Een team van aan Bill-Gates verbonden wetenschappers heeft aangekondigd dat zij een vaccin aan het ontwikkelen zijn dat zich “als een virus” verspreidt, hetgeen betekent dat mensen het vaccin zullen “oplopen” zoals een verkoudheid of griep, en zonder dat zij toestemming hebben gegeven voor vaccinatie.

Het onderzoek wordt gesubsidieerd door vooraanstaande financieringsorganisaties, waaronder het Amerikaanse National Institutes of Health (NIH), dat reeds lang nauwe financiële banden onderhoudt met de Bill & Melinda Gates Foundation, meldt Newspunch.

Zelfverspreidende vaccins vinden hun oorsprong in pogingen om de populaties van schadelijke organismen te verminderen. Australische onderzoekers beschreven een viraal verspreid immunocontracept, dat het immuunsysteem van besmette dieren kaapte – in dit geval een uitheemse muizensoort in Australië – en hen verhinderde nakomelingen te bevruchten.

Is dit hoe de elites de menselijke soort beschouwen? Een plaag die geruimd moet worden?

Onderzoekers hebben gewerkt aan experimentele “zelfverspreidende vaccins” die zouden kunnen voorkomen dat een virus van dier op mens overspringt – een verschijnsel dat wetenschappers zoönoseverspreiding noemen.

Een virus dat immuniteit verleent aan een hele dierenpopulatie terwijl het zich in het wild verspreidt, zou theoretisch een zoönotische spillover kunnen tegenhouden en de vonk kunnen wegnemen die de volgende pandemie zou kunnen doen ontbranden.

Een diagram van hoe een zelfverspreidend vaccin zich onder vleermuizen zou kunnen verspreiden. Vleermuizen met een vaccin dat zichzelf verspreidt, verspreiden het vaccin passief onder andere vleermuizen die ze in de loop van de tijd tegenkomen, waardoor geleidelijk de hele kolonie wordt gevaccineerd. Credit: Derek Caetano-Anollés.

De eerste zelfverspreidende vaccininspanningen waren gericht tegen twee zeer dodelijke infectieziekten bij de Europese konijnenpopulatie (myxoma virus en rabbit hemorrhagic disease virus). In 2001 hebben Spaanse onderzoekers in het veld een vaccin getest bij een populatie wilde konijnen op Isla del Aire, een klein Spaans eiland vlak bij Menorca. Het vaccin verspreidde zich over meer dan de helft van de 300 konijnen op het eiland, en de proef werd als een succes beschouwd.

De kwestie van het biowapen

Onderzoekers zijn misschien van plan zelfverspreidende vaccins te maken, maar anderen zouden hun wetenschap kunnen hergebruiken om biologische wapens te ontwikkelen. Zo’n zichzelf verspreidend wapen kan oncontroleerbaar en onomkeerbaar blijken.

Wetenschappers ontwikkelen momenteel controversiële besmettelijke vaccins die zich kunnen verspreiden van gevaccineerden naar niet-gevaccineerden

Is dit het echte motief van Bill Gates?

Recentelijk is het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), soms beschouwd als de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van het Amerikaanse leger, bij het onderzoek betrokken geraakt. De Universiteit van Californië, Davis, bijvoorbeeld, werkt aan een door DARPA beheerd project met de naam “Prediction of Spillover Potential and Interventional En Masse Animal Vaccination to Prevent Emerging Pathogen Threats in Current and Future Zones of US Military Operation”.

Volgens een pamflet is het project “‘s werelds eerste prototype van een zichzelf verspreidend vaccin aan het creëren, ontworpen om een hoog niveau van groeps-immuniteit te veroorzaken”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vaccins die zich verspreiden als een virus

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Hoe test je een dergelijk vaccin om te zien of het veilig en minder belangrijk effectief is?

Na de eerste persoon BESMET te hebben met dit ‘vaccin’ is stoppen niet meer mogelijk ook als het onveilig blijkt te zijn.

Alleen al dit probleem is voldoende om deze weg niet in te slaan!

bezoeker van startpagina.mediacollectief.nl
bezoeker van startpagina.mediacollectief.nl
6 maanden geleden

Zelf verspreidende ‘vaccins’ bestaan al langer . Lees dit maar eens:
https://www.burgerfront.nl/zelf-verspreidende-vaccins-geen-mythe/
Het komt van de zelfde elite psychopaten af. o.a. William Gates , vader van psychopaat Bill Gates , zat er toen al met een poot in .

