In juni van 2019 tekende het Wereld Economisch Forum – een privégroep van elitaire miljardairs – een strategisch partnerschap met de Verenigde Naties, een intergouvernementele organisatie. Dit hoogst twijfelachtige partnerschap werd gevormd met het expliciete doel om “de uitvoering van de Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling te versnellen.”

Alarmfase rood: VN en WEF ondertekenen overeenkomst om Agenda 2030 te versnellen

Deze stap werd door velen over de hele wereld gezien als een “bedrijfsovername” van de Verenigde Naties en werd bestreden door honderden ngo’s, non-profits, denktanks en regeringsfunctionarissen, meldt The FreeThoughtProject. Een open brief in september van 2019, ondertekend door deze organisaties, beschreef het probleem met een dergelijke stap:

“De bepalingen van het strategisch partnerschap bepalen in feite dat bedrijfsleiders ‘fluisteradviseurs’ worden voor de hoofden van de departementen van het VN-systeem, waarbij ze hun privétoegang gebruiken om te pleiten voor op marktwerking gebaseerde winstgevende ‘oplossingen’ voor wereldwijde problemen, terwijl ze echte oplossingen ondermijnen die zijn ingebed in het openbaar belang en transparante democratische procedures.”

Sinds die noodlottige dag in juni 2019 is de invloed van het WEF gegroeid en is hun relevantie en macht binnen de regeringen enorm toegenomen.

Tijdens de COVID-19 pandemie heeft het WEF hun missie, getiteld The Great Reset, naar buiten gebracht om de pandemie te gebruiken om aan te dringen op wat volgens hen een noodzaak is voor “wereldwijde stakeholders om samen te werken bij het gelijktijdig beheren van de directe gevolgen van de COVID-19 crisis ” om “iedereen te helpen informeren die de toekomstige staat van de mondiale betrekkingen, de richting van nationale economieën, de prioriteiten van samenlevingen, de aard van bedrijfsmodellen en het beheer van een wereldwijde gemeengoed bepaalt.”

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

The Great Reset werd door fact-checkers afgedaan als een samenzweringstheorie, ondanks het feit dat het WEF er publiekelijk voor pleitte en het hoofd van het WEF, Klaus Schwab, letterlijk een boek schreef met die titel – waarin juist voor deze initiatieven werd gepleit.

Na jarenlang enorme overheidsinvloed te hebben vergaard, is de groep, die zichzelf openlijk “elites” noemt, tot dezelfde conclusie gekomen als Billy Boy jaren geleden – we moeten de zon tegenhouden om de klimaatverandering af te remmen.

In tegenstelling tot het plan van Gates om aërosoldeeltjes in de atmosfeer te sproeien om de zon tegen te houden, heeft het WEF zich achter het voorstel van het MIT geschaard om “ruimtebubbels” te gebruiken om een zonneschild te vormen.

“Oplossingen vanuit de ruimte zouden veiliger zijn – als we bijvoorbeeld 1,8% van de invallende zonnestraling afbuigen voordat deze onze planeet raakt, zouden we de huidige opwarming van de aarde volledig kunnen terugdraaien.”

Een ander voordeel van dit specifieke zonneschild is dat het omkeerbaar is, aangezien de bubbels kunnen worden leeggepompt en van hun plaats kunnen worden verwijderd.

De bubbels zouden worden gemaakt van een materiaal als silicium, dat in gesmolten vorm naar de ruimte wordt vervoerd, of met grafeen versterkte ionische vloeistoffen.

Voorlopig is het plan een werkhypothese en voeren wetenschappers er alleen experimenten mee uit in het laboratorium. Onder verwijzing naar de zeer controversiële aard van dergelijke geoengineering-plannen, viel het WEF terug op zijn relatie met de VN om het te rechtvaardigen.

Geo-engineering is controversieel gebleken, maar het Intergovernmental Panel on Climate Change van de Verenigde Naties heeft gezegd dat het een noodzakelijk Plan B is als de temperatuurstijging niet kan worden beperkt tot een beheersbaar niveau.

Ongeacht de verzekeringen van de elite nemen veel wetenschappers en regeringsinstanties maatregelen om dergelijke acties te voorkomen. Sommige landen hebben de praktijk zelfs verboden.

