Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zijn goedkeuring gehecht aan een mogelijke buitenlandse militaire verkoop van 96 Patriot-grond-luchtraketten van Raytheon aan Nederland in het kader van een overeenkomst ter waarde van naar schatting 1,2 miljard dollar, meldt Defense News.

Nederland heeft verzocht om de Patriot MIM-104E Guidance Enhanced Missile-Tactical, of GEM-T, raketten te kopen, die volgens het State Department het doel van Nederland ondersteunen om zijn defensie te verbeteren en zijn interoperabiliteit met de VS en andere NAVO-strijdkrachten te vergroten.

“De voorgestelde verkoop zal het vermogen van Nederland om het hoofd te bieden aan huidige en toekomstige bedreigingen verbeteren”, luidt de aankondiging.

Toen de Nederlandse minister van Defensie Kajsa Ollongren op 13 juli een bezoek bracht aan het Pentagon, bedankte de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin haar voor de levering door Nederland van dodelijk materieel, zoals artillerie en kustverdediging, aan Oekraïne in zijn strijd tegen de invasie door Rusland.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oekraïne verkoopt Franse CAESAR-houwitsers op de zwarte markt aan de Russen voor 120.000 dollar per stuk

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
6 maanden geleden

Wat erger is, is dat het merendeel van de bevolking met het toenmalige referendum een duidelijk “NEE” heeft laten horen, toen kwam het inlegvelletje en de democratie was een dictatuur

Qvic
Qvic
6 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Nederland is nooit een democratie geweest in de afgelopen 200 jaar. Het is al sinds begin 1800 al een dictatuur geweest. De bevolkingen geven ze enkel de illusie dat zij in een democratie leven omdat de bevolking eens in de 4 jaar mogen stemmen. Maar niemand van de bevolking heeft stemrechten zodoende wordt er niets mee gedaan met die stembiljetten. Ooit opgevallen, dat die stembiljetten die je krijgt in de stemlokalen, niet 1 genummerd is. Het is een pure oplichterij die verkiezingen, gewoon het toneelstukje opvoeren is het. Maar omdat we bijna allemaal nog in de illusie geloven, komt de bevolking niet in opstand.

Yvonne
Yvonne
6 maanden geleden

Ons land is definitief naar de knoppen als we nu niet massaal de straat op gaan.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Holodomor Zelensky heeft ze waarschijnlijk al online gezet, om te zien wie het meeste biedt.
De zaken gaan goed!

pipo
pipo
6 maanden geleden

eerst de vaccijns nu de wapens , en al het geld gaat naar Amerika.
het is duidelijk dat onze regeringen zich laten omkopen , tot gans EU failliet is, en dan houden onze regeringen het voor gezien en vertrekken naar veilige oorden.
zoals Zelensky die heeft tal van grote villas verspreid in de wereld , dus goed voorbereid op zijn vertrek