Johan P
Johan P
6 maanden geleden

Uw link bevat GEEN bron. Ook de link naar het originele engelstalige document bevat geen bron, slechts de claim dat die auteur een document in bezit heeft, maar het dus blijkbaar niet wil laten zien.
Hoewel ik er van overtuigd ben dat die idioten gek genoeg zijn om daarmee te klooien zijn dergelijke berichten geen bewijs. Sterker nog, iemand die wil waarschuwen en beweert de oorspronkelijje documenten te hebben maar ze dan niet plaatst of linkt verliest bij mij veel geloofwaardigbeid.

Lin
Lin
6 maanden geleden

Dat klopt, de ouders van Bill gates waren lid van de Eugenetic Movement USA. Zo’n 100 jaar geleden opgericht. Voornamelijk om “ongewenste”, geestelijk gehandicapten en criminelen als proefdieren te gebruiken en op te ruimen. Een zeer bekende wetenschappen (?) uit die tijd was Dr. Leo Leonidas Stanley. Stanley gebruikte gevangenen uit San Quentin om de meest beestachtige proeven op te nemen. Hij experimenteerde ook met virussen. Er is best wel wat te vinden over deze persoon op internet. Stanley was het voorbeeld voor dr. Mengelen ( WOII ) Mengele’s mentor was ook lid van de E.M. De ouders van Bill Gates staan op de ledenlijst, dus dit is geen onzin. Onderstaande reactie van Johan P is dus onzinnig te beweren dat als ergens geen bron van is, het dus niet waar is. Blijkbaar te lui om zelf eens op onderzoek te gaan. Er is best veel te vinden over deze wrede organisatie die zoveel mensen levens heeft geëist. ( leden waren o.a de Kellogg’s, Morgans, Carnegies, Rothschilds, Gates, Rockefellers e.a )

Rob
Rob
6 maanden geleden

Geloof dit allemaal niet!
Een verkoudheid of griep loop je niet op.
Virussen bestaan niet en dus kunnen ook zelfverspreidende virussen niet bestaan.
De virusziekten die vermeld worden bestaan dus ook niet.

Met alle liefde
Met alle liefde
6 maanden geleden

Dit is echt niet nieuw. Zo werken vaccins al heel lang. Niet allemaal, maar vaak wel. Laat je nu niet bang maken. We hebben toch vorig griepprik-coronaseizoen toch ook overleefd… Als het je tijd nog niet was, tenminste.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Een waarschuwing voor de mensheid, voor tot wat de “wetenschappers” in staat zijn:
Myxomatose

https://nl.wikipedia.org/wiki/Myxomatose

Eigenaardig genoeg (toevallig?) behoort het Myxomatose virus tot de pokkenvirussen.

Anja
Anja
6 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Dat is een virus dat met name voorkomt bij konijnen en knaagdieren…

Johan P
Johan P
6 maanden geleden

Megalomane gekken met bakken geld zijn gevaarlijk. Wat ik me afvraag is of ze ook dom zijn.
Gezien de dramatische nasleep van hun gifprikjes hebben veel mensen al een opgekropte woede. Maar die hebben ze toch minimaal deels aan zichzelf te danken omdat ze ze hadden kunnen weigeren.
Dit soort zooi zou je niet kunnen weigeren. Stel dat je er dan een slechte reactie op hebt, of je gezinsleden. Wat zou dan nog een reden zijn voor mensen om niet de wapens op te nemen?

Niet voor mij
Niet voor mij
6 maanden geleden

Niet voor mij.
Dit kan toch niet waar zijn. Gooien ze dit verhaal in de lucht om mensen weer te verwarrren? Bezig te houden en druk bezig te houden, terwijl andere zaken gewoon door gaan. Andere zaken om de wereld te domineren.
Als er echt mensen zijn die zoiets willen dan zijn dat toch maniakale debielen!

Bob Fleumer
Bob Fleumer
6 maanden geleden

Als dit waar is is het voldoende bewijs om Gates te laten arresteren, als dit geen bedreiging is wat dan wel?

Bob Fleumer
Bob Fleumer
6 maanden geleden

Realiseert de”elite” zich wel dat op deze manier zij ook op het “vaccin” menu staan?

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Een zelfverspreidend vaccin gaan ze nooit maken, want daar verdienen ze niets mee. Ze willen spuitjes verkopen, daar verdienen ze miljarden mee.

Dit onderzoek kan niets anders zijn dan een dekmantel voor onderzoek naar zelfverspreidende virussen, die kunnen ingezet worden als biowapen.