Vorig jaar trok Zweden zich terug van het plan van Billy Boy om deeltjes in de lucht te sproeien en zo te testen hoe de zon kan worden tegengehouden – onder verwijzing naar onenigheid tussen wetenschappers.

David Keith, een professor toegepaste natuurkunde en overheidsbeleid aan de Harvard Universiteit, erkent de “zeer vele reële zorgen” van geo-engineering, volgens een rapport in Forbes. Om deze risico’s te compenseren heeft hij voorgesteld een “risicopool” op te richten om fondsen te verzamelen voor de risico’s die gepaard gaan met het bespelen van moeder natuur – tot en met het zodanig afkoelen van een gebied dat de inwoners geen voedsel meer kunnen verbouwen.

Zoals Forbes meldt:

Ook deze temperatuurdalingen brengen ernstige risico’s met zich mee. In 1815 leidden vriestemperaturen tot mislukte oogsten in bijna-hongersnoodtoestanden. Britse wetenschappers hebben stratosferische aërosolen van vulkaanuitbarstingen in Alaska en Mexico genoemd als mogelijke oorzaak van droogte in de Sahel-regio in Afrika. Een ernstige verstoring van het wereldklimaat zou onbedoelde gevolgen kunnen hebben, met negatieve gevolgen voor dichtbevolkte gebieden en een nieuwe vluchtelingencrisis tot gevolg.

David Keith heeft voorgesteld een “risicopool” op te richten om kleinere landen te compenseren voor de nevenschade die door dergelijke proeven wordt veroorzaakt, maar een dergelijke uitbetaling zou wel eens een schrale troost kunnen zijn voor degenen die door onleefbare omstandigheden op de vlucht zijn geslagen.

Inderdaad. Geen enkele hoeveelheid geld zou kunnen opwegen tegen het feit dat een familie al haar land verliest door de vrieskou en gedwongen wordt naar een ander land te verhuizen. Maar dit zijn enkele van de risico’s die gepaard gaan met weermodificatie – en dat is de reden waarom een kleine groep van mondiale elites die geen wetenschappers zijn – deze beslissingen niet zouden moeten nemen voor 8 miljard mensen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Eindtijd schurk Bill Gates gaat door met plan om de zon te blokkeren door miljoenen tonnen kalk in de stratosfeer te spuiten om de planeet af te koelen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
5 maanden geleden

Psychopaten. Compleet gestoord. Hetzelfde geldt voor die chemtrails & werelddepopulatie.

Petra
5 maanden geleden

De uitbarsting van Tambora in 1815 en de gevolgen van de stofwolk die dat opleverde zijn voldoende duidelijk om de ware bedoelingen van deze voorstellen te achterhalen.

Dit is gewoon een poging om de georganiseerde aanstaande hongersnood een flinke stap erger te maken.

anarchist59
anarchist59
5 maanden geleden

Rond 2040-50 gaat de zon micro nova het zal het grootste deel van het leven uitroeien,daarna komt er een ijstijd.Het is de 12k jarige extinction cyclus ..De elite weet dit natuurlijk ook en houd de mens bezig met krankzinnige media onzin zoals covid,klimaat,asiel/gelukzoekers,oorlog en alfabet-homo geneuzel..Bereid je voor ga naar hoger gelegen gebieden op deze wereld of ga ondergronds zoals diezelfde elite al decennia lang aan het doen is (Musk is niet voor niets een boorbedrijf begonnen en die andere idiote miljardair van Amazon is een berg aan het uithollen)..Hier wat info voor youtube mensen die niet meer kunnen of willen lezen..

of deze
https://www.youtube.com/user/Suspicious0bservers/featured Dit is geen alu hoedje reactie…maar misschien wel ongelovenijk voor de meeste mensen…

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  anarchist59

Ah joh! Ze kunnen het weer van morgen nog niet eens voorspellen. Laat staan het weer over 17 jaar.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
5 maanden geleden

Kunnen we dat hele WEF zoodje niet in een raket zetten en de ruimte in schieten zonder kans op terugkeer.

Dee
Dee
5 maanden geleden

Als ik dit soort hersenspnsels in het openbaar ga verkondigen dan word ik waarschijnlijk al snel in een dwangbuis afgevoerd naar een gebouw waar mensen vastzitten die denken dat zij Napoleon zijn.