ook niet als het verband er duimen dik bovenop ligt.

De Schapen kunnen dus gelukkig verder met de volgende ronde met vergif.

Wanneer zou het WEF komen met de constatering dat overleden Schapen prima eetbaar zijn, ondanks de gifprikken? Dat kan toch niet zo lang meer duren.

Dirk
Dirk
5 maanden geleden

Dit artikel “made my day” …

Eddy
Eddy
5 maanden geleden

De vreugde van het leven en het vertrouwen in de toekomst is weg. Wanneer stoppen we dit eindelijk. ik ben ongelukkig i mijn eens zo mooie Nederland. Mij trekt Belarus de laatste tijd meer en meer en ook Rusland. Deze landen zijn ook onder autoritair bestuur maar in ieder geval niet met zo een mongool aan het roer als Rutte. ik kan die vent zijn bloed wel zuipen. Ik hoop dat hij en zijn handlangers een langzame doch zeer pijnlijke dood mogen sterven

Stardust
Stardust
5 maanden geleden

Om te huilen eigenlijk, maar moet stiekem er heel hard om lachen….het lijkt wel alsof we in een slechte comedie zijn beland