Sinds 1 juni 2022, toen de Ba.5-variant heel Europa overspoelde, VEROORZAAKEN boosters COVID-doden. In tegenstelling tot vroeger “voorkomen boosters geen ernstige gevolgen”. In feite maken boosters vanaf deze zomer ernstige uitkomsten waarschijnlijker.

De landen zijn: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk.

Wat is het verband tussen het aantal booster per 100 personen aan het begin van de periode en het aantal COVID-doden per miljoen gedurende de periode?

Juni-juli 2022 – Het slechte nieuws

Het verband tussen het aantal boosters en het aantal COVID-doden is zeer statistisch significant! Let op de bijzonder lage P-waarde.

De belangrijkste conclusie is dat boosters nu meer sterfgevallen betekenen. Dit zal in de loop van de tijd zeker erger en erger worden, doordat herinfecties mensen geleidelijk te pakken krijgen, en doordat het virus profiteert van de nutteloze booster-antilichamen. Een aanzienlijke toename van het totale sterftecijfer is waarschijnlijk.

Wat is er aan de hand?

In plaats van het virale antigeen te zien als een teken om de strijd tegen het virus aan te gaan, zegt het immuunsysteem “ach, weer een spike-eiwitinjectie” en negeert het. Daardoor kan het virus zich ongecontroleerd vermenigvuldigen en immense schade aanrichten door verschillende cellen te doden en ons hart- en vaatstelsel en nog veel meer aan te tasten. De besmette persoon voelt minder koorts en minder verstoring dan bij een krachtige immuunreactie, zodat de ziekte “milder” aanvoelt, maar dit is eigenlijk een slechte zaak omdat het virus zich ongestoord vermenigvuldigt.

Wat in Europa blijkt te gebeuren, zal zeker ook in de VS gebeuren, als waarheidsgetrouwe gegevens ooit het licht zien.

Bron (Igor Chudov, en dat is een wat lastiger stuk, dus ik ben Trial Site dankbaar dat ze het versimpeld hebben)


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Luguber – Maniakale Ernst Kuipers wil nu kinderen boosters geven nadat hij eerder zei dat die niet goedgekeurd zijn

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henkie
Henkie
7 maanden geleden

Aan een kant goed verhaal, aan de andere kant kan men virussen niet aantonen en bestaan ze niet, kunnen daarom geen schade doen aan het lichaam, dus stop aub met het benoemen daarvan.
De bacteriele oorlogszooi in de spuiten bepaald wat er met de mensen gebeurd.

eric
eric
7 maanden geleden
Antwoord aan  Henkie

Er bestaan virussen/bacterien
Het punt is dat de meeste virussen zijn gemaakt door de mens (zoals mensen van >> The Rockefeller Foundation) zie spaanse griep
Of een slechte eet/drink gewoonte (veroorzaakt ook ziektes)
Of slechte hygiëne (veroorzaakt ook ziektes)

Guus Velraeds
Guus Velraeds
7 maanden geleden

Het verschijnsel ADE (Anti Body Enhancement) waarvoor lang gewaarschuwd werd gaat zich openbaren. Het lichaam is geprimed met een specifiek spike eiwit waardoor het de alertheid verliest te reageren op een nieuwe infectie. Als het lichaam merkt dat het aan de verliezende hand is reageerd het met een cytokine storm. Dan is het veelal te laat. Of virussen bestaan of niet bestaan vind ik van ondergeschikt belang. Feit is dat het lichaam via injectie aangezet wordt tot productie van een toxine. Virus = toxine = vergif.