Blijkt dat Pelosi alleen naar Taiwan wou gaan voor de stranden. Toen ze zich realiseerde dat er ook stranden waren in Indonesië, veranderde ze haar plannen. Dit had niets te maken met het bedreigen van China met aanspraken op Amerikaanse soevereiniteit over delen van China. Jemig. Laat de bitch een duik nemen.

Dit was de meest achterlijke reeks gebeurtenissen door de regering van de Verenigde Staten, voor de zoveelste keer, meldt Unz.com. Waarom lekken dat je van plan bent Taiwan te bezoeken en dan terugkrabbelen als China op de meest voorspelbare manier reageert? Waarom jezelf opzettelijk in een positie brengen waarin je op het wereldtoneel ineen moet krimpen?

Dit is hetzelfde als vragen: “Waarom eisen dat heel Europa doet alsof Rusland raketten heeft afgevuurd op zijn eigen krijgsgevangenenkamp vol oorlogsmisdadigers die hebben toegezegd te zullen getuigen over hun gedrag?

Oorlogsmisdaad: Oekraïne bombardeert gevangenis met eigen krijgsgevangenen in Donbass - 50 doden

Dit zijn slechts de voorbeelden van deze week van wat ik graag “ongedwongen fouten” noem.

Dit zijn situaties die je net zo goed niet had kunnen creëren. Je kunt naar Azië gaan en China bedreigen, je hoeft niet te beweren dat je naar Taiwan gaat, zeker niet als je niet bereid bent door te gaan met een overduidelijk spel van chicken dat je aan het creëren bent.

Als je, los daarvan, iets wilt bombarderen in een omgekeerde valse vlag om te beweren dat Rusland valse vlaggen tegen zichzelf uitvoert, kun je een logischer doel kiezen dan een krijgsgevangenenkamp met Azov. Je hoeft het krijgsgevangenenkamp niet te raken met HIMARS.

Dit gedrag is belachelijk, en het wordt met de dag belachelijker, en misschien wel met het uur.

Bloomberg:

US House Speaker Nancy Pelosi zal tijdens haar reis naar de regio Aziatische landen bezoeken, waaronder Singapore en Japan, volgens een verklaring van haar kantoor waarin elke vermelding van een mogelijke tussenstop in Taiwan werd overgeslagen.

Pelosi zal een delegatie van het Congres leiden die ook Maleisië en Zuid-Korea zal bezoeken, aldus de verklaring op zondag. De reis zal gericht zijn op wederzijdse veiligheid, economisch partnerschap en democratisch bestuur in de Indo-Pacifische regio, aldus de verklaring.

De berichten dat zij een bezoek zou brengen aan Taiwan hebben tot woedende reacties geleid in China, dat het eiland met zelfbestuur beschouwt als een deel van zijn grondgebied. Beijing heeft gewaarschuwd dat er consequenties zullen zijn als Pelosi een bezoek brengt, waaronder een verklaring van het Ministerie van Defensie die impliceerde dat China militair geweld zou kunnen gebruiken als reactie.

China heeft zaterdag in de Straat van Taiwan militaire oefeningen met scherp gehouden. De oefeningen vonden plaats voor de kust van de provincie Fujian tegenover Taiwan.

Bloomberg meldde vorige week dat Pelosi ook een stop zou maken in Indonesië, waar in november een top van de Groep van 20 leiders zal worden gehouden. In de verklaring van zondag werd echter geen melding gemaakt van een stop in de grootste economie van Zuidoost-Azië.

Een deel ervan is duidelijk dat er een “neerwaartse spiraal” aan de gang is. Er is geen oplossing voor het China-probleem, net zomin als er een oplossing is voor het Rusland-probleem. Een paar jaar geleden waren er waarschijnlijk wel oplossingen, mogelijk zelfs aan het begin van de regering-Biden, maar die zijn er nu niet meer.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het wordt serieus: Chinezen dreigen het bejaarde drankorgel Pelosi uit de lucht te schieten

3 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
5 maanden geleden

Amerika laat zich weer eens van zijn echte kant zien. Een zwak land met louter een grote bek. Zoals die pestkoppen vroeger op school, Iedereen was er bang voor maar deze pestkoppen waren zelf de grootste bangeriken. Het enige wat je moest doen was tegengas geven en weg was de pestkop. China heeft daadkracht getoond en de pestkop komt niet. Shit he? Als heel de wereld tegen je is en uitkotst zou je dan niet beter eens aan zelfreflectie gaan doen? Of beter nog, Boetedoening.

Simon Stevin
Simon Stevin
5 maanden geleden

Verwijder dit artikel maar gauw, de heks is er ondertussen geland.
Benieuwd naar de Chinese reactie(s)!