Sinds vorig jaar is het aantal verkeersongevallen in de Verenigde Staten enorm gestegen. Op basis van haar waarnemingen heeft de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) enige tijd geleden voorspeld dat er tegen 2021 in minstens 44 (van de 50) Amerikaanse staten een statistische stijging van het aantal verkeersdoden zou zijn.

Het aantal verkeersdoden bij ongevallen met meerdere voertuigen in steden en op wegen in de stad is in de Verenigde Staten met 16 procent gestegen ten opzichte van 2020, meldt Free West Media. Voor mensen ouder dan 65 jaar steeg het aantal verkeersdoden met 14 procent. Het aantal dodelijke ongevallen met voetgangers steeg met 13 procent. Zelfs het aantal verkeersdoden onder motorrijders steeg met negen procent, en het aantal dodelijke fietsers steeg met vijf procent.

De staten met het hoogste aantal verkeersdoden zijn Californië, Texas, Florida en Washington DC.

De cijfers van NHTSA vertegenwoordigen de slechtste ongevallenstatistieken sinds 2005 en de grootste procentuele stijging in één jaar in de geschiedenis van het Fatality Analysis Reporting System.

In absolute cijfers: 43.000 Amerikanen stierven op de Amerikaanse wegen in 2021 – het hoogste niveau in 16 jaar. Het aantal auto-ongelukken steeg in 2021 met tien procent ten opzichte van 2020 en neemt nog steeds toe. Voor 2022 wordt voorspeld dat 50.000 Amerikanen zullen omkomen bij auto-ongelukken.

De NHTSA lijkt niet geïnteresseerd om uit te zoeken waarom het stijgende aantal ongevallen een hoogtepunt in 16 jaar heeft bereikt, samenvallend met de “pandemie”. De Governors Highway Safety Association (GHSA) daarentegen gaf snelheidsovertredingen, alcohol en drugs de schuld van de enorme stijging van het aantal verkeersdoden.

Ongeveer 270 miljoen Amerikanen zijn de afgelopen twee jaar ingeënt tegen Covid-19 met mRNA-vaccins. Achter gesloten deuren gaan nu al stemmen op om meer autopsies te laten verrichten op de vermeende “ongeval”-slachtoffers. In ieder geval hangt de toename van het aantal slachtoffers opvallend samen met het toenemende aantal instortende atleten, publieke figuren en, meer recentelijk, toeristen wereldwijd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Fauci: “Wat hebben we gedaan?” 😱

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Volgens het VTM nieuws van een paar dagen geleden zou het aantal voetgangers dat in bebouwde kom wordt overreden de laatste jaren verdubbeld zijn, en dit ondanks alle maatregelen en heraanleg van die bebouwde kom, die juist tot doel had om dit aantal slachtoffers te verminderen.