Boeren wordt algemeen als onbeleefd beschouwd, maar vee lijkt zich daar niets van aan te trekken’, meldt de nieuwslezeres van Global News.

‘De hele dag door boeren ze, maar het is niet het actieve boeren dat het probleem is, het is het methaan dat ze in onze atmosfeer lozen’, vervolgt ze.

‘De gemiddelde koe stoot maar liefst 220 pond methaangas per dag uit. Nou, Nieuw-Zeeland doet er iets aan door boeren door vee te belasten.’

KIJK:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset: Het door de globalisten gecontroleerde Nieuw-Zeeland voert een ‘klimaatbelasting’ op vee en schapen in

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
8 maanden geleden

Een ieder die nog nadenkt begrijpt onmiddellijk dat dit ONZIN is.

Zoveel methaan kan helemaal niet. Daarmee zou je de halve straat kunnen verwarmen.

Verder is de broeikasgastheorie volmaakte onzin. Onze planeet wordt niet warmer door sporen van bepaalde gassen in de atmosfeer.

Maar ja, deze onzin is wel zéér geschikt om de VOEDSELPRODUCTIE om zeep te helpen.

Dáár is het ze om te doen. Depopulatie doe je met:

– injectie van vergif
– oorlog
– hongersnood

Andre
Andre
8 maanden geleden

220 pond zozo die koeien doen het daar beter dan Slochteren. Daarnaast is methaan geen broeikasgas. Hoe meten ze het dan? vragen vragen vragen. Methaangas onder invloed van zuurstof valt uit elkaar. Klaus Schwab moet zn schoolgeld maar eens terug gaan vragen en dan dat domme paard uit zn new global leaders klasje Jacinda Ardern. Het houdt niet vanzelf op.

Qvic
Qvic
8 maanden geleden

Hebben we ooit afgevraagd hoe ze dat eigenlijk meten? Zo ook hoe kunnen wij het wegen, als het in gas vorm is, want de aangenomen omgevingsluchtdichtheid van 1% Argon gas en 99% stikstofdioxide gas heeft samen theoretische een soortelijke massa van 2.06 KG per kuub. (de veel gebruikte omgevingslucht van een soortelijke massa van 1,29 KG per kuub is ook maar een foutieve aanname. Want zuurstof komt niet voor in de natuur in zijn zuivere vorm, het is altijd in verbinding met een ander element) Maar als we al in die omgevingslucht staan te meten, dan gaan we uit van het nulpunt.

Dan heeft methaan gas (CH4) een negatief gewicht en dat geeft geen enkel meet instrument aan. Je kunt enkel bij de bron iets meten in welk percentage. Daar ze heus niet de koeien constant een paar maanden een meetinstrument in de anus gedrukt te hebben, om daar een gemiddelde van te nemen. Het zal eerder weer op aannames gebaseerd zijn. Waar de huidige wetenschap zich niets anders doet. Maar aannames is geen wetenschap, dat is wensdenken.

Daar het methaangas niet met 0 graden Celsius uit de koe komt, klopt de soortelijke massa zo wie zo niet meer. Wat theoretische wordt elk element gemeten bij 0 graden Celsius. Net als het CO2 gas heeft een negatief gewicht ten opzichte van het stikstofdioxide gas. Dus dan praten we niet over zoveel tonnen uitstoten, maar met 0,3 kg per kuub negatief gewicht. We worden al zolang voor gelogen door de overheidsinstanties.

Qvic
Qvic
8 maanden geleden

Net als het zogenaamde ammoniak probleem van de boeren, maar ze verzwijgen dat de nieuwe euro 6 diesels met de katalysator het overtollige stikstofdioxide en het stikstofmonoxide wordt omgezet in stikstoftrioxide of te wel ammoniak, want ammoniak valt niet onder het kopje NOx. ( ammoniak met regenwater is de ideale planten voeding, maar de EU heeft al begin 2000 de boeren verboden om te gieren en ze moesten het injecteren. Met resultaat dat de toplaag van de grond alles dode door de veel te hoge concentratie van het ammoniak, doordat de PH waarde veel te hoog werd en het als een loog ging werken, zoals zeep. Het ontsmette de toplaag van de grond als ware waardoor er bijna niets meer op wilde groeien.) De scheepvaart op de Noordzee is de grote veroorzaker van het ammoniak vervuiling boven Nederland, maar daar gaat niemand aan dood als het gasvorming is in de omgevingslucht. Maar daar wordt niets van gezegd, want als ze de zeehaven Rotterdam / hoek van Holland stil leggen, ligt heel de EU achterland plat. De redenatie van de regering slaat werkelijk zulke grote flaters, die geen weerga kennen.