Jeffrey Sachs is een (ontwikkelings)econoom en hoogleraar bij de Columbia-universiteit. Hij was speciaal adviseur van Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties en lid van het Wereld Economisch Forum.

Hij werd bekend als de econoom die schoktherapie toepaste op economieën die in de overgangsfase van communisme naar een vrije markteconomie verkeerden, waaronder Polen en de Sovjet-Unie na de val van de Muur, waarbij Rusland volledig leeggeroofd werd door ‘Westerse’ oligarchen. Zijn wikipedia maakt duidelijk dat ik hem niet ‘mijn professor’ zou noemen, zoals Bono wel deed. En hier staat zijn ‘Lancet Covid-19 commissie’ bio.

Onderzoeksjournalist George Webb plaatste een paar dagen geleden een videofragment op twitter, waarin Sachs een opmerkelijke uitspraak doet.

Ik zal een provocerende verklaring toevoegen, het kan u schokken of niet, of u kan zeggen dat wist ik al professor Sachs, maar ik was 2 jaar voorzitter van de Lancet commissie voor Covid …

Ik ben er vrij zeker van dat het uit een VS lab voor biotechnologie kwam en niet uit de natuur. Om maar te zeggen na twee jaar intensief werk hieraan, dus het is een blunder in mijn ogen van biotech niet een ongeluk van natuurlijke spillover. We weten het niet zeker, ik moet absoluut duidelijk zijn.

Er is genoeg bewijs dat het onderzocht moet worden en het wordt niet onderzocht. Niet in de Verenigde Staten, nergens.

Ron Unz schrijft al vanaf het begin van de ‘uitbraak’ van het vermeende virus dat die uit een Amerikaans biolab gekomen zou zijn. Vorige maand nog besteedde hij aandacht aan een opinieartikel van de hand van Jeffrey D. Sachs (hier ook).

Vorige maand verscheen in het prestigieuze tijdschrift Proceedings of the National Academy of Sciences een opinieartikel van de hand van de vooraanstaande econoom Jeffrey D. Sachs van Columbia University en een medische collega, waarin werd gesuggereerd dat de VS een rol hebben gespeeld bij het ontstaan van het virus en werd gepleit voor een onafhankelijk onderzoek naar die mogelijkheid. (meer)

Hetzelfde fragment dat George Webb plaatste werd eerder op 2 juli ook al op twitter geplaatst, maar heb ik toen niet opgemerkt.

Het vaccin was in ieder geval al klaar voor het vermeende virus geïntroduceerd werd. Of het nou uit een lab kwam of imaginair was.

Uitgelekte documenten: Moderna-vaccin was volledig ontwikkeld voordat COVID-19 opdook

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


The Lancet bevestigt complottheorie – Virus is nooit geïsoleerd en de PCR-test zegt niks

Nee, er is geen nieuw virus. De griep werd hernoemd tot “Covid-19”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
5 maanden geleden

Hij bedoelt dus fort Detrick dat in july 2019 stilletjes werd gesloten want het virus was klaar.

Eddy
Eddy
5 maanden geleden

Uit een Amerikaans of Chinees laboratorium? beide goed, daarom hoef je ook niet bang te zijn. Alles wat uit deze landen komt is kwaliteit 0. of het werkt niet naar behoren of het gaat snel kapot.

Bas
Bas
5 maanden geleden

De rol van de Nederlandse viroloog Ron Fouchier (Erasmus MC) wordt stelselmatig genegeerd en onderbelicht in het hele covid verhaal. Nergens in een praatprogramma aanwezig, behalve zijn beschermvrouwe, de duivelse intrigant Marion Koopmans. En experts als Johan Derksen natuurlijk.