De American Prairie (AP), een natuurbeschermingsproject in Montana, heeft in stilte meer dan 450.000 acres land ingepikt met de hulp van zijn miljardair-donateurs en de federale regering, meldt Fox.

Het weinig bekende project wil het grootste “volledig functionerende ecosysteem” van het vasteland van de V.S. tot stand brengen door ongeveer 3,2 miljoen hectare privé- en openbaar land samen te voegen, aldus de American Prairie Foundation, die het reservaat meer dan 20 jaar geleden heeft opgericht. De groep heeft sinds 2004 34 transacties geregistreerd op ruwweg 453.188 hectare grond in centraal Montana – waarvan een groot deel ooit werd gebruikt voor landbouw en begrazing – en blijft zich agressief uitbreiden.

Jeff Bezos zegt dat hij niet zal toestaan dat mensen op Aarde blijven, hij zal de planeet veranderen in een natuurreservaat

“Onze missie is het samenstellen van het grootste complex van openbare en particuliere gronden gewijd aan wilde dieren”, vertelde Pete Geddes, AP’s vice president en chief external relations officer, aan Fox News Digital in een interview. “Ter vergelijking, ongeveer 25% groter dan Yellowstone.”

“We vragen de federale regering niet om iets te creëren, we vragen de federale regering niet om geld,” voegde hij eraan toe. “In plaats daarvan zijn we bezig met particuliere filantropie en vrijwillige uitwisseling door ranches te kopen van mensen die die aan ons willen verkopen.”

Congreslid eist dat Bill Gates uitlegt waarom hij grote hoeveelheden landbouwgrond opkoopt terwijl hij Amerikanen vertelt om te stoppen met het eten van vlees

De American Prairie Foundation heeft de afgelopen jaren tientallen miljoenen dollars ingezameld, volgens recente belastingaangiften, grotendeels dankzij haar donateurs, onder wie bekende magnaten van Wall Street en Silicon Valley. Hansjoerg Wyss, een Zwitserse financier en megadonor van liberale doelen, de overleden Duitse detailhandelmagnaat Erivan Haub, John Mars, de erfgenaam van het snoepgoedfortuin van Mars, en Susan Packard Orr, dochter van de medeoprichter van Hewlett-Packard Co. hebben allemaal aan AP gedoneerd, meldde Bloomberg eerder.

[…]

Tegenstanders van AP hebben hun woede in het bijzonder gericht op een van de belangrijkste voorstellen van de groep om wilde bizons op het terrein los te laten, waardoor bezoekers “een kans krijgen om getuige te zijn van de majestueuze diersoort”. UPOM heeft zijn bezorgdheid geuit over het feit dat vrij rondlopende bizons het vee in de omgeving zouden kunnen besmetten met brucellose, een besmettelijke ziekte die vaak voorkomt bij bizons en elanden, en die uiterst kostbaar zou kunnen zijn voor veeboeren indien deze zich verspreiden onder hun vee.

Het Bureau of Land Management (BLM) kondigde donderdag aan dat het het verzoek van de AP om bizons te laten grazen op 63.500 acres van federaal eigendom had goedgekeurd.

“Het is gewoon ronduit illegaal,” zei de procureur-generaal van Montana, Austin Knudsen, in een interview met Fox News Digital. “Dit is federaal land dat specifiek – door de Taylor Grazing Act, door de federale wet – is gereserveerd voor begrazing door vee. Bizons zijn geen vee, zelfs niet onder de federale wet.”

“AP is bezig om zoveel mogelijk land op te kopen om zoveel mogelijk vee van het land te halen”

Knudsen bekritiseerde AP voor wat hij een heimelijke plan noemde om een ‘Amerikaanse Serengeti’ te creëren waar ‘liberale kustelites kunnen komen en rondhangen en naar de mooie dieren kunnen kijken’. De procureur-generaal voegde eraan toe dat zijn kantoor het besluit van de Biden-regering donderdag nauwlettend in de gaten houdt om de volgende stappen te bepalen om de boeren en de belangen van de staat te beschermen.

Hoewel AP heeft aangevoerd dat de wet het begrazen van bizons toestaat, heeft de groep ook toegegeven dat haar plannen in de eerste plaats gericht zijn op natuurbehoud, niet op productie. De groep pocht bijvoorbeeld op haar website dat haar landaankopen al hebben geleid tot uit productie halen van 63.777 hectare graasland voor vee in het Charles M. Russell National Wildlife Refuge, waardoor de federale autoriteiten “de habitat in de eerste plaats kunnen herstellen voor gebruik door wilde dieren”.

“We zien het niet als niet-productief gebruik,” vertelde Geddes aan Fox News Digital. “Die bizons spelen een zeer productieve rol. Het is absoluut waar dat ze geen commerciële veeteelt zijn, maar ze zijn wel productief in de zin van wat ze doen voor dat prairie-ecosysteem.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset – Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Hongersnood is historisch gezien de beste manier om van veel mensen af te komen.

Dat weten de Globalisten van het WEF, dus dat ze naast de gifinjecties voor deze aanpak kiezen is logisch.

De depopulatie agenda is een feit.

Eddy
Eddy
6 maanden geleden

Hongersnood veroorzaken dient twee doelen, in eerste instantie biedt het de mogelijkheid tot controle over grote groepen enen en zoals Petra al zegt; “de beste manier om van veel mensen af te komen

sjefke
sjefke
6 maanden geleden

Als de massa nu nog niet ziet dat ze voedselschaarste en hongersnood aan het creëren zijn, zullen we het nooit meer zien en zullen we met de gevolgen geconfronteerd worden.
Volgens Alfred Bourla moet volgend jaar de helft van de wereldbevolking dood zijn!
ze zijn al goed op weg.