Sinds het begin van de kindervaccinaties is het aantal minderjarigen dat is overleden in verband met Corona verviervoudigd. De AfD vroeg naar de vaccinatiestatus van de getroffenen en vroeg om precieze gegevens over lijkschouwingen. Maar de federale regering werkt tegen en verwijst naar nietszeggende rapporten, schrijft Susan Bonath.

De zin van het vaccineren van kinderen tegen het coronavirus wordt door medische deskundigen betwist. De Permanente Commissie voor Vaccinatie (STIKO) van het Robert Koch Instituut (RKI) schat het voordeel van de maatregel voor minderjarigen vanaf de leeftijd van vijf jaar hoger in dan de mogelijke risico’s. Volgens gegevens van het RKI zijn echter sinds het begin van de kindervaccinaties aanzienlijk meer minderjarigen en jonge volwassenen onder de 20 jaar overleden “aan of met” COVID-19 dan daarvoor. Sinds medio augustus 2021 is het aantal mensen van deze leeftijd dat is overleden verviervoudigd, van 23 tot 94. Er is echter kennelijk weinig politieke belangstelling voor onderzoek naar de reden.

Regering: “Kijk in het weekrapport”

Kay-Uwe Ziegler (AfD), lid van de Bondsdag, probeerde licht op de zaak te werpen. Hij wilde van de federale regering weten hoeveel van de jongeren die inmiddels aan of met het coronavirus zijn overleden, één, twee of drie keer zijn ingeënt.

De federale regering heeft echter geen concrete cijfers verstrekt. In plaats daarvan verwees zij de vraagsteller in haar antwoord van 13 juli, waarover de auteur beschikt, naar het laatste weekverslag van het RKI. Hij moet daar kijken. Het probleem is dat de gevraagde informatie niet in dit document staat. Het antwoord is ondertekend door Sabine Dittmar, SPD-parlementslid en parlementair staatssecretaris op het ministerie van Volksgezondheid.

Bovendien wilde Ziegler weten hoeveel van de overleden kinderen en adolescenten na hun dood aan een autopsie werden onderworpen. Omdat de hoogste Duitse wetenschappelijke autoriteit in haar rapporten, waarin zij het aantal gestorven minderjarigen opsomde, steeds verzekerde dat al deze gevallen “individueel onderzocht en gevalideerd zouden worden door het RKI”. Dit is blijkbaar niet gebeurd. De regering legde de vraagsteller uit dat hierover niets bekend was omdat dit een zaak was voor de plaatselijke gezondheidsautoriteiten.

Medio augustus 2021 had de STIKO twee vaccinatiedoses aanbevolen voor alle twaalf- tot 17-jarigen. In december had zij aanvankelijk hetzelfde aanbevolen voor jongere kinderen van vijf jaar en ouder die eerder ziek zijn geweest en voor kinderen die in een huishouden met “kwetsbare” personen woonden. In maart van dit jaar heeft zij een derde vaccinatie aanbevolen voor adolescenten van twaalf jaar en ouder, en in mei voor alle jongere kinderen van vijf jaar en ouder om ten minste één dosis te krijgen.

Het is nu algemeen bekend dat vaccins geen bescherming bieden tegen infectie en overdracht van het virus, d.w.z. dat zij geen volledige bescherming bieden voor anderen. Volgens de officiële retoriek beschermen zij echter wel tegen ernstig verloop en overlijden als gevolg van COVID-19. Gezien de gegevens van het intensive care register van de Duitse Interdisciplinaire Vereniging voor Intensive Care en Spoedeisende Geneeskunde (DIVI) is dit ook zeer twijfelachtig. Bij kinderen en adolescenten rijst de vraag of zij er baat bij hebben, vooral omdat zij weinig getroffen worden door het vermeende virus.

Aanzienlijk meer jonge Corona sterfgevallen sinds vaccinatie begon

De ontwikkeling van de “Corona-doden” onder jongeren onder de 20 jaar, zoals die door het RKI is geregistreerd, doet dan ook de nodige stof opwaaien. Sinds het begin van de pandemie tot begin januari 2021 heeft het instituut in totaal 14 sterfgevallen in deze leeftijdsgroepen geregistreerd, zoals het in dit situatieverslag op bladzijde 8 vermeldt. In haar weekverslag van 19 augustus 2021 meldt zij op bladzijde 15 dat er nu 23 kinderen en adolescenten zijn overleden, negen meer dan aan het begin van het jaar.

Uitgesplitst betekent dit dat in het eerste Corona-jaar volgens de gegevens van het RKI statistisch gezien ongeveer elke 21 dagen een minderjarige in verband met het coronavirus was overleden. Van januari tot midden augustus 2021 was er ongeveer om de 23 dagen zo’n sterfgeval. Sinds het eerste vaccinatieadvies voor jongeren boven de twaalf jaar, half augustus, is dit echter in negatieve zin veranderd.

Van 19 augustus 2021 tot eind december vorig jaar, d.w.z. binnen vier en een halve maand, registreerde het RKI dus nog 15 Coronadoden in deze leeftijdsgroep. In haar weekverslag van 30 december 2021 had zij op bladzijde 9 reeds 38 sterfgevallen bij jongeren onder de 20 jaar gemeld. In deze vier en een halve maand stierf statistisch gezien om de negen dagen een minderjarige “aan of met” het virus. Volgens het RKI is het sterftecijfer onder de jongsten ongeveer twee en een half maal zo hoog als in de voorgaande periode.

Corona sterfgevallen onder minderjarigen nu zeven keer zo vaak

Sinds het begin van dit jaar heeft de autoriteit een nog drastischer stijging geregistreerd. Volgens het Federaal Bureau voor de Statistiek had het RKI op 6 juli reeds 94 sterfgevallen onder jongeren onder de 20 jaar gemeld. Dat zijn 56 doden meer dan eind december en 71 meer dan medio augustus vorig jaar.

Statistisch gezien registreerde het RKI elke derde dag een nieuw sterfgeval onder de jongsten in verband met een Coronabesmetting. In vergelijking met de periode van maart 2020 tot augustus 2021, toen kinderen en adolescenten nog niet op grote schaal werden gevaccineerd, betekent dit een meer dan verzevenvoudiging van de coronasterfte in de jongste leeftijdsgroepen.

Hogere aantallen zijn niet voldoende als enige verklaring

Dit hangt samen met de snelle toename van het aantal opgespoorde gevallen sinds eind 2020 met de vaccinatie van volwassenen is begonnen. Zo heeft het RKI in 2021 in totaal 5,3 miljoen nieuwe positieve gevallen opgespoord – bijna drie keer meer dan in 2020 (1,9 miljoen). Alleen al in de eerste helft van 2022 zijn er 22 miljoen nieuwe gevallen bijgekomen, elf keer meer dan in het hele eerste Corona-jaar. Het is echter nog onduidelijk welke rol de vaccinaties zelf hierin spelen. Sommige wetenschappers hadden in 2020 al gewaarschuwd voor zogenaamde immuunontsnappingsvarianten door vaccins die geen steriele immuniteit opwekken.

Anderzijds blijkt uit een vergelijking van het totale aantal sterfgevallen met het aantal ziektegevallen dat de gevaarlijkheid van het virus duidelijk is afgenomen, vooral sinds de omicron-varianten begin dit jaar zijn vastgesteld. Voor kinderen en adolescenten was het risico om ernstig ziek te worden of zelfs te sterven al sinds het begin van de pandemie bijna nul.

Bovendien leek de toename van het aantal gevallen vóór het begin van de kindervaccinaties geen invloed te hebben op de sterfgevallen in de jongste leeftijdsgroepen. Integendeel: van januari tot augustus 2021 meldde het RKI zelfs minder vaak dan in het jaar daarvoor een minderjarig sterfgeval “van of met” Corona. Dit veranderde pas met het begin van de vaccinaties.

Het argument “hogere aantallen gevallen” is derhalve niet voldoende als enige verklaring. Er zou dringend moeten worden onderzocht of er een oorzakelijk verband bestaat tussen de kindervaccinaties en de toegenomen sterfgevallen. Als zou worden nagegaan hoeveel van de gestorven kinderen één, twee of drie keer waren gevaccineerd, zou kunnen worden vastgesteld of vaccinaties bij kinderen en adolescenten mogelijk het tegenovergestelde effect hebben van wat ervan wordt verwacht. Kijken politici hier opzettelijk de andere kant op?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Luguber – Maniakale Ernst Kuipers wil nu kinderen boosters geven nadat hij eerder zei dat die niet goedgekeurd zijn

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties